Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 11
paula_m spune:
Si Raul a continuat cu nemultumirile. Dar mi-a ajuns...L-am lasat in treaba lui. Dar nu mai maraia, zbiera de-a dreptul. Cum il luam in brate, cum se linistea brusc si l-am lasat sa continue. Pana a adormit. Acum face kk si apoi il imbrac si iesim afara , ca nu mai am nervi pt el, desi e vreme urata, ba picura cate un pic, ba se opreste. Pun husa de ploaie si il scot...
Giorgia, Antonia e o scumpa si o frumoasa. Luandu-ma dupa voi i-am dat si eu biberonul lui Raul in manuta cand e satul, si asa in joaca mai mananca inca 30-40 ml lapte, bine ca tot un lapte e, dar ii place.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4
bumblebee spune:
Piciul meu aseara a vrut sa ma testeze, ma arunc de la etaj, ori ba (noroc ca stau la parter) il puneam in pat, ochii cat cepele, pana la urma l-am lasat smiorcaindu-se, aproape plangand, eu in timpul asta m-am spalat pe dinti si m-am schimbat pt noapte...
M-am enervat ieri pe o faza... poate-s eu bleaga. M-am intalnit cu o prietena de-a soacrei, pe langa babismele (sa pun batista pe fata copilului , sa beau multa bere) m-a intrebat de sot, care era la socrela sa-si ia masa, ea era f nedumerita, cum de pot manca eu fara el... Sotul meu isi ia pranzul la socrela de cativa ani, e mai aproape de servici, dar nu cu f mult, ea e in spagat cand aude ca vine la ea si uite-asa eu lucrand sau fiind la facultate nu am avut justificare pt reprosuri. Eii, in ultima vreme l-am mai intrebat daca mai luam si noi un pranz impreuna, dar el se face ca nu aude, eu incerc sa nu ma consum. Dar cum a venit intrebarea de la o tanti, pretena cu socrela, mi s-au defectat toate bujiile, mi-a stricat toata ziua, sunt aproape sigura ca a facut soacra-mea comentarii, ca altfel nici nu ar vi avut de unde sa stie tanti asta ce se intampla la ora mesei. Eram asa ciufulita ca nici nu vroiam sa-i zic sotului motivului, in cele din urma i-am spus, dar asa, in treacat. A zis ca o sa mai vina la pranz pe acasa, dar pt ca nu-s pe treaba mea si creierul meu e in concediu, i-am spus ca nu am nevoie de favoruri...
Mama, ce am mai scris, nu stiu daca se intelege ceva, poate nici nu trebuie, dar daca am avut logoree, am zis sa ducem la capat
Ma uit la pici cum se zbate, l-am pus in patut adormit bine, dar ariciul cel rau si-a scos tepii, cum nu mai pot cu capul, imi termin mesajul si dup-aia il iau in primire..
S-ar putea sa candidez pt mama denaturata a anului
Arissa, e super Iulia! Sanatate multa!
M-ai bagat in boale cu tortul ala!
Eladea, are mama 2 feciori
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
btz_ovi spune:
Hello!!!!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI
Eu tot o noapte alba am avut,nu stiu ce are de maraie si caraie mereu.Si ziua e la fel,nu mai doarme mai deloc,el care de obicei baga cate 3-4h pe zi plus toata noaptea.Saptamana viitoare il duc la un neurolog pt un control,caci daca o mai tine in ritmul asta sigur ajung la servici la "soacra mea" in concediu (Adica Socola-Spitalul de Nebuni)
crispo nu stiu daca te incalzeste cu ceva insa nu esti singura care nu doarme noaptea deloc.Insa traiesc cu speranta ca intr-o buna noapte va reveni la programul de inainte.Pup
Tina voua v-au iesit analize ce indica un inceput de rahitism?Si noua ne-a recomandat sa marim doza de Vigantol 4-5 pic/zi pana in martie deoarece a luat mult in greutate intr-un timp scurt.Pup
Bambo din proprie experienta ti-as recomanda,in cazul in care este nevoie,sa te duci mai bine la Arcadia la Evelina Moraru.Nu se deconteaza nimic insa,dar decat sa te duci cu David la Sf.Maria si sa patesti ce am patit eu cred ca ti-ar conveni sa dai bani nu?Eu nu stiam de ea,dar acum nu m-as reintoarce in acel spital never ever.Eu am avut-o pe Maria Florea si dupa ce ca m-a tratat cu foarte multa superioritate si cinism,mi-a dat niste rezultate la analize de am stat zile intregi gandindu-ma si panicandu-ma ca Paul are mari probleme cu coagularea sangelui,i-a pus si diagnostic gresit "reflux gastro-esofagian",lucru infirmat de un alt medic competent,plus ca i s-a administrat atat in zilele cand ma duceam,cat si cat am stat internata in acea noapte cu febra un medicament care,la varsta lui Paul,afecteaza sistemul nervos.
In cazul in care vrei doar analize,doar cei de la Synevo recolteaza probe de la sugari,insa trebuiesc platite caci nu au fonduri pana in feb.
Multa sanatate lui David.Pupici
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
giorgia23 spune:
Hi hi hi Paula mi/l imaginez pe Raul cu biberonul
Alina draguto nu mai pune la suflet toate prostiile...fii calma...ia partea buna a lucrurilor....te scuteste de vase in plus de spalat
Fata mea doarme de la ora 11 si vad ca ink nu are de gand sa se trezeasca....intre timp am mai strans,am mai spalat,am facut un dus
bumblebee spune:
Vai Georgia, da tu ne termini cu Antonia! Pe langa faptul ca e o frumoasa, ne termina cu giumbuslucurile ei
Luna 4
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mericica30 cum ma apropri de calculator imediat se trezeste parca zici ca ma simte |
Bine ai venit in delfinariu!
Au copiii astia un senzor de confort al mamei, cum se aprinde becul, cum reactioneaza sa "remedieze problema"
Luna 4
btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Au copiii astia un senzor de confort al mamei, cum se aprinde becul, cum reactioneaza sa "remedieze problema" |
Da da.Si se mai si uita urat ca si cum ar spune "bai mami da cum ai tupeul asta sa pleci de langa mine???????"
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
ilinca79 spune:
Buna ziua de la Cluj (e buna ca a iesit soarele ),
am venit de la vaccin, nu s-a lasat cu asa circ mare ca si data trecuta din fericire, dar eu am fost tare stresata. Partea proasta e ca doctorita a confirmat ca stam foarte prost cu greutatea si ne-a dat fier si vitamine si a intentionat si lapte praf, dar eu nu am vrut. I-am spus ca Victor mananca in jur de 800 ml pe zi si ea a confirmat ca ar trebui sa fie suficient, si in concluzie se pare ca nu asimileaza bine si trebuie sa facem un control gastro. Ne-a dat trimitere la Prof. Miu. Fetele din Cluj, aveti idee cum ajung eu la Miu? Merg dimineata la clinica si il caut pur si simplu? Sau sa merg inainte sa ma interesez cand as putea sa-l gasesc? Stiu ca poate pare banala intrebarea dar nu stiu cum se procedeaza
victo pana la urma am gasit vaccinul la Aldedra la sensul giratoriu. Eu fusesem aseara la cea de pe Pasteur unde era o farmacista mai nou cred ce nu prea stia ce si cum si mi-a zis ca nu au vaccinul niciunde. Noroc ca dimineata mi-a zis instinctul sa merg eu personal sa verific A costat 226 lei. Pe de alta parte, doctorita a zis ca puteam sa fac si Pentaximul, chiar daca am facut la 2 luni Infanrix hexa, dar eu am zis ca daca am inceput cu gama Infanrix, ma gandesc sa merg asa pana la capat.
ooana, victo, noi am fost la Ikea cu vreo 2 luni inainte sa nasc si am luat o gramada de chestii, inclusiv patutul. Acum astept sa mai mearga sotul in delegatie in Bucuresti sa ne ia un sac de dormit de 6-12 luni.
Plec la papa si apoi la plimbare.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Victo spune:
na, ca facui rapidissimo o crema pt niste foi de napolitana..nu sunt eu f incantata..dar sper sa se manance.
piticul meu doarme in sf- l-am pus in scoica.
e soare afara..mi-e ciuda ca acu si-a gasit sa doarma si nu il trezesc..cred ca si azi ratam plimbarea..:(
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crispro spune:
Girogia, e o dulce Antonia cu caciula, foarte faina. Deja isi baga picioarele in gura, are mama fata mare... al meu nu ajunge inca cu piciorul in gura, abia acum il descopera, il trage... Dar are fiica-ta niste ochi mari, superbi...
BTZ, si tu cu nesomn... poate si vremea asta ii freaca si pe ei.. Si eu sper ca va dormi mai bine... Acum are vreo 5 treziri pe noapte si mi se pare boierie... ca aveam pana acum 2 pe ora.
Denisa, greu cu Carla daca nu ii place nimic... incearca eventual inainte de masa, cand poate de foame inghite orice. Daca nu, eventual in timpul mesei, cand ii dai bibe, scoti bibe, dai rapid picaturile, apoi iar bibe, poate nu se prinde...
Saddie, asa bine te inteleg cu stresul... ca io is stresul in persoana legat de cat mananca copilul... si totusi al meu e grasun si ma stresez... nu sunteti si voi slabi? poate cu voi seamana... Eventual incearca sa il lasi pe tati sa o hraneasca, poate vrea mai mult- cica pe noi ne simt stresate. Parca si Roxana zicea ca Teo al ei mananca uneori mai bine de la tati...
Paula, nu e de ras, dar io ma distrez cum povestesti... ne temrina uneori copilasii astia, pe cat is ei de scumpi si de draguti...
Bumblebee, n-ai nici o sansa ca mama denaturata, pentru ca esti o mamica de nota 10... E bine ca te mai descarci pe la noi, mai trece din suparare... acuma, voi stiti cum sunteti, ce obiceiuri... daca de multa vreme sotul mananca acolo, e greu de schimbat dintr-o data, poate asa incetisor... Barbatii astia habar nu au de ce vrem noi sau ce simtim noi...
Io fac papa - ostropel de pui cu cartofi...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze