Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 12
pufescu spune:
saddie si noi tot cu minim o tura de ior suntem(mai mult pt suncile lu' mami)...dar azi desi aveam timp si chef am facut doar o tura dupa care am prestat uitat la rate cu piciu in brate(si plecat in urlete spre piata).
De papa, am facut ieri sufleu de conopida prima oara,a iesit bun...azi o sa fac in premiera o supa crema de dovleac daca ma lasa fiara(apropo de alinturi de bebelusi :D ).Maine fasolica. Domnul si stapanul este extrem de incantat de noile mele abilitati culinare(de fapt diferenta e ca am timp sa ma duc la piata asa ca s-a diversificat meniul....cand ieseam la 19 de la servici era mai...sumar :D ).Incerc sa ma tin de monti,mai imi scapa cate o abatere dar per total nu mi se pare greu de tinut(cu conditia sa nu ti post ca atunci chiar mori de foame).
btz_ovi spune:
crispo daaaa,al meu imi trage un frecus de numa numa.Toata ziua URLA si PLANGE,se caraie,se maraie,nimic nu il impaca,doar luatul in brate si maimutaritul in fata lui.Iar noaptea....noaptea imi papa picateii si creierul pe paine.Sa-ti zic de aseara:s-a culcat la 9.30,la 11.30 a inceput maraiala,la 12.30 a adormit,la 5 show ca ii era foame,a dormit pana la 6.30 si de atunci scandal.Baiii,dar ce urlete de zici ca-l taie careva.Ne aud toti vecinii
Eu ma mai gandesc ca poate e satul de fata mea si urla de plictiseala,mai ales ca nu iesim decat noi 3 la plimbare si cateodata la socru.
Am vrut sa-i luam paturica de activitati,sa se mai joace si el solo,insa dupa ce am incercat-o pe a vecinei am renuntat la idee ca el se speria de jucarele in loc sa se joace.Si cica-i barbat.
Sper sa fie doar o criza pasagera si nu permanenta
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
crispro spune:
BTZ, ce noapte... Si eu ii ziceam sotului ca s-a plictisit copilul de mine... are momente cand sta cu sotul, rade, povesteste, pleaca sotul si apar eu, plange... s-a plictisit... este cand ies in oras, imi fac si eu freza, parul aranjat, un pic se ruj, sa nu arat ca o moarta, un pic de fond de ten, atunci ii place de mine, se uita cu drag... Sa inteleg ca o vrea aranjata pe ma-sa?
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Roxana_Theo spune:
Buna fetelor.
Eu sunt tare suparata. Bebelusul meu refuza laptele praf. Nu mai bea deloc din biberon. Abia daca il mai mananca cu cereale. Asa ca de ieri dupa-amiaza nu mananaca mai nimic (ceai, un pic de piure de legume, si f. putine cereale). L-au vazut doi pediatri si mi-au spus sa mai asteptam. In timpul asta eu ma simt neputincioasa iar bebe maraie.
A mai patit cineva asa ceva?
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Girogia, e o dulce Antonia cu caciula, foarte faina. Deja isi baga picioarele in gura, are mama fata mare... al meu nu ajunge inca cu piciorul in gura, abia acum il descopera, il trage... Dar are fiica-ta niste ochi mari, superbi... BTZ, si tu cu nesomn... poate si vremea asta ii freaca si pe ei.. Si eu sper ca va dormi mai bine... Acum are vreo 5 treziri pe noapte si mi se pare boierie... ca aveam pana acum 2 pe ora. Denisa, greu cu Carla daca nu ii place nimic... incearca eventual inainte de masa, cand poate de foame inghite orice. Daca nu, eventual in timpul mesei, cand ii dai bibe, scoti bibe, dai rapid picaturile, apoi iar bibe, poate nu se prinde... Saddie, asa bine te inteleg cu stresul... ca io is stresul in persoana legat de cat mananca copilul... si totusi al meu e grasun si ma stresez... nu sunteti si voi slabi? poate cu voi seamana... Eventual incearca sa il lasi pe tati sa o hraneasca, poate vrea mai mult- cica pe noi ne simt stresate. Parca si Roxana zicea ca Teo al ei mananca uneori mai bine de la tati... Paula, nu e de ras, dar io ma distrez cum povestesti... ne temrina uneori copilasii astia, pe cat is ei de scumpi si de draguti... Bumblebee, n-ai nici o sansa ca mama denaturata, pentru ca esti o mamica de nota 10... E bine ca te mai descarci pe la noi, mai trece din suparare... acuma, voi stiti cum sunteti, ce obiceiuri... daca de multa vreme sotul mananca acolo, e greu de schimbat dintr-o data, poate asa incetisor... Barbatii astia habar nu au de ce vrem noi sau ce simtim noi... Io fac papa - ostropel de pui cu cartofi... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
dar ii dau tzitzi si nu nu vrea nici cand ii dau completare.e figuranta frate,nevoie mare
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
giorgia23 spune:
Da fetelor am fata mare care isi baga piciorul in gura
Btz off te cred ca e greu...Antonia ink are treziri dese,de fapt e mai mult o foiala...dar ziua e cumintica,a inceput sa doarma cate 2 ore legate si plus sta singurica...ii dau cate o jucarie si se joaca acolo in legea ei
Denisa ce rau cred ca e ca nu accepta siropuri sau guturi noi...in privinta asta sunt o norocoasa...Antonia primeste orice ii dau...se stramba putin la inceput si apoi gata
Crispo ostropel de pui...eu azi nu am chef de gatit...mananc ce gasesc
crispro spune:
Of, Roxana... oare ce l-o fi apucat??? incearca LP cu lingurita... desi va dura o vesnicie pana mananca.... sper sa isi revina rapid...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
tina_80 spune:
Btz, nu am facut analize ci cand am fost la dr pediatru la control a vazut coastele mai proeminente si fontanela.
Ilinca, ai dat 226 lei pe Infarix hexa? Mi se pare un pret f f bun.
Noi l-am luat de la medicul de familie si am dat 250 lei
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_Theo Buna fetelor. Eu sunt tare suparata. Bebelusul meu refuza laptele praf. Nu mai bea deloc din biberon. Abia daca il mai mananca cu cereale. Asa ca de ieri dupa-amiaza nu mananaca mai nimic (ceai, un pic de piure de legume, si f. putine cereale). L-au vazut doi pediatri si mi-au spus sa mai asteptam. In timpul asta eu ma simt neputincioasa iar bebe maraie. A mai patit cineva asa ceva? |
roxana, am avut o buna bucata de vreme in care imi refuza bibe cu lp, am incercart cu lingurita si a mers, dar nu am eu nervi de stat cu orele la lingurite... partea buna la noi a fost ca o puneam des de tot la san, ca plangea de foame, si asa am ajuns la productie record... dupa un timp am incercat iar cu bibe, acum il ia cateodata, cand sunt pe fuga si ii pun pe drum lapticul muls din frigider, plus daca e cazul lp completare. mai asteapta, eventual incearca si tu cu lingurita, cat de putin...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
paula_m spune:
Bumblebee (ce-mi place sa scriu Id -tau), cred ca ai nostri flacai si-au propus sa scoata untul din noi! Doar ca eu nu m-am gandit sa ma arunc eu de la etaj, eu sunt si mai denaturata decat tine, eu ma gandeam sa il arunc pe el...sunt convinsa ca nu pateste nimic, prea e rau ( si drac mort si rata inecata nu am vazut)
Aaa, si despre sot, eu in locul tau as fi tare multumita ca are unde manca...la ce iti faci atatea pb? Daca nu mai vrea mama lui sa-i dea mancare sa-i spuna, nu sa spuna pe la vecini...Si nu mi se pare ca ti-ar face un favor daca vine la pranz acasa, dimpotriva, ai un gand in plus. Bine, la mine asa ar fi...la cat gatesc eu...
Dupa ce a facut Raul kk, l-am spalat frumos si regulamentar, nu am terminat bine de dat crema ca a facut pipi in cutia de crema si acum tb sa ma duc sa-mi cumpar alta. Am iesit afara, cu caruciorul sport, spre landou nici nu indraznesc sa ma uit , dar credeti ca a stat? Nuuu, striga in gura mare, scandal, isi ridica bazinul in sus, dadea din maini si din picioare, arunca suzeta in toate partile...pana a adormit...Sper sa fie o faza trecatoare, ca nu mai rezist mult.
Btz, vad ca si voua va testeaza Paul nervii!!! Nu se lasa astia micii nicicum...ma intreb ce ne mai rezerva viitorul!!
Victo, ce harnicuta esti!!
Denisa, parca si Adriana se plangea ca Rebeca nu vrea sa inghita nimic altceva! Poate incet, incet o sa accepte si altceva.
Roxana, ai incercat sa ii schimbi laptele praf? Poate , poate...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4