Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (6)
Raspunsuri - Pagina 6
summertime spune:
Eu pe fatza o spal doar cu apa, nu-i dau cu nimic altceva. Cand a avut bubite am dat-o cu putin bpenthene
wooow cat timp am de vorba. a dormit de la 2 noaptea la 10 dimineata si acum doarme iar de la 11.30. Sa nu o deochi. Cand se trezeste mergem la plimbare
-------------------------------------------------
proaspata mamica
Mari-Mariuk spune:
SUMMER, ciocolata si cafea consum zilnic, fructe de toate neamurile nu lipsesc din casa, asa ca mananc si de alea, bebe e bine, ii place ce mananc eu, in schimb nu l-am lasat mai mult de o ora in grija altcuiva pentru a ma relaxa, l-am ,,trimis'' la plimbare intr-o zi cu a mea cumnata cateva ore pentru a face eu curatenie in casa, ca imi statea pe creier faptul ca aparuse mucegai mult la colturi.
Apropo: fac reclama gratuita: Ceresit stop mucegaiului, spray-ul, chiar curata si albeste locurile, dispar petele! Sunt 2 saptamani de cand l-am folosit si vad ca e totul ok, nu a mai aparut, dar sa vad cat timp are efect...ar fi bine sa dureze ceva...
Si revenind: nu am avut cu cine sa il las pe bebe pe timpul zilei, ca soacra-mea nu s-a simtit bine in ultima vreme, cumnata, sotul sunt la munca toata ziua, ai mei parinti sunt departe, iar cu sora-mea, nu stiu de ce, nu am incredere sa il las, si doar are si ea copil...dar... Problema e ca nici la ai mei nu prea cred ca il voi lasa pe mana maica-mii, ca o si vad dandu-i cioba, ca asa cica trebuie, sa nu planga copilul de foame, ca de aia cere sa manance des, ca nu se satura cu laptele meu...si vin eu si spun acum: saracul copil, de aia nu a putut el sa ia 3 kg in greutate de cand s-a nascut!!!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
donna79 spune:
Oare as putea folosi spray-ul cu apa Avene pt fetisoara lui bebe? tot caut o solutie mai usoara si la indemana ca mi-e greu sa fierb apa mereu.
Am facut o boacana... am pus la fiert putin mai devreme cateva suzete cu apa plata... cand ma uit...toate albe la fel si craticioara ... acum le-am spalat si le-am pus din nou.
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)
Buburuza_10 spune:
Alynta, imi pare sincer rau sa citesc astfel de vesti proaste. Cu ajutorul bunului Dumnezeu sunt sigura ca cumnatul, sotul si puii tai se vor insanatosi repede. Tu trebuie sa fii tare si sa le ridici moralul.
La multi ani Ana Sofia, Bogdan Filip, Patricia, Victor Stefan!!! Multa sanatate, fericire si noroc!!!
V-am mai spus ca avem niste copii superbi? Cred ca da!
Fetelor, vremea este absolut perfecta in Oman in aceasta perioada! Sunt 27 de grade si o briza fff placuta! Si vremea va ramane asa frumoasa pana in aprilie cand vor incepe din nou caldurile infernale!
Mariuk, maine vei zburda, stiu eu. Pana atunci uite un de la mine.
Azi mi-a spus o prietena ca se vede ca am slabit!!! Doamne, cat de fericita am fost sa aud asta. Incep sa arat si eu mai a om, ca prea eram diforma. Oricum, mai am 9 kg de dat jos si nu e usor mai ales ca se apropie sarbatorile de iarna... Pana atunci insa gratare si salate (azi am fost la un restaurant italienesc cu niste prieteni, toti au mancat paste numai eu salata, dar recunosc ca am gustat din farfuria lui Papa)!
simona24 spune:
va pup, fetelor! am scris un mesaj cam lungut si se pare ca a disparut...
evident ca nu mai tin minte mare lucru din el, dar o iau asa, incet...
la multe lunite bondan! sa fii sanatos si sa iti bucuri parintii! mai3.
alynta, are DD grija de voi toti! multa sanatate familiei!
am luat la puricat albumul bebelusilor si intr-adevar sunt superbi! sa ni-i tina Dumnezeu sanatosi, sa creasca mari si sa-si asculte parintii!
donna,aura,kiti,chichi,sabu!
ce o fi cu mamicile noastre dragi:BE_ONE, ANA_IVAN, BUBANTE, 2 INGERASI, ANUTZA?!
zbor! s-a trezit marmotzel!
simona cu matei
maitreyi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui donna79 Am uitat... apropo de zgomot... aseara piticul parea sincer deranjat de sforaitul lui ta-su care era infundat si horcaia de se cutremurau peretii... Am si eu o noua INTREBARE: cum ingrijiti fata bebelusilor? cu ce ii curatati, ce crema utilizati? Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010) |
eu folosesc o crema de la klorane speciala pt fata.
la multe lunite si de la noi Ana, Patricia si Victor! sa fiti sanatosi si voiosi piticilor
multumim mult pt urari
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Buburuza_10 spune:
Mihaelka77, Petra e superba! Am o intrebare: costumasele/body-urile ei (sau unele dintre ele) sunt de la Carter's? Imi plac la maxim!
belle_sara spune:
citat din mesajul lui anaalina Si de la noi cateva poze MIHAI Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)siMihai Teodor(16.09.2010) |
Wow ce bebe frumos si dragalas ai!!!!1imi place la nebunie costumul de botez, ii sta super.
sa-ti traiasca piticii si sa fie sanatosi.
belle_sara spune:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk SUMMER, ciocolata si cafea consum zilnic, fructe de toate neamurile nu lipsesc din casa, asa ca mananc si de alea, bebe e bine, ii place ce mananc eu, in schimb nu l-am lasat mai mult de o ora in grija altcuiva pentru a ma relaxa, l-am ,,trimis'' la plimbare intr-o zi cu a mea cumnata cateva ore pentru a face eu curatenie in casa, ca imi statea pe creier faptul ca aparuse mucegai mult la colturi. Apropo: fac reclama gratuita: Ceresit stop mucegaiului, spray-ul, chiar curata si albeste locurile, dispar petele! Sunt 2 saptamani de cand l-am folosit si vad ca e totul ok, nu a mai aparut, dar sa vad cat timp are efect...ar fi bine sa dureze ceva... Si revenind: nu am avut cu cine sa il las pe bebe pe timpul zilei, ca soacra-mea nu s-a simtit bine in ultima vreme, cumnata, sotul sunt la munca toata ziua, ai mei parinti sunt departe, iar cu sora-mea, nu stiu de ce, nu am incredere sa il las, si doar are si ea copil...dar... Problema e ca nici la ai mei nu prea cred ca il voi lasa pe mana maica-mii, ca o si vad dandu-i cioba, ca asa cica trebuie, sa nu planga copilul de foame, ca de aia cere sa manance des, ca nu se satura cu laptele meu...si vin eu si spun acum: saracul copil, de aia nu a putut el sa ia 3 kg in greutate de cand s-a nascut!!! Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010) http://picasaweb.google.com/102527437167244304186 |
Mari, vlad seamana tare bine cu george al meu....si el dupa ce papa adoarme cu manuta pe san...zici ca il pzeste sa nu fuga undeva.
sau in timp ce papa ma tine strans cu manuta de bluza...sunt asa drgalasi..sa-ti traiasca.