Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (462)
Raspunsuri - Pagina 14
Kya spune:
Mai, eu sunt singura cu copil care nu vrea sa ia Influcid??? Il tine in gura 2 secunde pana ii simte gustul ala prafos, si apoi il scuipa ![]()
Conform teoriei homeopatelor, daca il pisez si il dau in apa sau lapte, nu mai are nici un efect, nu? (sau este foarte diminuat)
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
gudinde spune:
Mihatp
am o mare mare imbratisare pt tine. In rest, nici nu stiu ce sa mai zic, ca ai perfecta dreptate.
Luny fiecare isi face propriile socoteli, isi stie cel mai bine situatia si posibilitatile si ia deciziile care considera ca-s bune pt familia lui. Sunt sigura ca tu si Liviu v-ati gandit bine si stiti ce vreti, ce puteti, pe premise de viitor exista etc.
As vrea doar sa-ti zic ca fratele meu sta cu sotia si 2 copii intr-un apartament de 2 camere; doua colege stau in aceleasi conditii. Deci, de putut se poate, dar este intradevar foarte, foarte greu. De asta zic ca fiecare stie cel mai bine ce poate si ce vrea la casa lui.
Tuchisor si tu
brutus? Sper sa rezolvi problema repede si bine.
Zozelici tot respectul pentru Dan.
Nicoleta spune:
Seara buna.
Miha, eu nu stiu ce sa-ti scriu. Imi amintesc ca la un un moment dat erai inca foarte in cumpana daca sa stai sau nu acasa (parca era vorba despre proiectele la care lucrezi). Oricum ar fi, chiar daca te-ai hotarat sa ramai mai mult decat la Luca, chiar daca nu, ce se intampla cu salariile bugetarilor este ingrozitor! Mama, sora mea, un unchi, o matusa, o verisoara si cumnatul, celalalt cumnat si prietena... toti sunt bugetari. Si-i aud pe rand cum se tanguie ca li se mai ia din salariu... de parca ar fi infinit mai mari! 
Stela, eu Eurespal i-am dat demuuult lui Stefan. Ce imi amintesc acum este ca are un gust ORIBIL. Atat. Ma bucur ca este mai bine micuta ta.
Luny, fiecare isi face planurile asa cum crede de cuviinta. Este clar, ceea ce pentru unii este "iad", pentru altii poate fi "rai" si invers. In 2 camere au trait probabil foarte multi dintre noi cand erau copii, impreuna cu frate/frati. Eu imi amintesc doar spre adolescenta ca imi doream intimitate/camera mea. Pana atunci nu a contat si chiar si atunci eram deja la liceu, ajungeam acasa doar in week-end, si sora mea la fel... Insa nu stiu cum a fost cand eram mici, cand sora mea era mica-mica... stiu ca mai veneau si bunicile cu randul sa o ajute pe mama... deci eram uneori mai multi de 4... Familiile cu multi copii se spune ca sunt binecuvantate.
Kya, m-am amuzat de patania Marinarului si in acelasi timp mi-am zis ca in momentele alea sigur si-ar fi dorit sa fie in Bucuresti
. Se poate deci mult mai rau decat la noi... clar ca si mult mai bine... Fain ca v-ati petrecut timpul azi ca fetele! 
Mimonix, ma bucur ca treci pe-aici, macar ca fulgerul... M-am amuzat cand ai povestit despre indicatiile precise ale lui Dudu!
Despre vasectomie/legare de trompe nu stiu ce sa scriu... noi nu au discutat niciodata despre ele ca despre niste optiuni.
Or mai fi si altele de spus, dar nu ma tin neuronii la ora asta, maine si poimaine voi fi singura la carma :)... trebuie sa imi pregatesc ghiozdanul... sa strang din drum toate cele imprastiate prin casa... haine de gradi, scoala... 
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
lyvy spune:
Fetelor, am tot cautat si nu am gasit pe vreun site romanesc papusa Dora the explorer, ii place rau de tot lui Iris, si mi-ar place sa o gasesc sa o pun in papuceii de mos Nicolae. Stiti ceva ???
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny Naty, mie una nu mi se pare mutilare deloc o vasectomie, sau legarea trompelor, ci un act medical! unii si un piercing sau gauri in urechi le-ar considera tot mutilare:))asa ca discutia poate fi dusa in muuulte directii cu argumente si contraargumente sute... in fine, e chestie de perceptie personala a fiecaruia... a, da, daca o luam pe partea religioasa, e discutabil... insa e clar o chestiune de decizie personala, traim in 2010 si din punctul asta de vedere, in sensul in care in aceeasi masura in care exista diferite mijloace de contraceptie, la fel exista si posibilitatile despre care discutam,nu?..:)) |
Da, e clar o chestiune de perceptie personala. Sa stii ca sunt credincioasa dar departe de a fi o habotnica. Cu toate astea, exista principii morale-religioase pentru care, dupa mine, nu conteaza ca esti in 1400, in 2010 sau in 2030. Repet, e opinia mea. Dar (chiar si ca medic) sunt de parere ca nu e bine sa strici in organismul tau, definitiv, ceva ce Dumnezeu a lasat BUN si SANATOS (una e o gaura in urechi sau in buric si alta e oprirea definitiva a functiei unui organ!). Cred ca e un echilibru pe care il strici si care candva se poate "razbuna". Pentru ca nu stii niciodata ce iti aduce viata si ziua de maine, lucru in care cred cu fermitate.
...si care e valabil si pt tine, Luny si ti l-am mai spus. Incearca sa nu pui o stampila definitiva pe viata voastra ("ramanem doar 3, nu avem prea mari posibilitati, o sa ramanem toata viata la 2 camere mici, o sa ne pensionam militari fara perspectiva, etc"). Tendinta de a o face e mare cand e greu, cand se aduna zeci de problemutze mari sau mici, cum a fost cazul vostru mai ales anul asta. Cu toate astea, viata e o eterna surpriza, de-aia e minunata si tu ca Varsatoare ar trebui sa o stii prea bine

natynic spune:
Miha
nu stiu, parca tot asta ti-as spune si tie...Mai ales ca tu esti implicata in atatea planuri si proiecte, ai atatea idei (nu stiu dfaca ti-am spus vreodata cat te admir dpdv profesional
) si sunt convinsa ca, mai mult ca oricine, te vei descurca minunat sa-ti cresti si copiii, sa faci si cariera si sa le asiguri si suportul material alor tai. Cine spune ca trebuie sa ramai la mila statului, cand esti un om atat de capabil si plin de initiative??
(Doamne, si cand ma gandesc ca ai fost plecata in strainatate si te-ai intors...)
mstela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui natynic
Da, e clar o chestiune de perceptie personala. Sa stii ca sunt credincioasa dar departe de a fi o habotnica. Cu toate astea, exista principii morale-religioase pentru care, dupa mine, nu conteaza ca esti in 1400, in 2010 sau in 2030. Repet, e opinia mea. Dar (chiar si ca medic) sunt de parere ca nu e bine sa strici in organismul tau, definitiv, ceva ce Dumnezeu a lasat BUN si SANATOS (una e o gaura in urechi sau in buric si alta e oprirea definitiva a functiei unui organ!). Cred ca e un echilibru pe care il strici si care candva se poate "razbuna". Pentru ca nu stii niciodata ce iti aduce viata si ziua de maine, lucru in care cred cu fermitate. ...si care e valabil si pt tine, Luny si ti l-am mai spus. Incearca sa nu pui o stampila definitiva pe viata voastra ("ramanem doar 3, nu avem prea mari posibilitati, o sa ramanem toata viata la 2 camere mici, o sa ne pensionam militari fara perspectiva, etc"). Tendinta de a o face e mare cand e greu, cand se aduna zeci de problemutze mari sau mici, cum a fost cazul vostru mai ales anul asta. Cu toate astea, viata e o eterna surpriza, de-aia e minunata si tu ca Varsatoare ar trebui sa o stii prea bine ![]() Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica ![]() DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! "Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! |
Ff frumos spus..complet de acord.

E atat de misterioasa viata..nu stii niciodata ce iti rezerva.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Nico,mercic.Asa e,m-a atentionat sor-mea ca e groaznic de amar,dar m-a sfatuit sa-i storc portocala multa..si l-a luat cu porto
...nasol ca e mult de dat,cu porto cu tot, si ma chinui sa ia toate seringile.
Miha
si de la mine..tu esti atat de pregatita profesional,ai atata experienta ca vei avea mereu oportunitati..important ca vei fi pe deasupra mami implinita cu 2 copilasi cum multi si-ar dori..atat ca treb sa ai rabdare sa treaca perioada asta si cea imediat urmatoare!

Nb cu drag tuturor. 
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mihatp spune:
naty
pentru laude. nu-s la mila statului
. problema mea de azi e ca voi sta numai un an acasa, nu doi. fapt care in egoismul meu ma avantajeaza.![]()
nico
, voiam sa "lucrez" de acasa. de data asta eram convinsa c-o sa stau 2 ani in CIC.
ce e cu tuchi? sa nu-mi ziceti ca e 
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Nicoleta spune:
Miha, daca poti lucra de acasa, fa-o 2 ani, anii astia nu se intorc niciodata, stii!
(sau am ratat eu vestea "buna" cum ca mamele raman doar un an legal in concediu de maternitate?)
Naty, eu sunt perfect de acord cu tine si chiar mai mult, bat spre habotnicie...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica