Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 13
tina_80 spune:
Roxana,incearca cu o seringa de 10 ml. Nici Raducu al meu nu lua mucilagiu din bibe dar cu seringa si multa rabdare vei reusi!
Multa bafta si pofta buna!
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Dupa ce a facut Raul kk, l-am spalat frumos si regulamentar, nu am terminat bine de dat crema ca a facut pipi in cutia de crema si acum tb sa ma duc sa-mi cumpar alta. Am iesit afara, cu caruciorul sport, spre landou nici nu indraznesc sa ma uit , dar credeti ca a stat? Nuuu, striga in gura mare, scandal, isi ridica bazinul in sus, dadea din maini si din picioare, arunca suzeta in toate partile...pana a adormit...Sper sa fie o faza trecatoare, ca nu mai rezist mult. |
Stiu ca nu e de ras,dar nu ma pot abtine,esti prea comica cum povestesti.Mi-l si imaginez pe Raul cum urla iar tu plina de nervi
Btz, vad ca si voua va testeaza Paul nervii!!! Nu se lasa astia micii nicicum...ma intreb ce ne mai rezerva viitorul!! |
Daaaaaaaa,numai ca eu ma enervez,tip la sot,plang,arunc cu perne peste tot,ce mai..un fiasco total.
Mai fetelor,eu zic ca delfinasii nostru si-au vorbit prin telepatie si s-au gandit sa ne dea cam mult de munca ,sa nu mai stam noi pe forum
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
tina_80 spune:
citat din mesajul lui paula_m Bumblebee (ce-mi place sa scriu Id -tau), cred ca ai nostri flacai si-au propus sa scoata untul din noi! Doar ca eu nu m-am gandit sa ma arunc eu de la etaj, eu sunt si mai denaturata decat tine, eu ma gandeam sa il arunc pe el...sunt convinsa ca nu pateste nimic, prea e rau ( si drac mort si rata inecata nu am vazut) |
vai!!!....ce am mai ras!
Cum v-am mai spus si va mai spun ca tare dificil mai este pragul asta de pe la 3luni la 4- 4.5luni.
Dupa cum vedeti Giorgia a depasit momentul si Antonia e fetita cuminte si doarme pana la 2ore legate.
Sunt sigura ca vor veni zile mult mai bune!
paula_m spune:
Fetelor, si eu o dau din plans in ras. Cum il iau in brate incepe sa rada si imi trec si mie supararile, dar vai!!...cand creste mare nu il las sa se uite la desene animate pt ceea ce face acum. Mai nou nu mai vrea nici sa doarma pe spate. Atata se chinuie sa-si mute funduletul intr-o parte, mai ales cand e si pampersul mai greu... Il vad ca da din picioruse si zdup, e intr-o parte, dupa ce isi muta funduletul e mai usor cu caputul si restul corpului...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4
rodyka spune:
cristina, mi-a fost asa drag de voi cand am citi ca iti adormise Vlad in brate dar nu-l lasai jos de drag ce iti e, dar n-am apucat sa-ti mai spun ca a trebuit sa plec la dentist. unde a fost asa de fruuumooos, parca as fi fost in vizita la niste prieteni. asistentele topaiau pe langa Isa, dar ea se multumea sa zambeasca, n-a scos un sunet!!! oricum a luat-o tati in brate ca la mine se tot intorcea sa ma apuce , desi abia mancase... asta a fost preludiul , cam o jumate de ora... apoi am intrat in cabinetul in care mirosea a lacrimioare si era o muzica super in surdina, parca mergeam la spa, nu la dentist! in 2 minute ieseam deja de-acolo, cu o reteta de antibiotic ptr inca o saptamana... joia viitoare mi-o scoate... verdict:crima!! ce bine-mi pare, sper sa nu ma mai doara pana atunci!!!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
carla_2008 spune:
auziti mai fete laptele vostru e gras? ca al meu cateodata e galben cand il mulg sau cand vomita iese galben .e normala o culoare atat de intensa?
cateodata ma gandesc ca de-aia vomita ca e prea gras
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
Roxana_Theo spune:
Am incercat sa-i dau cu lingurita (dupa ce mancase cateva cereale tot cu lingurita). Aseara l-a vrut. Astazi insa nu.
Asa ca azi in piureul de legume si in sucul de fructe i-am pus cate o masura de LP. Ideea este ca a mai avut el antecedente in urma carora am schimbat laptele insa atunci manca 10-20ml. Acum insa refuza sa traga vreun strop din biberon.
Voi mai vorbi diseara cu pediatrul sa-i descriu "evolutia" de azi si vom decide apoi ce-i de facut. Probabil ca va trebui sa-i prepar branzica cu calciu si sa aiba mai multe mese de cereale. Ca alta solutie nu vad.
Va multumesc de sugestii tuturor.
Vreau sa va mai spun ca mie imi vine sa imi iau campii iar el zambeste si este tare voios. Nu pot sa inteleg. Noroc ca mai este mama inca la mine ca altfel nu stiu ce m-as face. Nu am putere sa fac mai nimic. Parca s-a rupt cerul pe mine.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
tina_80 spune:
citat din mesajul lui carla_2008 auziti mai fete laptele vostru e gras? ca al meu cateodata e galben cand il mulg sau cand vomita iese galben .e normala o culoare atat de intensa? cateodata ma gandesc ca de-aia vomita ca e prea gras Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
Al meu e alb-galbui si daca il las in frigider cateva ore se strange grasimea deasupra.
Fetelor, ca de mult vroiam sa va intreb dar tot am uitat
V-a venit indemnizatia???Alocatia am primit-o dar indemnizatia ba!
rodyka spune:
am si eu o intrebare "de mai demult"... am luat cerazet 2 sapt, mi-au venit uratii 2 sapt (timp in care mi-am pus si steriletul), am continuat pilulele pana am terminat o folie (o luna), dar de urati nici vorba de-atunci... oare cand mai vin?! sau nu mai vin?! ca eu pana sa iau pilulele n-am avut treaba cu ei...
_
rodyka spune:
da, si lapticul meu e gras, se aduna grasimea galbena si groasa deasupra in frigider...
_