Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (113)
Raspunsuri - Pagina 5
missmj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 Carmen ma bucur din suflet k esti ok. chiar am statu cu grija si nu intelegeam de ce nu mai intri sa ne zici ce si cum. bine k totu e ok acu pot sa dorm linistita noapte buna si somn usor tuturor |
Ah ce draguta esti ! te tare tare ,multumesc mult ! Ma bag si eu la somn ,vorbim maine ! Noapte buna !
carmen
30+ cu Andrei
melanies spune:
Eu va citesc in fiecare zi dar abia cand discutiile sunt incheiate iar voi sunteti la culcare si mi se pare ca ma bag ca musca-n ... daca scriu asa ca va raspund in gand si sper sa pot fi activa cand voi sta acasa.
Pozele le-am scos ca am vazut ca cineva a dat parola de la contul comun pe un topic public si nu-mi place sa ma expun. V-am admirat pe voi insa, sunteti superbe toate si aveti niste burtici tare frumoase.
Simona 24+ cu Leah Paula
roxx26 spune:
maimutzica, gata, sa traiti! ma mai potolesc un pic oricum, ca am inceput sa ma sperii si e pacat sa mi-o fac cu mana mea! (ca tot nu am avut pb pana acum...)
ocsanica, adica sa inteleg ca pe 9 mai se sarbatoresc si cei cu numele Victor / Victoria sau nu are nici o legatura?
Tunde, sa stapanesti sanatoasa noile achizitii!Sper sa ai liniste maine in bloc...
Lorich, ma bucur sa aud ca ai o stare de spirit mai buna! Zici ca ai achizitionat niscaiva abtibilduri, sau n-am inteles eu bine?
Loutzy, felicitari pt vestile bune de la eco!
zumzu, ai mai fost la gym? Eu am cam chiulit, dar de sapt viitoare revin pe baricade!
Jasmin, nu vreau sa aud ca esti speriata! N-ai voie! pai de ce, mai fata, am mai scris eu pe aici, nu e o nenorocire, e o bucurie, te duci la spital ca sa vii cu bebica acasa. Deci tre sa astepti cu nerabdare si cu emotie, in nici un caz cu teama! Iar de bebe vei sti sa ai grja, toate vin instinctiv.
Las ca imi mai fac eu timp sa mai scriu de asta. Intra si tu mai des daca te mai apuca...sa putem sa te tragem de urechi!
Missmj, ma bucur mult ca totul este in regula! Multi pupici!
melanies, pe ce topic vazusi parola? Ca m-ai agitat un pic....
_
BB e deja pe drum
Roxana 32+ cu Catalina-Victoria
bebe creste
missmj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui melanies Pozele le-am scos ca am vazut ca cineva a dat parola de la contul comun pe un topic public si nu-mi place sa ma expun. |
Unde ai vazut parola de la contul comun ?
Si sper sa stai cat mai repede acasa ca sa participi mai des la discutii !
carmen
30+ cu Andrei
melanies spune:
trimit pm cu linkul fetelor care au intrebat ca sa nu o facem publica si aici
Simona 27+ cu Leah Paula
misssexy spune:
Buna seara fetelor.Iata ca am revenit si eu dupa cateva zile in care am stat fara internet .Ce sa va spun despre mine? Ca sunt in 29 sapt si voi fi mamica unei fetite pe nume ALESSIA.As fi pus niste poze cu burtica,dar se pare ca momentan nu pot.Va multumesc ca m-ati bagat si pe mine in listuta BUBURUZELOR. Va pupic pe toate,noi ne bagam la somnic.
missy 29+ cu [fetita ]
Doloress spune:
Procedura asta de intors bebe de catre doctor este si aici, unei prietene i s-a propus insa i s-au expus si riscurile (ca sunt si riscuri) si a renuntat, asa ca pana la urma a facut cezariana.
TIERRY – stai calma ca nu e de speriat. Am doua prietene cu bebei nascuti frumosi si sanatosi , in pozitie pelviana, cu cezariana, nu au nimic. Dispazia asta de sold se urmareste, asa preventiv, nu e musai sa o faca. Daca Doamne fereste, o are, apoi se corecteaza foarte usor. Cum zicea si MADUTA – cu doi pampersi unul peste altul, la ghips se ajunge mai rar.
MELANIES – e bine de stiut, ca al meu era cu fata in sus si nu a fost OK, a trebuit sa-l intoarca cu fata in jos cu forcepsul, cat era acolo inauntru, si apoi sa-l scoata. Noroc ca era mititel si-l manevrau cu usurinta. Insa am trecut prin niste emotiii….cand am auzit de forceps.... Ce nume frumos are fetita ta! Leah imi placea mult si mie, era printre numele preferate de fetita.
Cine a dat parola pe un topic public? In cazul asta zic eu ar trebui schimbata parola. Nu prea vreau sa va sperii, insa la Odiseea lui Patrick, pe contul comun de poze s-a strecurat un pedofil, un dezaxat in orice caz, cu tot felul de comentarii la adresa bebeilor ca ti se facea parul maciuca. Ne-au averitzat moderatorii.
MAIMUTICA – eu mereu patesc asa, de vreo luna si mai bine, cum ma plimb jumate de ora mi se intareste burta, am contractii, ma doare spatele, imi vine sa ma pun jos pe unde sunt.
Nici eu n-am pregatit mai nimic pentru bebe, insa astept sa vina astia de la servici sa imi ia echipamentul, ca acum am biroul in camera de bebe, si nu am loc sa montez patutul. Hainele sunt in cutii, trebuie sa le scot, sa le spal insa am zis ca mai incolo, sa fie proaspat spalate, sa nu le bata praful, ca aici nu sunt dulapuri – sunt camari pe post de dulap, stilul american.
Prima zi de stat acasa a trecut, m-am agitat eu putin, dar am si stat in pat. Am spalat vreo 6 masini - pus la loc, aranjat haine in dulap, modificat pantaloni, am fost busy. Am planuri mari, sa fac curatenie in toate dulapurile insa o iau incet, sa nu ma certati.
Va las o cafea cu miere, lapte si frisca, si un mic dejun sanatos - cu iaurt, fructe, musli si cereale de care vreti voi.
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Irinukaaa spune:
Neata burticute!
O sa savurez din cafeluta si micul dejun oferite de Doloress ca tare gustoase sunt!
Si eu vreau sa stiu cine si pe unde s-a dat parola contului, iar daca e asa, dupa cum a zis si Doloress - mai bine schimbati parola si gata!
Carmen ne bucuram ca nu a fost nimic grav si ca bb e bine, sanatos! Tine-o tot asa!!!
O zi minunata sa avem!
Irina ~ 33+ cu Patrick Cristian
Shhhht! Cresc...
madutza_bra spune:
'Neata fetele!
mmm Dolores, ce mic dejun delicios , bag si o pe langa
CRed ca cel mai bine s-ar shimba parola de la contul comun si s-ar avea grija sa nu mai fie data asa usor. Adik sa o aiba doar fetele care au poze acolo. Nu vreau sa ma intelegeti gresit, dar daca unele fete nu sunt dispuse sa puna poze, nu vad de ce ar avea acces la ale noatre.
Melanies, multumim ca ne-ai spus. Vreau si eu site-ul unde s-a postat parola. Merci!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png