Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 16
racusor2010 spune:
afetelor, asa am ras de cum povestiti voi auzi, pipi in cutia cu crema
bumbleeblee nu pune la suflet
roxana sa pape piticul. andrei de la fier are o pofta de mancare
cris
andrei azi a dormit si in casa, si afara a fost cu mine la mega si s-a uitat cuminte la rafturi, acum s-a jucat pe salteluta, ce mai , copil model mai are asa cate o zi ca sa il iert pt noptile nedormite
azi se juca cu mana mea il ridicam in fundulet,, ma musca de mana si apoi se arunca pe spate, si tot asa....
acum sper sa fac niste paste cu branzxa si sa incerc o negresa de pe site-ul trimis de arissa
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
giorgia23 spune:
Tina sa stii ca inca am momente cand imi vine sa ma arunc de la etaj...norocul meu ca stau la parter
Dupa ce s/a trezit la 1.30 a fost tare maraita...dar o inteleg...o deranjeaza iritatia de la gat care s/a intins putin pe piept si se scarpina...maine ne ducem la doctor...a luat sotul si ulei de sunatoare si o dau azi dupa baie...imi vine sa plang cand o vad cum se scarpina
Vad ca iar ati reluat discutia soacre...a mea nu prea ma deranjeaza...cand vina ma suna inainte...in rest toate bune
crispro spune:
Racusor, deci nu pot sa cred... 1.65 si mai putin de 55 de kile... io am 1.68 si 68 de kile... ce pacat ca nu stau la etaj, sa ma arunc...
Denisa, si io ma gandeam la colici... dar tare sper sa nu... uneori am impresia ca burtica il deranjeaza, alteori e doar obosit... o sa ii dau iar Bonisan, ca acum nu ii mai dau nimic... ma rog, doar traditionalul vigantol... E tare soacra-ta, economie... Doamne fereste!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
pufescu spune:
nu mai ziceti de kg,pliiiz...eu am 81,5!Am eu 1.78 dar sunt maaare(nu prea ai cum sa ma ratezi in parc ochidut daca ne intersectam,ma vad de la distanta :))) si in general sunt imbracata f.subtire fata de restul lumii,azi am umblat in tricou cat am dat tura de lac).
Bubulina mea doarme de la 15,astept sa-i dau papa.L-am tinut pe balcon si probabil de la frig a dormit asa profund,cred ca o sa il trezesc ca sa nu se dea programul complet peste cap.Voi va vaitati ca nu dorm,eu ca doarme prea mult...clar femeile nu pot fi niciodata multumite!Nu va inchipuiti ca e asa tot timpul,are si al meu zile cand aruncatul de la balcon(unul din noi,depine)pare o idee foarte buna :)
ilinca79 spune:
racusoru, tu cum ii dai fierul lui Andrei, direct in lingurita sau dizolvat in ceva? Cate picaturi luati pe zi? De azi incepem sa luam si noi, da Doamne sa-i creasca pofta de mancare.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
bumblebee spune:
Pufescu, care mai e productia la hectar?
La mine e in scadere, nu stiu de ce Cred ca iar tb sa reiau mulsul inainte de fiecare masa, ca acum ma boieream numai cu mulsul de dimi si cel de noapte... offf, si la cat e de mare, tot adoarme la san...
Nu cred ca mai tine exclusiv LM pt mult timp... As vrea totusi s-o mai intind, m-am bagat deja in rezerve, dar si alea-s putine... sper s-o taraganez pana la diversificare, as prefera o masa de fructe decat LP. Nici nu mai stiu cum sa intind productia..
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilinca79 racusoru, tu cum ii dai fierul lui Andrei, direct in lingurita sau dizolvat in ceva? Cate picaturi luati pe zi? De azi incepem sa luam si noi, da Doamne sa-i creasca pofta de mancare. Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
cu lingurita. noi i-am dat 6 saptamani (mai avem 3 zile). am inceput cu 5 picaturi si la fiecare 3 zile am crescut cu cate 2 picaturi pana am ajuns la 14.
ne-a zis pediatra sa ii dau intre mese, dar pana in ora 2.
lui andrei ii place foarte mult, cand il pun in scoica si vede picaturile incepe sa dea din picioare si deschide gurita sa mai primeasca
si dupa fier l-a apucat o foooammeee
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
ALina, de cand cu foamea mare la Andrei, eu am reinceput sa ii dau completare seara, maxim 90 ml pe zi. nu ma mai stresez cu mulsul, pastile, ca e deja mare. si nu mai am putere pentru asa ceva.
stii ce e ciudat? ca pana la 4 luni mereu primea un pic de LP pe zi, apoi a avut o perioada cand am fost pe LM exclsiv, normal ca atunci cand am inceput sa ii dau completare mi s-a parut ciudat dar asta cu LM exclusiv au fost cateva saptamani...in rest a fost crescator, pana la 90%.
cand era mic ziceam pana la 2 luni, apoi pana la 3, si tot asa...
eu ma declar multumita si cred ca mi-am facut bine misiunea in privinta alaptatului
asa ca fa cum iti e tie mai bine, nici sa nu mori de oboseala din cauza asta, si Victor e mare, vrea atentie, are nevoie de mamica lui sa fie odihnita si vesela.
si masa de fructe...se recomanda diversificarea de la 6 luni indiferent de tipul de laptic, asa ca mai bine mai asteapta, daca pediatrul nu iti zice altfel
9 iunie 2010
pufescu spune:
slabut cu productia...m-am lenevit la 3 mulsuri pe zi(dar altfel nu as avea timp de parc,joaca,casa,papa...un dus :) )si e cam 750-800...deci la masa de seara cam bagam LP(nu complet dar destul de mult).Asta e...o sa mai incerc un muls,dar incep sa cred ca e mai important sa fiu ok la cap decat capiata de muls...o masa din 5 de LP nu o fi sfarsitul lumii.Cat tine laptele tine,luna viitoare incepem sucurile si mai vedem :)
ilinca79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
cu lingurita. noi i-am dat 6 saptamani (mai avem 3 zile). am inceput cu 5 picaturi si la fiecare 3 zile am crescut cu cate 2 picaturi pana am ajuns la 14. ne-a zis pediatra sa ii dau intre mese, dar pana in ora 2. lui andrei ii place foarte mult, cand il pun in scoica si vede picaturile incepe sa dea din picioare si deschide gurita sa mai primeasca si dupa fier l-a apucat o foooammeee mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
multumesc frumos Noua ne-a dat 3 picaturi dimineata, 3 seara. Sper sa nu-l agite doza de seara, daca voua v-a zis pana in ora 2...
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)