Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc! Va tin la curent!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

La multi ani Bogdan!

bebecris, eu pe Miriam am obisnuit-o cu zgomot. dormea dusa si cand striga tati "goooool". Insa de o saptamana a devenit sensibila la zgomote. Nu cred ca ai ce face, cred ca incep si ei sa auda mai bine si sa reactioneze, ca si noi dealtfel. Daca eu nu pot dormi cu o bormasina in cap, nu vad de ce i-as cere asta lui Miriam. Ce fac este doar sa imcerc pe cat posibil s alimitez zgomotele seara, nopatea, iar in rest ma comport normal. Daca se trezeste..asta e, o iau in brate :D

Mariuk, incearca s amamnaci banane si chiar si ciocolata dimineata, fac bine psihicului prin continutul lor. Parca am citit ceva si de avocado. Eu ca sa fiu sincera mananc ciocolata cam in fiecare zi. Cateva patratele, insa conteaza si alea. Ma autosugestionez ca nu o agita pe Miriam. Tu il lasi pe bebe cu cineva macar cateva ore pe saptamana? Eu o data pe saptamana o las pe Miri cu tati si ma duc la cosmetica, sau la o cafea cu o prietena. O data pe saptamana nu se plange nimeni daca lipsesc 3 ore, ca altfel o iau razna., Ma intorc apoi ca noua, ca si cand am dormit o saptamana si ii iubesc pe toti mai mult :))

-------------------------------------------------
proaspata mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Fetelor, sincer nu stiu cum sa fac, de azi de dimineata l-am adormit de 4 ori in brate si cand l-am pus jos fie s-a trezit de la un zgomot, fie pur si simplu . Si o luam de la capat si uite asa nu am reusit decat sa bag 2 masini de rufe si sa le intind. Si al meu pana acum 2 sapt dormea cu galagie, la botez l-am tinut toata noaptea la restaurant si a dormit dus.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Si eu, de cand am nascut si am adus-o pe Alexandra acasa,toata ziua ii merge radio la ea in camera.
La petrecerea de la botez a dormit in salon tot timpul, iar muzica era la un volum destul de ridicat la un moment dat si copiii (4 la numar) alergau de mama focului in jurul caruciorului ei. Dar ea dormea...si m-am bucurat
Iar acasa am masina de spalat langa usa dormitorului ei,masina care spala la fiecare 2 zile
Deci, daca e de dormit, doarme...cand nu, poti sa te dai si cu fundul de podea,ca degeaba
Mai3, la mai multe lunite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna ziua si de la noi!

Meme de Maiu' si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Maitreyi, la multe luni (si la multi ani)!

Meme de Maiu' si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

BEBECRIS, stai bine daca ai bagat 2 masini si le-ai si intins. Eu am bagat una si n-am apucat sa le mai scot. L-am adormit de 2 ori... s-a trezit in maximum 30 min urland (oricum, eu consider ca a dormit, zilele trecute nici atat nu a dormit).
Si al meu a dormit bustean in ziua botezului, Dumnezeu Bunul m-a ajutat ca eram speriata rau ca o sa urle non-stop. Dar de a doua zi aproape ca nu a mai inchis ochii ziua.
In privinta zgomotului - cand l-am adus acasa nu l-am menajat deloc in privinta zgomotului in timpul zilei, dar de cand a inceput sa nu mai doarma ziua as merge in varful picioarelor numai sa-l vad dormind si nu cu ochii rosii de nesomn.

Azi iesiti afara, nu? cat stati?

Chiar nu sta nimeni in Militari??? Caut partenera de plimbareala!

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Am uitat... apropo de zgomot... aseara piticul parea sincer deranjat de sforaitul lui ta-su care era infundat si horcaia de se cutremurau peretii...

Am si eu o noua INTREBARE: cum ingrijiti fata bebelusilor? cu ce ii curatati, ce crema utilizati?

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

La noi este impropriu spus ca iesim afara, adica vom merge la medicul de familie sa imi iau concediul si apoi vom merge la serviciu sa il ducem, impreuna cu cererea pentru salariul mediu pe firma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare!
Eu azi stau in casa..e uart tare afara, ploua, e ceata...

alynta, multa sanatate si putere si voua si cumnatului!

Am vazut pozele noi cu frumuseii de mai3, sunt tare dragalasi, iar tortul e apetisant rau de tot!
Si vazui si pozele cu baietii simpatici de adelena care-or sa rupa multe inimi de fete acusi...

Azi, daca tot n-am iesit, bolfosenia a fost cuminte si mi-a dat voie sa aspir, sa sterg pe jos, sa sterg praful, am avut program administrativ. Mancare am facut ieri, asa ca acum "stam de ploaie". De fapt, fiecare cu preocuparea ei - eu la calc., ea a adormit la datorie, in leagan. Mi-e ca daca-l opresc se trezeste, asa ca e leganata pe melodii de nani-nani si vad ca-i prieste. Inca...

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput