Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 10
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro io stau cu copilul in brate si il ascultam pe hrusca... acum doarme piticul, dar nu il las din brate, ca prea mi-e drag sa il simt aici... |
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui racusor2010 azi dimineata aveam 54.8 tre sa ma masor si eu nu am renuntat la dulciuri, nu m-am apucat inca de abdomene dar am lasat-o mai moale cu praji totusi... dimineata - lapte cu cereale fitness (multe, nu doar o portie) apoi rod alune pana la pranz cand imi vine sa pap ceva (alune intregi, nu din alea sarate), mai o caisa uscata, mai o smochina la pranz am papat ce mi-am gatit apoi s=in oras sigur un covrig, 150 gr de fornetti, ceva tot gaseam sa mananc cand vine tati pap cu el, orice, aseara de ex 2 sandvisuri si dupa ce se culca pisoiul struguri ar trebui sa renunt la fainoase, sa mananc in loc de sandvisuri branzica cu paine prajita, sa ma apuc de abdomene...si sunt multumita mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
exact asa pap si eu mai putin alunele o gramada de prostii,painea e pe primul loc.Prostii gen paine,cereale in exces cum zice Racusor,un chec,deci nu chipsuri si chimicale e-uri.
si eu dim aveam 54,9,bust 93(inainte aveam 85),talie 65(inainte 60),sold 92-93(inainte 89),coapse 50(ianinte tot 50).nu ma plang.In schimb imi spune lumea ca sunt prea palida,trasa la fata,incercanata,si sa am grija de sanatate.Ma cam sperie lumea cand imi spune din astea ca inseamna ca chiar arat surmenata ,poate si lipsita de vitamine(desi iau prenatale,omega3 si fier),dev fapt nu poate ci sigur.Mai ales ca nu ma simt bine de 2-3 sapt,a trebuit chiar sa fac un RMN,alta poveste.
Fetele ce sa fac?am o probl cu Carla,isi face greata de la orice nu are gust de lapte,inclusiv vigantol care n-are nici un gust!!!!!!si acum trebuie sa-i dau debridat ca iar avem colici!!!!!de fapt noi nu prea am avut,au aparut acum,mai rar imi spune dr dar se intampla.Ideea e ca isi face o greata de tremura cand ii dau orice siropel,Bonisan,Sab simplex,Infacol si acum si Debridat.Nimik nu pot sa-i dau,se stramba si-l scuipa de ma gandesc ce ma fac cand incepem diversificarea la ce figuri are!!!!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui pufescu giorgia,si raducu a avut iritatie urata la gat de la transpirati+lapte care stagneaza acolo in pliuri.L-am rezolvat in doua zile cu ulei de sunatoare de la plafar,dat seara dupa baita(dupa ce il usuc bine cu feonul intre pliuri,sarumana carla :) ).Uleiul asta a facut minuni la buci iritate si tot felul de puncte si zgarieturi,inclusiv muscaturi de tantzari.atntie la manute ca e foarte amar(nu e toxic,se foloseste si pt uz intern). bamboleta,si al meu de vreo luna face la 4-5 zile...am incercat cu termometru,supozitor si nimic,pur si simplu nu are ce scoate.Si cum scutecele de caca sunt mai greu de clatit decat alea de pipi m-am invatat cu boieria :D.atata timp cat el e vesel si se simte bine nu-i mai fac nimic. bubu meu cel minunat a avut a doua zi de adormit la 23 si trezit la 7...cu 3-4 maraieli de suzi/noapte rezolvate in cate 2 minute.boierie!!!!mai ales ca aseara m-am culcat si eu.Am facut o mica adaptare la program si se pare ca functioneaza:] -prima masa la 7(180ml),joaca 1 ora,somn de voie pana pe la 10 -10 papa(180) si dupa aia parc 2-3 ore din care doarme cam 1 ora si in rest se holbeaza...distractia prinxcipala e sa stau cu el in brate la un loc de joaca sa se uite la copii(in timp ce toata lumea imi zice sa ii pun caciulita :))) )...ce chiote si veselie pe capul lui,cred ca abia asteapta sa alerge si el.ii mai plac si rolerii,biciclistii si carucioarele.astept sa pot sa il pun in carut sport ca e greu cu tinutul in brate... -14 papa(180), somn aproape pana la 18 -18 papa(180) si joaca de voie -20 baita,masaj,iubire maxima,pupaceala,joaca cu tati -22 papa(in general 200+ ml,dar aseara de ex nu a mancat decat vreo 70 si tot a dormit)si adormit pe la 22.30-23 inainte il scoteam dupamasa in parc,si imi dormea 18-22,tati nu il prindea treaz,baita era f tarziu si eram rupta...asa e mai bun programul...sa vedem cum merge in continuare,ca ei isi mai schimba tabieturile.noua mea problema existentiala e ca poate doarme prea mult :)...cred ca doarme vreo 15-`16 ore din 24,in unele zile si mai mult mami de Raducu, 10 august 2010 |
super program,doarme bine puiul tau
saddie spune:
In sfarsit, buna ziua si de la noi. Dau cate o la toata lumea, ca mie imi pica ochii de somn. Gaza mea si-a continuat si in dimineata asta programul de caraiala de aseara. Ea de obicei doarme toata noaptea dar acum pentru ca aseara adormise nemancata s-a trezit la doua si ne-am lungit cu mancatul pana la trei. La sapte iar era in picioare si n-a mai inchis un ochi pana acum la 11:30 dar nici cumintica nu statea. Numai daca facea mami pe maimuta pe langa ea radea in hohote, altfel odata o vedeam ca ii cad colturile gurii si o ia plansul.
crispro eu sunt cam stresata de greutatea Medeei pentru ca ea mananca foarte, foarte greu. De asta nici nu pune pe ea f. bine. La noi dureaza masa cam o ora - o ora jumate si cateodata abia mananca 90ml in timpul asta si nr. de mese e destul de mic. Are zile cand abia mananca 4 mese in 24h si n-am ce sa-i fac, daca incerc sa o fortez un pic urla de numa'.
Paula nici mie nu mi se pare slaba cand o dezbrac dar pe grafice greutatea ei corelata cu inaltimea si varsta e cam la limita de jos. Si e ciudat ca s-a nascut cu greutate la limita superioara iar acum e pe LP integral, deci teoretic ar trebui sa asimileze mult mai mult.
Am vazut si eu toate pozele cu delfinasii, super scumpi toti!!!!!
saddie spune:
Am uitat sa zic ca si la noi e jale daca nu iesim afara macar o ora pe zi, dar cu ocazia asta profit si eu si mai fac miscare si poate mai scade burta . Dau cel putin o tura de lac in IOR
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui saddie Am uitat sa zic ca si la noi e jale daca nu iesim afara macar o ora pe zi, dar cu ocazia asta profit si eu si mai fac miscare si poate mai scade burta . Dau cel putin o tura de lac in IOR |
la noi e jale daca nu iesim de 2 ori pe zi cate 2 ore ,fie ploaie,vant sau soare
giorgia23 spune:
Si mie imi place sa ies chiar daca nu sta ea cuminte la plimbare dar asa mai vad si eu lumea,mai iau aer
Si fata mea e pregatita de iarna
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui saddie Denisa deci la voi totul e ori doi, inclusiv plimbarea! |
da, totul ori 2!!!!!
la Medeea,foarte frumos nume!