Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 4
bamboletta spune:
Rodyca- multumim de urari
la fel face si David kk normal nu se screme nu plange...l-am chinuit si eu cu supozitor a facut prima data apoi nu
in prima luna facea kk f des si a luat putin in greutate 770 gr in luna a doua a inceput sa faca kk la 2-3 zile a luat in greutate 1,45 kg si acum in luna a treia face la 5-7 zile a luat 1kg in greutate
la fel mi-a zis si mie pediatra ca asimileaza bine laptele...dar la spital m-au speriat ca face ocluzie si am intrat in panica..inebunisem numai lagandul de internare
acum m-am calmat am mai citit penet clar nu ma duc la nici un spital
o sa incerc cu siropel lass baby poate are efect
fug la somnic...n buna
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bamboletta ..inebunisem numai lagandul de internare acum m-am calmat am mai citit pe net clar nu ma duc la nici un spital o sa incerc cu siropel lass baby poate are efect fug la somnic...n buna |
noapte buna . nu vroiam sa-ti spun direct sa nu mergi la spital, mai ales ca vad ca delfinasii nostri in loc sa vina sanatosi de acolo, mereu vin cu alte probleme
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
cris2010, ne jucam de-a diversificarea, testam terenul, dar nu vrem sa intram serios in rutina... desi ea se arata tare dornica! in plus, face mult prea des kk, azi a facut de 4 ori!!! si numai bine cand ne-am cantarit azi, inainte de papa, avea cu 15 g mai putin decat saptamana trecuta!!! e nesemnificativ, stiu. dar n-as vrea sa fac legatura cu masa de fructe si kk asa de des... maine merg s-o mai cantaresc o data, sa fiu sigura . macar n-am scazut sub 8 kile!
_
rodyka spune:
Sabina Maria de ramo1901
Bebe de vladia1
David de bamboletta
_
rodyka spune:
noapte buna, delfinariu... ca iar bantui numai eu de nebuna prin casa si pe forum...
_
Victo spune:
na ca bantui si eu..ma, e bun alaptatul asta noaptea..nici nu mai stiu cd suge si cd dormim..eu m-am dus pe la 1 la el si acu e 3..sper ca o fi mancat ceva.
bambo..nu stiu ce sa zic de kk, ca al meu face zilnic.
am invelit baietii, iaca inchid si laptopul sotului si inca o repriza de nani.
byeee
ia dati-mi idei de prajitura rapida sa fac maine, ca i-am promis lui Stefan
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
bumblebee spune:
Neata!
Sanatate multa si crestere usoara sarbatoritilor de azi:
Sabina Maria de ramo1901 Ce mai faceti fetelor?
Bebe de vladia1
David de bamboletta Sanatate multa frumosului print! Asteptam vesti bune!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
ooana spune:
Neata
am adormit ieri seara la ora 9 ...si m-am trezit sa ii dau la Matei sa pape la ora 23 si apoi dimineata la ora 6
dupa care nu am mai putut dormi...asa ca am calcat, strans prin casa si acum sunt in forma maxima ...trebuie doar sa il impachetez pe Marius si sa il trimit la servici
caut retete Montignac ca musai trebuie sa fac ceva...nu slabesc deloc nici macar 100 gr, parca s-a blocat cantarul la 65,500 gr ...dar recunosc ca mananc la dulciuri in prostie ...si mai imi plac produsele de patiserie
fug sa citesc din urma si revin!
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Ilinca foarte frumos sacul de dormit de la Ikea
pacat ca noi nu prea putem ajunge la Bucuresti si cumnata-mea cand am rugat-o a zis ca e departe de ea si e aglomerat asa ca nu merge
Carla sticla are o gradatie pana unde se umple cu apa...banuiesc ca deja fetele ti-au raspuns
Mericica buna venit!
Noi 2
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Otilia, da, arata bine Vlad, grasun... A pus in 3 sapt 300 de grame, zice dr ca prea putin. Acum de cand mananca bine, si Lp la greu, a pus 300 intr-o saptamana... Asa ca azi ne-am masurat- 67 de cm si 6930 grame.. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
hei, pai ne-ati intrecut deja
mami nu iti fa griji ca Vladut e bine...vad eu din poze
Noi 2