Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (6)
Raspunsuri - Pagina 8
vanyy2009 spune:
alynta multa sanatate familiei ..... ce grasunica e maria, si ce ochisori are
mai3]/b] la multe lunite si anisori pt bebe Bogdan!!!! ,,.am vazutr pozici cu puii tai...absolut adorabiliCitat: citat din mesajul lui donna79
Am si eu o noua INTREBARE: cum ingrijiti fata bebelusilor? cu ce ii curatati, ce crema utilizati?
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)
- eu ii curat fata cu apa fiarta si racita sau cu ceai de musetel, cu crema nu dau
Referitor la adormitul bebeilor, la noi la fel ca la botosel daca e de dormit doarme oriunde , dar daca nu vrea el eu degeaba ma agit
lora g ce fetite frumoase ai
La multe lunite si anisori .....Ana Sofia, Patricia , Victor Stefan !!!
Tutz ce dulce e Julia....imi place suzeta ei
[b]ana ce zambareata este Maia
Vazut si poze cu bebei de bebecris -ce grasunic ai tu acolo si adelena - ce baieti frumosi ai, domnisoara Miriam de summertime o sa faca furori cand va fi mare, mami tre' sa ai grija .Freza lui nicklas de sabu m-a dat pe spate, e mortal, la fel si zambetul lui Maiu bebe de office
Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!
vanyy2009 spune:
a iesit o aiureala in mesajul de mai sus, sper sa ma intelegeti , sunt cu bebe langa mine
mai am o gramada de poze de vazut...abia astept
Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!
ana_25 spune:
Alynta imi pare rau pt ce i s-a intamplat cumnatului tau! Multa sanatate!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
Klarisse spune:
Buna seara.
M-am delectat cu pozele bebeilor. Am admirat frumuseti de Lora, Ana,Oramona,Office, Botosel, Fulguta, Tutz. Avand acasa un cuc imi place tare sa ma uit la poze cu fetite, sa vad cum le aranjati.
Mai3 la multe lunite fericite pentru Filip.
Alynta imi pare rau pentru ce ti se intampla. Sa iti dea Dumnezeu putere.
Ieri in premiera am reusit sa il adorm la el in patut, cu suzeta si cu mangaieri pe cap..A adormit 15 minute dupa care s-a trezit dar tot este un inceput.
De doua nopti Matei si-a distantat mesele la 4h insa ziua este ceas..la 3h fix trebuie sa pape. Zboara cutiile de LP.
Aseara l-am cantarit si are 5100 grame, ditamai grasanul, imi vine sa-l pap.
De faza urata a colicilor am scapat, mai are dureri pana elimina gazele insa nu mai sunt urletele de la inceput, slava Domnului.
Va pup, sa aveti seara linistita
Ionela felicitari pentru crestinarea micutei. A fost frumoasa foc!
kiti2205 spune:
Alynta - imi pare tare rau pentru cele intamplate si tinem pumnii sa fie totul bine.
Donna - luni o sun pe pediatra si o intreb pe ea si de anestezia la dentist. O sa fac cum spune, pentru ca am mare incredere in ea. Si iti zic si tie
Klarisse - bravo ca ati scapat de colici!! Asa credeam si eu, ca vreo 4 zile nu a mai avut episoade de urlete, dar a avut azi grija sa imi demonstreze ca nu e chiar asa
Ca vorbeam de lup...s-a trezit, am fugit
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu
donna79 spune:
Neataaa!!!
Haideti la cafelute, cappucino sau ceai de lactatie! Toata lumea dorme? Ati avut o noapte grea ?
La noi noaptea s-a dormit bustean, insa dimineata a fost tare complicata. S-a trezit urland Tudor, a avut un recital de partzuri si a urlat la fiecare in parte
Multumesc celor care mi-au raspuns la intrebari .
KITI, abia astept sa vad si opinia dr tau cu privire la anestezie. Teebuie sa ma apuc si eu de treaba la stomatolog. Aveam in ianuarie de pus o lucrarica dar trebuia sa fac o radiografie inainte. M-am gandit sa astep putin cu radiografia si ... surpriza, bine am facut, ca eram insarcinata. Asa ca de atunci stau cu lucrarea provizorie si astept sa o fac pe cea definitiva. Greu, dar a meritat.
VANNY, ma bucur sa te "vad".
ANA, si , o sa treaca perioada asta complicata... tot ce putem face este sa-i tinem in brate si sa le oferim toata dragostea noastra. Eu astept cu nerabdare sa-mi vina wrap-ul si sper sa ma ajute. Cum mai e cu leganutul? sta Maia in el? cat timp e ok sa stea in el, exista o limita (1-2-3 ore)?
KLARISSE, ma bucur ca de la voi vin vesti bune. Esti clar cea mai calma si optimista mama dupa ultimele mesaje. Masa la 3-4 ore? Boierie curata! Adormit in patut? Excelent. Gata cu colicii??sunt invidioasa de-a binelea!
FULGUTA, tin-te tare ca trec si colicii! Colief-ul e ... basm. si mai e si greu de dat, cum zicea si Aniast.
Fetele, trezireaaaa!!!
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
DONNA, multumim de cafeluta!
Vlad are 5,300kg si 60cm! l-am cantarit aseara pe cantar electronic. Ma declar o mama foarte fericita pentru ca al meu copil rade cu gura pana la urechi de fiecare data cand ma vede langa el, iar ieri a reusit performanta sa faca treburi mari singur-singurel, fara nici un pic de ajutor! Acum...trebuie sa recunosc faptul ca i-am administrat 2 zile la rand cate 20-25 ml ceai de musetel, dar slab, nu concentrat...s-a cam strambat el ca nu era gustul bun (fara zahar) dar apoi a acceptat.
Ma bag sa vad poze si revin.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
mihaelka77 spune:
Buna dimineata!!!!!
Petra a dormit de pe la 23 pana la 7 azi dimineata dar proasta de maica-sa(adica eu) s-a trezit de cateva ori sa o verifice!!!!! Cum gemea un pic in somn cum eram trezita sa vad daca ii trebuie cumva papa!!!!
M-am uitat la poze de baietei ( de, caut ginere) si nu stiu pe care sa il aleg ca sunt atat de frumosi toti. Oricum cu bebele TANAMEREI am in comun ,deja, girafa Sophie, Radu al ADELANEI e vioi ca printesa mea, de la MAY3 o iau si pe Alexandra ca prea si iubeste fratiorul. Apropo Bogdan sta ca sefu'- e superb. Zambetul lui Maiu e de reclama; imi vine sa ii pup falcutele. Calin (NATASIE)e atat de serios( cu ce l-ati suparat?) dar cand zambeste te topesti!!! Nicklass (SABU) e veselia intruchipata si il ador!!! iar ochii lui ALex (PUIUTZA) sunt atat de frumosi!!!)
PS Sper ca nu am incurcat numele de copii intre ei; daca da...nu aruncati cu pietre....va roggggg
Merg sa vad si ceilalti baietei ca i-as lua pe toti acasa sa imi deschid cresa. Prea avem cei mai frumosi copii din lume!!!!!
Mari-Mariuk spune:
Am vazut pozele postate de Ana, Tuci, Ionela.n si m.anaalina. NO COMMENT!!!, ba da, comment: ce pletosi sunt unii copii iar al meu are par mai mult in partea stanga, iar dreapta e chelioasa...
KLARISSE, felicitari pentru progrese si pentru faptul ca esti mult mai linistita si, sper, fericita.
ANA si toate care aveti leagan pentru bebelusi, ce bine ca puteti legana bebelusul...as fi vrut sa-i pot oferi si lui Vlad rasfatul asta, leaganul ni l-ar fi dat nana, ca ea nu-l mai foloseste, dar nu avem unde sa il punem...
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
bebecris26 spune:
Neata si de la noi. Bebe al meu a dormit dus de la 11 la 2 noaptea apoi a papat si a mai dormit pana la 4 si gata . De la ora 4 dimineata tot motaie, mai papa, mai plange ca se plictiseste si vrea in brate. Oof, mai obosita sunt eu ca el, nu da semne ca ar vrea sa doarma. Anuta i-mi era dor sa te citesc. Si voi sunteti tare frumusele.
Cristina, mami de bebita David