Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Buna mamici si bebei

Am pus si noi cateva poze noi in album, sunt de la botez

http://picasaweb.google.com/117035164553547422644/RaisaNicoletaIonelaN?authkey=Gv1sRgCLjMgruvtpneGQ#
--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Salutare mamici
Am studiat si eu pozele si intradevar sunt cei mai frumosi copii care i-am vazut la un loc
Sa ne traiasca !!
Si daca tot m-am uitat, am actualizat si eu cu poze mai recente.

Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Asta e SUPERRRRR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Buna seara. Reusesc si eu, in sfarsit sa mai scriu doua randuri. Imi propun in fiecare zi sa fac lucrul asta, dar nu prea imi iese. Cu cititul incerc sa tin pasul. Si cu vazutul pozelor, care sunt toate simpatice foc.

Noi suntem destul de bine, il mai supara burtica, cateodata mai rau, cateodata mai putin... A avut doua zile absolut minunate, fara dureri, fara prea mult plans (doar asa, de alint), cu multa joaca si gangureli, zambete (cu care de altfel a fost foarte zgarcit pana acum; deh, e baiat serios), dar ieri tocmai cand a implinit baiatul doua luni, a avut o zi destul de chinuitoare, iar astazi e asa si asa.

Donna, ceea ce descrii tu, i se potriveste in mare parte si lui Alexandru, dar eu incerc sa stau calma, nu cred ca putem face prea multe. Asta e, o sa treaca. In plus, ne inscriem si noi in clubul celor care fac caca o data la cateva zile, cateodata fara interventii, alte dati cu stimulente. Dar cand face e normal, moale, deci nu e constipatie propriu-zisa. Mari, facem si noi gimnastica, dar deocamdata nu mi se pare ca ajuta prea tare.

Ups, s-a trezit. Revin. Va pup.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

am mamicile si puiutii
Bine v-am gasit in casa noua!!!!!scuzati absenta , sper ca de acum sa pot intra mai des....am citit aproape tot si acum ma uit si pe pozici
Felicitari micilor crestini!!!!!

-nu mai retin cine spunea ca nu are nas si nici nu stie cand isi va boteza puiul, ei bine si eu sunt in acceasi situatie habar nu am cine va fi nas la baiat, pregatiri pt botez inca nu am facut, ceea ce stiu e ca il vom face la anul dar pe ce data iar nu stiu....foartr tare nu?

Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

fetele!
Ce noroc cu vremea asta buna ca putem sta mult cu bebeii la plimbare. Nici nu ma gandesc ce va fi cand vine iarna!
BUBURUZO da, o parte din hainele Petrei sunt de la Carter's trimise de sora mea. Imi plac si mie tare mult si o imbrac cel mai des cu ele.

Si noi suntem singure toata ziua dar eu fac zgomot destul de mult iar bobolina doarme bine (cand nu are chef de somn pot sa fac oricata linisate vreau ca degeaba )

Azi am reusit sa ajung la pedichiura si pana mi-a pus gelul pe unghii mi s-a parut o vesnicie de cand nu mi-am vazut printesa. Data trecuta la unghii am luat-o si pe Petra sa se obisnuiasca de mica cu saloanele

VANYY nici noi nu am facut botezul; il facem in februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Buna dimi!

Ma declar invinsa de colici...
Ai naibii, numai cand o pun pe Mara la san, dupa 5 minute de supt, mi se face copilul toate culorile la fata din cauza lor. Nu pot sa o hranesc cum trebuie, saracuta... Am ajuns sa ma pompez din trei in trei ore ca sa-i dau lapticul meu. Nu sunt probleme intre mese cat sunt probleme in timpul mesei. Simt ca innebunesc de oftica ca nu pot sa o pun la san. Am incercat toate produsele de colici, inclusiv "miraculosul" Colief care, pe langa faptul ca este 90 de lei, nici macar nu reduce colicii. Offf...

Vreau sa-mi hranesc copilul la san si sa ma bucur pe deplin de momentele acele in care suntem doar noi doua si nimic altceva.

uta28 este mamica de Mara Elena (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Fulguta, o imbratisare mare-mare din partea noastra si sper ca in curand sa scapati de colici si alaptatul sa devina o placere pentru amandoua!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna fetele!!!Donna,Simona multi!
Maia a fost f agitata,nu prea a dormit,a vrut numai in brate si nu am putut face nimic de ea!
V-am citit,v-am vazut pozele,dar mai greu cu scrisul!
Patricia,Bogdan Filip ,Victor Stefan La multe luni si multi ani!!
Am pus si eu ceva pozici la semnatura!!
Sunt superbi bebelusii nostrii!!
Bebecris imi pare bine sa te "revad"!!!Ce frumosi sunteti tu si bb!!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Vorbeati de wrap. Eu am un sling (asta: http://www.flickr.com/photos/babymoov/4785933901/in/set-72157612818319290/ ), de care sunt foarte multumita. Am avut zile in care doar datorita lui am reusit sa mananc. Cand il pun in el se linisteste si poate sa doarma acolo cu orele.

Am mai pus si eu niste poze in album.

Ana, Maia e o scumpica.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010)

Mergi la inceput