Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 14
mericica30 spune:
tina 80-eu am depus dosarul pe 24 august si mi-a venit indemnizatia acum pe 15 noiemmbrie pe 2 luni
meri,mamica de TEODORA CRISTINA(1 iulie 2010)
bumblebee spune:
Paula, deci m-ai terminat E de-a rasu'-plansu' si la noi. Pe cand radeam in hohote la postarile tale, micu' radea si el uitandu-se la mine, hot mic, dar a urlat dup-aia pana a adormit. Si aveti nevoie de crema din nou??
Mi-e si rusine sa ma plang cate-odata, ca astea nu prea sunt motive reale de plans, saracutele mamici care au copii cu probleme adevarate de sanatate, off...
Trebuie sa ne imbrabatam si sa ne incurajam ca maine poate fi mai rau , in curand pe micile ecrane: dintisorii. Cand or lua-o din loc sa vezi atunci bucurii, fereste-l de toate prizele, colturile taioase, ioiiiii
Btz, pastrati-mi si mie un loc la Socola
Mie cu soacra imi e ciuda pt ca si la botez s-a plans unei amice ca o solicitam f mult (cu 2 aperitive) desi ea suna si spunea ca vrea sa faca, sa dreaga... Mie nu-mi plac lucrurile astea, mi se ia de toate. Pe noi intr-un timp ne chema in fiecare zi in we la ea sa mancam, ne suna, "dar nu mai ajunget??", pana m-am enervat si nu am mai mers. V-am zis, nu-i pb ca merge sa manance la ea, zau ca nu e, ea oricum e singura si sotul meu e singurul copil, trebuie sa pastreze o relatie cu ea, nu vreau sa intervin, dar mie cu spusul in fata una si in spate, alta, nu merge, nu-mi place
Hai ca mi-am adus aminte o chestie, daca tot mi-am dat drumul la botnita, cand am facut prima ciorba de burta (de dragul sotului, ca eu nici nu gustam) am facut dupa o reteta de pe net, pe negustate. Eiii, i-am trimis si ei, a 2-a zi ma suna sa-mi spuna ca ea a facut ciorba de cartofi din ciorba mea, ca nu prea avea gust
Sotul a zis ca eu sunt rautacioasa, ca ea de fapt nu a fost rau intentionata, dar voi, ca femei, cam cum ati fi interpretat? Oricum, lista e lungaaaaa, dar n-am atinc-o niciodata cu vreo vorba, nici nu am insinuat marea dragoste, dar mi-am manifestat mereu un respect si o decenta...
Iar am luat-o pe aratura
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufescu -10 papa(180) si dupa aia parc 2-3 ore din care doarme cam 1 ora si in rest se holbeaza...distractia prinxcipala e sa stau cu el in brate la un loc de joaca sa se uite la copii(in timp ce toata lumea imi zice sa ii pun caciulita :))) )...ce chiote si veselie pe capul lui,cred ca abia asteapta sa alerge si el.ii mai plac si rolerii,biciclistii si carucioarele.astept sa pot sa il pun in carut sport ca e greu cu tinutul in brate... mami de Raducu, 10 august 2010 |
Si programul nostru e similar, dar cam cu o ora, o ora jumate mai tarziu decat al vostru. Noi iesim in parc pe la 12- 12.30. Saptamana asta am fost in fiecare zi, dar nu cred ca v-am vazut.Si azi am fost, am stat de la 12.3- vreo 2 ore. Dar Larisei inca ii place sa stea pe spate si sa priveasca cerul, copacii si vorbeste, face niste ochi mari, nici nu stiu la ce se uita asa si se minuneaza. Cateodata si eu o tin in brate si ne uitam la lume, la copii cum se joaca si ea e f atenta.
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
citat din mesajul lui racusor2010 azi dimineata aveam 54.8 tre sa ma masor si eu nu am renuntat la dulciuri, nu m-am apucat inca de abdomene dar am lasat-o mai moale cu praji totusi... dimineata - lapte cu cereale fitness (multe, nu doar o portie) apoi rod alune pana la pranz cand imi vine sa pap ceva (alune intregi, nu din alea sarate), mai o caisa uscata, mai o smochina la pranz am papat ce mi-am gatit apoi s=in oras sigur un covrig, 150 gr de fornetti, ceva tot gaseam sa mananc cand vine tati pap cu el, orice, aseara de ex 2 sandvisuri si dupa ce se culca pisoiul struguri ar trebui sa renunt la fainoase, sa mananc in loc de sandvisuri branzica cu paine prajita, sa ma apuc de abdomene...si sunt multumita mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
Mai racusorule, dar esti super tare. Bagi ceva mancarica si totusi esti o slaba cu 54 de kg!!!!!! Auzi ca sa nu mor total de invidie si de ciuda sa cad de pe scaun gandidu-ma ce slabe sunt alte mamici, zi si mie ce inaltime ai tu? Poate poate esti scunda si ma mai consolez si eu
felicitari, sincer!!!
ochidut spune:
citat din mesajul lui giorgia23 Pufescu ms de pont...am sa incerc cu siguranta Si ia uitati www.youtube.com/watch?v=jL1h0ErjILI" target="_blank">ce face fata mea cu suzeta GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze Antonia www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul |
cunosc stilul, si eu am un filmulet asa cu Larisa; si ea se tine de aceleasi jmecherii
ilinca79 spune:
Roxana, imi dau seama cat iti e de greu, dar gandeste-te ca daca e vesel inseamna ca nu-l supara nimic. Pana la urma instinctul de conservare tot il va impinge sa pape. Pediatrii nu au recomandat ceva investigatii suplimentare sau sa schimbi laptele praf? Of, cate figuri fac copilasii astia
crispro, multumim de intrebare, mai avem ceva mucisori, dar speram sa treaca. Acuma sa gasim cauza la greutatea asta mica.
tina, 226 a fost Infanrix Ipv-Hib, care e pentavalent. Hexa e vreo 255 la farmacia asta de care tot vb noi clujencele
eladea, ce dragut e Filip si ce smecher era el cu breteaua descheiata. A avut rabdare sa-i schimbi atatea tinute pentru sedinta foto? Al meu s-ar fi crizat cu siguranta. Iar Eric e atat de dulce cu figura lui angelica
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
rodyka spune:
citat din mesajul lui bumblebee cand am facut prima ciorba de burta (de dragul sotului, ca eu nici nu gustam) am facut dupa o reteta de pe net, pe negustate. Eiii, i-am trimis si ei, a 2-a zi ma suna sa-mi spuna ca ea a facut ciorba de cartofi din ciorba mea, ca nu prea avea gust |
Doamneeeee!!! pai eu, ca femeie, ii dadeam cu o oala in cap! glumesc! chiar nu stiu cum reactionam, eu zic asa multe in teorie, dar in practica mi-am respectat si eu soacra cat am putut, desi destule mi-a facut pe la spate, ca in fata imi aducea zilnic prajiturele si tortulete (tare bune, de altfel)... dar cand am fost in vacanta de vreo 5 ani in Ro, a venit la noi pusa pe cearta cu motive de care noi habar n-aveam si mi-a sarit mustarul rau de tot cand a zis catre sotul meu, la un moment dat, aratand catre micuta mea Maria: "o sa vezi tu cum o sa fie, asa sa-ti ajute Dumnezeu, ca ai si tu copil!!" am scos-o eu efectiv din casa, i-am spus sa nu ne mai calce pragul ca nu avem nevoie nici de bune nici de rele de la ea si, oricum, daca noi o sa ne purtam cu copiii nostri asa cum s-a purtat ea, pai ne meritam cea mai rea soarta! si de-atunci doar ne salutam si o vizitam o zi, de curtoazie, cand mergem in tara, dar asta cam inainte sa ne intoarcem in Spania, desi ea sta la et.IV si noi la V, deasupra ei. degeaba, unii oameni asa stiu sa reactioneze, n-ai ce le face, poti sa-i respecti si sa le faci tot binele din lume, ei tot pe-a lor o stiu. bumblebee, nu pune la suflet, viata merge inainte si zilele sunt scurte, avem noi alte griji acuma...
ps: la fel cum zici tu, il suna in fiecare seara pe fiu-so sa mearga sa manance cine stie ce bunatate ce facea ea special, pana cand intr-o zi eu am zis ca nu merg sa mananc la ea ca nu-mi place cum gateste, si sotul a facut greseala de a-i spune ca eu gatesc mai bine ca ea... dar la dulciuri e maestra!! adevarul e ca se si cunoaste, e cat doua dulapuri!!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ochidut spune:
citat din mesajul lui Roxana_Theo Buna fetelor. Eu sunt tare suparata. Bebelusul meu refuza laptele praf. Nu mai bea deloc din biberon. Abia daca il mai mananca cu cereale. Asa ca de ieri dupa-amiaza nu mananaca mai nimic (ceai, un pic de piure de legume, si f. putine cereale). L-au vazut doi pediatri si mi-au spus sa mai asteptam. In timpul asta eu ma simt neputincioasa iar bebe maraie. A mai patit cineva asa ceva? Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo |
atata timp cat l-au vazut totusi 2 doctori si nu au sesizat nimic, mai poti astepta. cred insa ca e frustrant si iti faci griji. sper sa ii treaca repede. am vazut ca multi bebei trec prin faza asta.
poate ii dau dintii?? nu stiu, zic si eu
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui rodyka am si eu o intrebare "de mai demult"... am luat cerazet 2 sapt, mi-au venit uratii 2 sapt (timp in care mi-am pus si steriletul), am continuat pilulele pana am terminat o folie (o luna), dar de urati nici vorba de-atunci... oare cand mai vin?! sau nu mai vin?! ca eu pana sa iau pilulele n-am avut treaba cu ei... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
eu iau cezarette imediat de 3 luni(peste 9 zile) si nu mi-a venit deloc CM,dar nici nu trebuie sa iti vina in timpul tratam cu cezarette.Mie asa mi-a spus dr.
urmeaza sa-mi pun si eu sterilet Mirena.ce parere aveti de el?ideea e ca e reversibila chestia oricum,il tii max 5 ani timp in care nu ai CM si oricand pot sa-l scot sa raman,ca poate mai facem un bebe!cine stie?nu zic nu.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
carla_2008 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
Al meu e alb-galbui si daca il las in frigider cateva ore se strange grasimea deasupra. Fetelor, ca de mult vroiam sa va intreb dar tot am uitat V-a venit indemnizatia???Alocatia am primit-o dar indemnizatia ba! Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
da am primit-o in octombrie deja pe o luna si 3 sapt.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana