Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna seara mamici scumpe si harnicute!!!
Eu nu am mai intrat demult de forum, cat a fost cald ne-am petrecut timpul prin parc, am stat mult, ne-am plimbat cu 2 mamici , am alaptat in parc, tudor a dormit, am invatat sa-l schimb in parc.
Crisprodaca nu ma intrebai tu ce mai fac nu scriam de lene nu de alta. Noi suntem bine, alaptez inca, nu i-am introdus nimic lui tudor in alimentatie, e sanatos tun, doar ca la vaccinul de 4 luni a avut 2 zile piciorusul tare unde i-a fost facut vaccinul, dar i-a trecut.
Am inceput sa ne dam de pe o parte pe cealalta, sa ne agatam de ce prindem, sa radem in hohote si mai asteptam sa vedem ce mai urmeaza.
Eu nu am mai luat cerazette, am renuntat, prea multe chimicale dauneaza, plus ca trece si in lapte.
In rest toate bune la noi, ceea ce va doresc si voua!!!

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Apropo de productie, eu nu ma mai mulg noaptea, tot de lene, dar e laptic cat sa se sature bebe, se trezete o data pe noapte pt papa si apoi adoarme instant pana dimineata la 8-9, iar cu kg stau la fel nici mai mult nici mai putin ca bag dulciuri la greu si le mananci si seara cand se depune cel mai bine iar banii de la CIC inca nu au intrat, am inteles ca dupa 3 luni intra.
pupici

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Racusorule, mare dreptate ai, clar ai facut si eforturi pt lactatie, dar na, parca ma lacomesc... nu stiu de unde atata disperare, dar o sa iau ca atare, cand se termina si rezervele, trecem la completare.
Acum o sa primesc multe rosii in freza, dar oricum Victor acum mananca mai putin de 120 ml/kg corp. Nu-mi fac griji pt ca el creste bine, nu-mi bai capul, ideea e ca mai putin de atat nu stiu daca ii pot da, nu cred ca ar fi corect sa faca foamea ca ma-sa are pitici pe creier si e setata pe LM

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

bona seara fetele

mai iar vorbiti de soacre ?? de-ar sti ele ca is vedete pe forumul nostru

Georgia atat am mai ras la faza cu suzeta

Crispro nu te mai necaji cu kg ca dupa ce termini cu alaptatul sa vezi tu ce repede iti vei recupera talia si mie asa mult imi place cum iti sta mai rotunda in obrajori

Bumblee tare soacrata cu ciorba da nu ai intrebat-o aia de cartofi avea gust ?

mai fetele pana acu 3 zile si io ma chinuiam sa o adorm in fiecare zi si seara dar acum o pun in pat langa mine cand vad ca ii e somn tare, o asez pe o parte nu pe spate si isi baga nasucu intre tzitzi bine fac io loc sa poata respira si cu muzica data tare asa bine imi adoarme de am si eu timp sa ma odihnesc cu ea. inainte cand numa in brate trebuia sa fac toate astea eram plina de nervi ca atat se mai fataia de ma scotea din minti si cum urla si restul tacamului....bine ca uneori pana imi adoarme dureaza ceva dar oboseste in cele din urma si adoarme tot singura.

se trezeste fata vorbind asa ca fug sa pregatesc baita

aa sa nu uit am mai pus si noi 2 pozici mai recente

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

asa deci... sa inteleg ca astept degeaba sa mai vina CM... nu ca mi-ar fi dor, dar mi-a zis dr ca luna viitoare, dupa ultima zi de CM sa merg la control sa vada cum sta steriletul... cine-a zis ca nu mai vine CM daca ai sterilet?! nici vorba! ba inca vine mai mult, din experienta prietenelor mele care au...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

apropo de laptic... acuma ca mi-am luat si eu alta pompa, am folosit-o doar de 2 ori... ca noaptea dorm de rup!! iar ziua nu prea am chef de ea, in plus de asta titi si-a facut program deja dupa Isabela, ce bine era daca eram asa de la inceput, fara alte stresuri... daca o tinem tot asa, pai trecem de 6 luni doar cu lm... si am in congelator lm de la sfarsitul lui august, imediat expira asa de multumita ma simt ca o vad ca imi adoarme satula la san, nu mai tre sa stea sotul de 6 sa pregatesca completarea, si noaptea nu mai umblu cu sticlute de nebuna prin casa, ca dormim cu totii de la 23 la 6-7... desi in cate-o dimineata ma mai trezesc ca e Isa langa mine in patul mare, dar habar n-am cand am luat-o

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

ma inscriu si eu la prima cazatura,tocmai ce l-am adunat de pe jos :(( ...era pe fotoliu pe spate si s-a intors pe o parte,pe burta si s-a terminat fotoliul...a aterizat pe burta pe covor.A plans ca s-a speriat,s-a calmat in 20 de secunde de stat in brate la mami,acum rade cu ta-su si chiuie.Sa ma duc cu el la control?El pare foarte vesel.
Offf...s-a terminat cu boieria.Am pus niste perne langa fotoliu.
Ca sa gasesc si o parte buna a intamplarii ar trebui sa ma bucur ca-i asa atlet la 3 luni si un pic :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Multumim de sfaturi

Bine am facut ca nu m-am dus sa chinui copilul...am fost la medicul pediatru si la medicul de familie...am primit acelasi raspuns...sa las copilul in pace... atata timp cat nu iese tare...nu se screme...nu plange...nu are burta umflata... nu e nici o problema daca nu face kk 7-8 zile mai ales daca e alaptat la san...ne-am cantarit are 6,5 kg si 63,5 cm
I-am dat " lass baby" a facut kk azi...sunt mai linistita

Ce merita unii medici te duci sanatos si ei te imbolnavesc

La multe lunite Sabina si bb de Vladia

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Pufescu lui Raducu, nasol ca a cazut, dar bine ca afost numai o sperietura.

Bambo, ma bucur pt vestile bune!!

Fetele cu tratamente homeopate, cum se mai simt picii?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mycya, , draguta... Bine ca ai gasit o varianta cu Andra, cu mai putin planset si scanceala... Oricum, mie mi se pare ca se tot schimba copilasii astia cu obiceiurile... Cel putin al meu... daca intr-o vreme vroia numai in brate, acum nu mai... de cateva zile il tot iau si il tin cate o ora, ca mi-e dor de tinut... pana acum nu ii placea in leaganul de la primii pasi, cu melodii- acum da... ideea e sa gasim ce ii linisteste. Cand nu mai merge varianta, cautam altceva...

Pufescu, imi sta inima in loc... bine ca e voios si nu pare a avea nimic... daca il durea ceva, sigur nu se linistea in 20 de secunde...

am culcat copilul, merg si io la somn... imi place ca il culc la 9, chiar daca ma trezesc si la 3 pt papa, ca nu as rezista pana la 11... mai ales ca e seara afara de pe la 5, is rupta... si io, si sotul... abia asteptam 8 jumate, ii dau papa, apoi somn....

Noapte buna si linistita!!!! Cu multe ore de somn legate!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput