Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata!

Sanatate multa si crestere usoara sarbatoritilor de azi:
Sabina Maria de ramo1901 Ce mai faceti fetelor?
Bebe de vladia1
David de bamboletta Sanatate multa frumosului print! Asteptam vesti bune!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

La Multi Aniiii si de la noi!

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

va rog fetelor spuneti-mi cum se administreaza debridatul,mai exact in ce proportie se dilueaza praful cu apa?ca pe prospect nu scrie

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

denisa, nici eu nu vazusem dar pe partea a doua, sus de tot, arata o poza si zice sa adaugi apa in sticluta pana la semn. apoi amesteci bine si ii dai de 3 ori pe zi, max 1ml/kg corp. adica daca are 6 kg bebe, 6 ml. eu ii dadeam cu o seringa, inainte de masa

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Bamboletta, asa zic si eu, ca David nu are nimic. si Andrei avea probleme cu kk, facea la 3-4 zile numai cu supozitor. si facea moale, normal. o luna am tinut-o asa, tot in supozitoare. apoi i-am dat 10 zile debridat si acum face zilnic, chiar de 2 ori pe zi.

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Noi am avut o noapte asa si asa...adormit la 10.30 apoi trezit pt papa la 1.30 foiala pana la 3 apoi iar trezit la 5.30 si la 8 trezirea de tot

Bambo si Antonia mea face la 3/4 zile cu supozitor...am zis ca am s/o las sa vad cand face singurik asta daca ma lasa inima...eu sincer nu cred ca tb sa te internezi...din cate am citit unii copii au tranzitul mai lenes...-ici lui David

A venit si rezultatul la copro...nu are nimic..m/am linistit..acum problema e iritatia de la gat...cred ca am sa o duc la dermatolog ca vad ca nu trece

Sabina Maria,David si Bebe de Vladia

Oana super program

Racusor -ici lui Andrei sa nu aiba nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Am avut o noapte mai usoara, somnic de la 9 seara la 8 dimi, cu vreo 4 treziri, la ora 3, 5, 6, 7... nu a fost rau...

Bumblebee, mai e mult pana sa ne culcam cand vrem noi, si mai ales sa dormim linistite... Io ma distram intr-o zi cu o prietena si ii spuneam ca pana pe la 20 de ani nu voi dormi linistita- mai cresc, se julesc, cad, merg la gradi, se mai imbolnavesc, incepe scoala, alte stresuri, apoi adolescenta, poate mai scoate cate o pasarica pe gura, il prinzi cu tigara in gura, sta prea mult in oras... si grijile nu se opresc... nu stiu daca la 20 de ani se opresc grijile pentru copii, dar ar fi cazul...

saddie, stii ca fiecar copil se dezvolta si creste diferit fata de oricare altul. Daca ia constant in greutate, cred ca e bine. Mai sunt pe aici fetite subtirele, care se tin manechine. Nu te necaji, vezi ce zice si pediatru...

Mericica, vaccinul hexa e aprox 300 lei, iar penta stiu ca e mai ieftin, cam 250 lei. Noi vaccinul il facem abia in 2 decembrie, ca e dr in concediu, cica nu are nimic...

Laurika, legat de putzica... si la Vlad e umflata ciudat... cred ca asa e la ei... nu e cum credeam io ca arata... cel putin nu cand e "in forma". La control dr se uita la putica, si nu mi-a zis nimeni ca ceva nu e ok, asa ca nu iti fac griji.

Ilinca, . Cum e Victor cu raceala?

Paula, Oana, da , e grasut Vlad, dar l-am ingrasat acum, in ultima saptamana, cand a luat 300 de grame... ca in rest in 3 saptamani a mai luat 300 de grame... se simte ca mananca bine...

Victo, Eladea, ce scumpi puiutii vostri (Stefan si Eric), cum va declara dragostea... Abia astept sa imi vina randul...

Bambo, of, numai in spital sa nu ajungi, ca iesi mai bolnav de acolo... Vlad face la 2 zile, o data. Acuma , fiecare are ritmul lui. Tu stii mai bine daca are si alte simptome, daca pare sa il doara ceva...

Rodi, chiar vroiam sa te intreb de Isa, ca ziceai ca mergi la cantarit... Deci a scazut un pic... Acuma io am vazut ca tu o cantaresti imbracata... poate era imbracata mai subtire ca data trecuta, sau poate data trecuta era dupa papica (adica cu vreo 200 de grame in plus). Bine, stiu ca nu iti faci griji, ca tu esti o mamica cu capul pe umeri.

La multi ani Sabinuta de Ramo, Bebe de Vladia, si David de Bambo! Sa cresteti mari si sanatosi!!!

Victo, nu te lasi pana nu pui de o prajitura... stiam eu...

Si vorbind de prajituri, imi amintesc de Arissa, ca ea face niste torturi... Esti bine? Cum e Iulia? Tot grasunica, papacioasa?

Puiut, de cand nu ai mai intrat... Speram ca e totul bine cu Raducu...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Sabina Maria de ramo1901

Bebe de vladia1

David de bamboletta

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

La multe lunite si din partea noastra!
Multa sanatate!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Sabina Maria de ramo1901

Bebe de vladia1

David de bamboletta

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA!!! SA FITI SANATOSI PUI DRAGI!!!

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

bambo, si eu zic sa lasi copilu in pace...fiind alaptat, nu e nici o pb daca nu are meteorism abdominal(burtica f umflata), DACA NU E AGITAT, DACA NU SE CHINUIE SA FACA...eventual poti sa-i pui juma de supozitor cu glicerina(sunt acele microclisme pt copilasi, f eficiente si mult mai usor de manevrat decat supozitorul...sunt cu musetel si glicerina)...sa fiti sanatosi...

avem pozici noi, de la sedinta foto de ieri...pt cine doreste, am trimis si invitatie sau direct la semantura...

revin!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

giorgia,si raducu a avut iritatie urata la gat de la transpirati+lapte care stagneaza acolo in pliuri.L-am rezolvat in doua zile cu ulei de sunatoare de la plafar,dat seara dupa baita(dupa ce il usuc bine cu feonul intre pliuri,sarumana carla :) ).Uleiul asta a facut minuni la buci iritate si tot felul de puncte si zgarieturi,inclusiv muscaturi de tantzari.atntie la manute ca e foarte amar(nu e toxic,se foloseste si pt uz intern).
bamboleta,si al meu de vreo luna face la 4-5 zile...am incercat cu termometru,supozitor si nimic,pur si simplu nu are ce scoate.Si cum scutecele de caca sunt mai greu de clatit decat alea de pipi m-am invatat cu boieria :D.atata timp cat el e vesel si se simte bine nu-i mai fac nimic.
bubu meu cel minunat a avut a doua zi de adormit la 23 si trezit la 7...cu 3-4 maraieli de suzi/noapte rezolvate in cate 2 minute.boierie!!!!mai ales ca aseara m-am culcat si eu.Am facut o mica adaptare la program si se pare ca functioneaza:]
-prima masa la 7(180ml),joaca 1 ora,somn de voie pana pe la 10
-10 papa(180) si dupa aia parc 2-3 ore din care doarme cam 1 ora si in rest se holbeaza...distractia prinxcipala e sa stau cu el in brate la un loc de joaca sa se uite la copii(in timp ce toata lumea imi zice sa ii pun caciulita :))) )...ce chiote si veselie pe capul lui,cred ca abia asteapta sa alerge si el.ii mai plac si rolerii,biciclistii si carucioarele.astept sa pot sa il pun in carut sport ca e greu cu tinutul in brate...
-14 papa(180), somn aproape pana la 18
-18 papa(180) si joaca de voie
-20 baita,masaj,iubire maxima,pupaceala,joaca cu tati
-22 papa(in general 200+ ml,dar aseara de ex nu a mancat decat vreo 70 si tot a dormit)si adormit pe la 22.30-23
inainte il scoteam dupamasa in parc,si imi dormea 18-22,tati nu il prindea treaz,baita era f tarziu si eram rupta...asa e mai bun programul...sa vedem cum merge in continuare,ca ei isi mai schimba tabieturile.noua mea problema existentiala e ca poate doarme prea mult :)...cred ca doarme vreo 15-`16 ore din 24,in unele zile si mai mult

Mergi la inceput

azi dimineata aveam 54.8 tre sa ma masor si eu

nu am renuntat la dulciuri, nu m-am apucat inca de abdomene dar am lasat-o mai moale cu praji totusi...

dimineata - lapte cu cereale fitness (multe, nu doar o portie)

apoi rod alune pana la pranz cand imi vine sa pap ceva (alune
intregi, nu din alea sarate), mai o caisa uscata, mai o smochina

la pranz am papat ce mi-am gatit

apoi s=in oras sigur un covrig, 150 gr de fornetti, ceva tot gaseam sa mananc

cand vine tati pap cu el, orice, aseara de ex 2 sandvisuri

si dupa ce se culca pisoiul struguri

ar trebui sa renunt la fainoase, sa mananc in loc de sandvisuri branzica cu paine prajita, sa ma apuc de abdomene...si sunt multumita

9 iunie 2010

Mergi la inceput