Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (462)
Raspunsuri - Pagina 15
natynic spune:
Nu, Miha, nu e
Tuchi (adica nu cred
)-eu o dadeam ca pe cel mai relevant exemplu de modul radical in care ti se poate schimba viata, de cate poti pierde si cat de multe poti castiga in schimb...e de ajuns sa "citesti" dimineata
cu dragoste pe care ne-o lasa mereu...o femeie care a trecut prin cate a trecut ea! La asta ma refeream
Cat despre tine, faptul ca vei sta acasa 1 an si nu 2 si ca simti ca asta "avantajeaza egoismul tau"-eu cred ca de fapt vine in intampinarea sortii; ca la tine nu e egoism, e pasiune pentru munca ta si asta e un lucru rar si nobil
luny spune:
... s-a cam inteles gresit ce incercam eu sa spun despre frustrarile mele, ma asteptam, asa e cand 'e in scris' si d-aia nu am deschis subiectul (greu, de altfel, pt mine si psihicul meu din ultimul timp...) pe forum... nu vreau sa mai vorbesc despre asta, doar voi spune ca nu am decis nimic in niciun sens, si nici nu stim EXACT ce si cum vrem, doar ne este teama... de multe necunoscute.. amandoi vrem bb2, mai ales ca nu am dori sa fie singur pe lume Mateiul! deci aici nu a fost niciodata o problema ref la ce ne-am dori eu si sotul meu!..si sotul meu a crescut cu fra-su in camera, eu cu sor-mea, dar nu doar la asta se rezuma totul, ca nici daca as avea apartament cu 3 camere, nu ar avea fiecare camera lui, tot impreuna ar fi, cel putin niste ani...
ideea e ca daca DD ne surpinde si o fi sa fie, bucurosi om fi..![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gudinde spune:
Va urez tuturor o saptamana binecuvantata!
Un gand bun si o ruga se inalta in aceasta saptamana pentru Simo si bebe Siluan!
La cafea nu ma bag ca-i specialitatea Tuchisorului. Vezi sa nu-mi uiti ceaiul!
Nicoleta spune:
Ne-am facut planuri ce si cum cu jucariile... vom incerca sa tinem totalul sub control (pretul, aka)!
De Craciun Matei va primi un trenulet Ikea cu ceva sine in plus... este lesinat dupa cel de la gradi, unde au o gramada de sine care pot fi combinate in o mie de feluri... De Nicolae la noi se poarta jucarii si dulciuri... din pacate nu mai putem da inapoi, Stefan are mari asteptari de la Mosul Nicolae, insa va primi... un ceas :D de mana. La Matei inca nu stim ce va fi de Sf. Nicolae... Haine le vom lua cand au nevoie. Mai avem si Sf Stefan in decembrie... si in ianuarie ziua Juniorului... ne pastram fortele :)) financiare.
O seara buna. Si o dimineata de luni minunata!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
mihutza11 spune:
cu scuzele de rigoare:
La multi ani Simo!! Doamne ajuta sa veniti acasa sanatosi!

La multi ani Elara!
si zic anticipat
La multi ani Mami-papatot!
ca nu stiu cand mai intru..
in rest am vazut pozele si atat.. nu mai am timp de nimic in ultima vreme..
ma duc la somn, ca-mi pica ochii..
pup craca!
Clipe de vara - Concurs DC www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=20" target="_blank">mh-1, mh-2
www.gapcastingcall.com/GapCastingCall/EntryDetail.html?id=320013" target="_blank">Un vot aici! Multumim!
Mica dansatoare
www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!
mstela spune:
Neata.Poftiti:

cu drag; cu dragoste sa va dea Tuchi.![]()
Sa aveti o zi minunata si o saptamana si mai si.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
daciana.t spune:
Buna dimineata
am absentat, motivat insa, gaza mea sa imbolnavit: febra muci tuse urata...insa am reusit cum-necum sa scapam si de data asta de antibiotice. am mers pe homeopate si siropuri de tuse. febra mi-a dacut 2 zile jumate...asa ca nu avea rost sa intru cu antibiotic. mi-e ciuda ca a luat-o de la nepotel, pe care fratele meu l-a adus asa racit pe la noi...ca deh, de ce sa fie doar al lui bolnavior...asta e, a trecut. insa aveam cred 4 zile de cand stam doar in casa, si eu una am tampit. trecem si peste asta.
din trecerea in revista:
- noi nu am gandit la nici o medota contraceptiva radicala, gen legat trompe-vasectomie, tocmai din cauza: nu sti ce iti rezerva viata!dar pentru vasectomie, citeam undeva ca exista o procedura noua care este reversibila...deci..
- eu una abia astept viata in 4, desi cand ma gandesc la primele 3-4 luni nu stiu cum o sa o scot la capat...dar cumva trebuie sa supravietuiesc.
- miha si eu sunt la fel de frustrata cu indenizatia ( dupa ce ca mi-au tait din somajul ala "imens", au taiat si din indemnizatie,mai taie si din perioada) si timpul redus de stat acasa, tocmai pentru ca ma bazam pe timul asta: sa imi termin masterul, sa se aranjeze piata muncii si sa reusesc sa imi gasesc un loc de munca....toate visele se destrama...anul asta a fost un an greu pentru mine! poate mai greu decat am crezut ca va fi
..si vad ca problemele nu contenesc. acum ce sa spun, nu regret decizia pentru bebe 2, dar ma
sa gasesc solutii si job. deja m-am gandit ca odata nascut il si inscriu la cresa...nu de alta dar va dati seama ca o sa fie bataie pe locurile de acolo, si posibilitati de bona - nici vorba!
- olga am vazut cadourile voastre, foarte frumoase! de ce nu ncerci siropurile naturale pentru tuse? alea facute in casa de manuta ta! la noi chiar isi fac efectul.
- noi anul asta mai slabut cu cadourile, in parte si din cauza veniri lui Damian. bani de nastere, alte cheltuieli inerente cu bebe, bani pentru cheltuieli cu succesiunea...numai dureri de cap.
-kya m-a distrat mult de tot aventurile marinarului tau.. pe ici pe colo descrierea suna a dispensarele romanesti de prin sate si chiar unele comune 
-luny, macar aia 40 de mentri patrati sunt si vostri...noi nici pe aia nu-i avem si dupa succesiune o sa fie doar 50% dintrun apartament de 2 camere al meu...si bani sa il cumpar de la fratele meu nu am...luny oricum cred ca cel mai important aspect e sa fim sanatosi ca restul se vor face ele, mai incet, mai greu, dar sa nu ne pierdem speranta
- si eu intentionez sa cumpar un aparat de aerosol, si asta cat de curand! mai ales ca vor fi 2 si cand se va imbolnavit unul va urma si celalalt!
-Kya eu influcidul nu il dau sa il tina in gura, tocmai pentru ca nu are un gust prea placut, pune-l sa il inghita cu un pic de apa, isi va face efectul.
in alta ordine de idei, ma bucur enorm ca Simo e ok si ma rog din tot sufletul sa se pota face transplantul si sa se intoarca sanatosi acasa!
cam atat, nu stiu cand mai revin...am o saptamana nebuna la master...si nici nu stiu cum sa ma mai impart! oboseala, bebe miscator( parca ar fi greiere asa isi freaca picioarele), daci energica, master, proiecte master, alte probleme de rezolvat pentru mama si succesiune, etc...etc...etc..
va pupic pe toate si va urez o saptamana placuta!
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/
Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!
Claudia
+34 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Nicoleta spune:
Neata!!
Claudia, ia-le usor. Si vei vedea, se rezolva ele, cu putin ajutor, sau de la sine... Sanatate Dacianei. Noi abia am scapat de o tura de muci care au tinut regulamentar: 2!! saptamani. Ma bucur insa ca nu au fost infectati, ca data trecuta. Astept acum cele 3 saptamani de "lipsa de muci".
Kya, homeopatele au efect daca sunt dizolvate in putina apa si date cu lingurita (nu de metal, ci de plastic; eu le puneam in siringa de Nurofen si apoi turnam putina apa, le lasam sa se dizolve si apoi le administram rapid; insa erau bilute).
Ma duc sa-mi fac o cafea. Va pup.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Kya spune:
'Neata! Am si eu o cana de cafea in fata... ca tot e luni si e asa de urat afara...
Ma bucur ca v-a distrat povestea randunoiului
Saracu' de el, cate ar avea de povestit de cand umbla pe mare... Oho!
Multumesc pentru raspunsurile cu Influcidul. O sa incerc si asa.
O mare imbratisare pentru randunicile greu incercate. Dar nu-mi place sa va aud ca spuneti ca vi se naruie visele. Hai ca suna mai bine daca spuneti ca se transforma, se modifica, se nasc altele, nu? 
Si va las si niste poze noi, daca doriti: http://family.webshots.com/photo/2992409940101922855WyZjUS
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!