Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Buna seara si de la noi. Azi a fost taaare agitata fata mea. Nu stiu ce-a avut. S-a trezit pe la 5 sa manance prima oara si dup-aia n-a mai dormit mai mult de jumate de ora legat toata ziua. Nici macar in parc unde de obicei doarme de rupe. Am intrat in casa pe la 4:30 si a fost jale de maraita ce-a fost. Nu vroia nici in Fisher, nici pe paturica, nici in brate, nici somn, mancare nimic. Intr-un final a adormit-o taica-su dar bineinteles ca a adormit nemancata.... si parca vad ca nu se mai trezeste pana pe la 5-6.

Vineri avem controlul de trei luni, tare sunt curioasa cat a mai luat in greutate luna asta ca pana acum la noi a fost jale. Mai mult de 700 gr. nu a luat intr-o luna. Era sa ma buseasca plansul zilele trecute cand am vazut ca inca ii mai vine salopeta cu care am scos-o din maternitate. De altfel, inca ii mai vin toate hainele de 0-3 luni iar cele de 3-6 luni curg pe ea.

Aaa, era sa uit, multumim ca ne-ati trecut in lista . Am primit si pozele de la botez, o sa pun cateva in album.

Va pup, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Deci eu scrisesem la capitolul vechi si tot dadeam refresh dar nu stiam de ce nu mai posteaza nimeni Mesajul era asta:

Multumesc fetelor de info cu vaccinul. No, m-am linistit, deci concluzia e infanrix ipv-hib. Nu gasisem la farmacia noastra ieftina de cartier (stie victo care ) si de-asta am intrat in panica, pentru ca suntem programati la vaccin maine dimineata. racusoru, multumesc, am sunat la helpnet si dona si au pe stoc.

Vlad, Priscilla si Victor . Sa fiti cuminti puiuti mici, sa papati bine si sa dormiti toata noaptea!

crispro, ce scump e si ce a mai crescut Vladut, copiii astia parca cu fiecare poza sunt altfel

rodyka, tare mi-a placut de Iza in cortul ei, si ce bine se odihnea in masina. N-aveti treaba, puteti merge oriunde cu ea ca vad ca e tare cumintica. Azi mi-am luat tratamentul din gama samponului Klorane cu chinina, l-am gasit destul de ieftin si la pachet cu un sampon gratis. Sper sa merite, va zic eu in curand.

Roxana, stiu ca ai intrebat de saci de dormit, noi avem de la ikea si sunt tare multumita. http://www.ikea.ro/product/show/code/10162817
E subtirel, 2.5 TOG, dar si in casa e destul de cald, asa ca e perfect.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mericica30

salutare fetele.pe la ora 8 i-am baita apoi a mancat si dupa ce a luat-o somnul am picat lata.vroiam sa intru mai devreme dar am tras un pui de somn. saptamana viitoare ne pregatim sa facem vaccinul de 4 luni si sper sa-l fac si pe acesta tot gratuit cum l-am facut pe cel de 2 luni.puteti sa-mi spuneti cam cat costa un vaccin??
abia astept sa o vedeti si pe teutza mea

250 lei

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ilinca, cum ai cumparat de la ikea?ati avut drum in Buc?
vaii..nu este vaccin la aldedra? si noi tb sa facem maine, dar din motive de raceala, aaman pe sapt viit.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Bumblebee, Saddie, deci nu am fost singura mamica plina de nervi azi!
Apropo de cum le zicem la puiuti...azi din calificativul stresel(de la stres) nu l-am scos si i-am mai zis si scarbel (ca avea o scarba de pat!!! vai mama mea) , dar in zilele noastre bune este iubitu lui mama si leusorul lui mama si inimioara lui mama, etc...
Mericica bine ati venit in delfinariu!
Saddie, mie nu mi s-a parut slabuta Medeea din poze! Ai o fetita tare frumoasa!!
Cristina ce a crescut si Vladut!! Si nu inteleg de ce te plangeai tu , ca ai un fecior pe cinste, grasut si frumos!
Racusor cand citesc de Andrei ca are pb cu puta mi se strange inima. puiutul sa-i treaca necazul repede
Victo, ce usurata ma simt cand vad ca Un te iubesc mami! sterge tot necazul
Laurika, eu nici nu stiam ca dimineata au puta tare, nu am verificat niciodata, de acum stau cu ochii pe ea...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

va rog fetelor spuneti-mi cum se administreaza debridatul,mai exact in ce proportie se dilueaza praful cu apa?ca pe prospect nu scrie

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

victo, ufff mai mami, sper sa va reveniti repede...e greu cu doi, cand scapi de pb cu unul, apar pb cu celalalt...si mai nasol e cand ai pb cu amandooi odata...

si Eric mi-a declarat ieri asa, f sfoios, ca o fetita, ca ma iubeste...am crezut ca lesin...desi a mai zis-o de cateva ori pana acum...mi-e asa de drag...

crispro, sunteti f bine, mami...asa ca nu te mai stresa...

laurika, sincera sa fiu nu stiu ce sa zic de putzica...adica de faptul ca sta intr-o anumita pozitie...da clar nu e ceva de care sa te ingrijorezi...daca tii neaaparat, intreaba pediatrul...

racusor, umblati cu grija la putzica...sa nu-l doara pe puiut...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

va rog fetelor spuneti-mi cum se administreaza debridatul,mai exact in ce proportie se dilueaza praful cu apa?ca pe prospect nu scrie

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

se adauga apa pana la linia/dunga de pe sticla...trebuie s-o vezi...apoi se amesteca cu praful si se agita bine...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Sunt suparici

Am fost cu David saptamana trecuta miercuri la spitalul de copii i se inrosise buricul si incepuse sa supureze..l-am dat 2 zile cu baneocin unguent si am revenit vineri iar la spital..l-au dat cu nitrat de argint a ramas sa revenim azi...am fost buricul e mai bine doar putin umflat ne-a zis daca nu face febra..mananca bine si nu are alte probleme il lasam asa..

Din vorba in vorba cu doctorita sotul ii spune ca David de 2 sapt face kk la 5-7 zile ...face doctorita niste ochi la mine...cum vai...nu se poate asa ceva sa dezbrac copilul iar sa-i verifice burta daca e intarita..i-a bagat un deget in fundulet ne-a dat trimitere la gastroenterologie sa-i faca analize..eco...ma apucase toate caldurile pe acolo...imi venea sa plang (de fapt am plans in masina )

Acum nu stiu ce sa fac..maine ar trebui sa ma duc sa ma internez cu el pt 1 zi sa-i faca toate analizele..eu nu vreau sa ma duc deloc..am oroare de spitale si nu vreau sa-l chinui...pediatra cand am vb cu ea acum 1 sapt mi-a zis sa las copilul in pace.. daca nu e agitat...nu se chinuie sa faca kk..nu iese tare..el face kk normal moale..asa ce m-am stresat azi..imi venea sa-l bat pe sot..

Nu m-au intrebat daca iese tare..daca i-am dat debridat sau altceva..imediat la internare

instinctul de mama imi spune ca David nu are nimic..e vioi..nu plange decat daca ii e foame sau somn..colici nu are..doarme bine

astept sfaturi..mai sunt delfinasi care fac kk asa rar?papa doar san..lapte praf doar in maternitate a mancat

Aelita-Eladea-multumim de comentarii

Michelle-stau f aproape de parcul voievozilor...am crezut ca stii de el pe la ce ora veniti la plimbare?
eu ies in fiecare zi la 11,30 sa o iau pe Antonia de la gradinita si stam pana la 1-2 cand e frumos afara...poate ne vedem

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

bamboletta, la 3 luni cat are acum David ( LML cu ocazia asta), Isabela facea cam la 4-5 zile normal, eu am chinuit-o cu supozitor de doua ori si n-a facut mai mult, apoi cu ceai laxativ si n-a facut decat a doua zi, asta ptr ca dr mi-a zis ca tre sa faca la fiecare 24 ore. noroc cu pediatra cea noua, a zis sa las fata in pace daca nu da semne ca se chinuie, daca nu face kk zilnic e ca nu are ce elimina, mai ales daca e pe san - asimileaza tot. la noi se cunostea la cantaritul saptamanal!

de la 4 luni jumate s-a reglat, in sensul ca facea o data/zi sau la 2 zile. acum de cand m-am prostit 3 zile cu pireu de fructe, a facut de 3-4 ori/zi!!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput