Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 15
crispro spune:
Raportez si io o bucata copil marait... e rupt de somn, dar nu vrea sa doarma. Degeaba il tin in brate, ca nu are stare, tre sa il plimb...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
crispro spune:
Nici mie nu mi-a venit CM, sunt a treia luna cu pastile. Si nu mai am laptic... foarte, foarte slab... no, asta e... Plangem un pic si ne revenim... poate e vina mea, ca nu m-am muls, dar jur ca nu puteam... incerc poate de maine daca mai am ce...
Poze
btz_ovi spune:
Am dormit si eu...30 minute ,dupa care caraieli si maraieli iarasi.El inca isi sustine concertul...se si screme.Si nu e ca trebuie sa faca caca,nuuu,,e sa ma enerveze pe mine.
Bumble si eu ma gandesc ca niste plansete sunt nimica toata fata de problemele altor parinti.
Sa-ti dau un exemplu: acum o sapt in timpul controlului de 4 luni la maternitate,a venit sefa de la sectia de Neonato anuntand doctorita ca tocmai se nascuse un copilas cu Sindromul Down,iar parintele lui era preot.DD nu tine cont de job si alte chestii.
Asa ca noi sa zicem sarumana ca e atat,Doamne Fereste de altele mai grave.Pup
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
crispro spune:
Coteasca, ce mai zici? CUm e Tudor? Tot pe LM exclusiv? Cum stai cu productia? (intreaba fata invidioasa)
Nici eu nu am primit banutii CIC...mai asteptam...
Poze
carla_2008 spune:
va rog nu deschideti subiectul soacre iar ca o sa va ingroziti daca mai povestesc si eu!
una nasoala rau: intreb eu"dar de ce nu spalati vasele cu Pur,fairy etc?"
raspuns: "ca nu sunt asa unse si sa mai fac economie"
ECONOMIE LA CE??????????
iar vasele "spalate" de ea sunt in ultimul hal,ma mir cum e invatat al meu sot cu super igiena daca maica-sa e asa.
La fel face cu spalatul pe maini: NU se spala cu sapun de 9 ori din 10(ca o urmaresc cand e la noi ca altfel nu o lasa sa atinga copiii sau urlu) ca zice ea ca nu e "asa murdara",ci doar cu apa!!
pai da ce?tre sa fii de noroi ca sa te speli cu sapun?????(ca sa nu zic de k...t
Femeia e dusa rau cu pluta!ma scuzati dar nu mai rezist cu ea!!!!
asa ca am luat geluri dezinfectante si ii amintesc eu ca ea "uita" sa se dea cu el inainte sa-mi atinga copiii!!!!
E inadmisibil!!!
iar fiu-sau si taica-sau nu sunt asa!!!!nu inteleg.
dar se tine foarte curata si ca ce curatenie imi face ea mie cateodata.zice ca face curat: la ea inseamna sa dea doar cu mopul pe jos unde joaca popa fara aspirat,praf,bai nimik.
scuzati ca m-am intins ca o placinta dar trebuia sa ma descarc!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Raportez si io o bucata copil marait... e rupt de somn, dar nu vrea sa doarma. Degeaba il tin in brate, ca nu are stare, tre sa il plimb... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
cu asta ne confruntam si noi de 2-3 sapt in fiecare seara de ma fac cu nervii,chiar bona zicea ieri ca nu se astepta sa fie chiar asa cu 2.S-ar putea ca intr-o zi imi spune ca ea nu mai rezista dupa cum o vad
concluzia dr: colici de 4 luni!innebunim!
nu are colici cumva si Vladut???
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ochidut
Mai racusorule, dar esti super tare. Bagi ceva mancarica si totusi esti o slaba cu 54 de kg!!!!!! Auzi ca sa nu mor total de invidie si de ciuda sa cad de pe scaun gandidu-ma ce slabe sunt alte mamici, zi si mie ce inaltime ai tu? Poate poate esti scunda si ma mai consolez si eu felicitari, sincer!!! Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
1.65 adica nici scunda, nici inalta, mediu...
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
ena spune:
Buna seara!
Am nevoie de ajutorul vostru!
Mi-au intrat niste bani in cont si in dreptul lor scrie indemnizatie si numele meu. Este prima data.
In aceasta suma se regaseste si alocatia bebelusului?
Nu trebuie sa primesc o decizie prin posta prin care sa fiu instiintata despre indemnizatie?Multumesc pentru ajutor.
baby78 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui carla_2008
da am primit-o in octombrie deja pe o luna si 3 sapt. Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
Eu am depus dosarul luna trecuta caci am avut medical pana pe 05.10 si am si primit pe 15.11 indemnizatia...Dar in general dureaza cam 2 luni maxim
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ena Buna seara! Am nevoie de ajutorul vostru! Mi-au intrat niste bani in cont si in dreptul lor scrie indemnizatie si numele meu. Este prima data. In aceasta suma se regaseste si alocatia bebelusului? Nu trebuie sa primesc o decizie prin posta prin care sa fiu instiintata despre indemnizatie?Multumesc pentru ajutor. Ena, Bobo si Bebitza |
Ba o sa vina si decizia dar in principiu sunt 2 sume...CIC si separat 200 lei pt alocatie. Nu intra la comun
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010