Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!!
Tanamera multumesc!
Aniast mersi,dar nu pot vedea link-ul! Mai pune-l o data!

Fetele care aveti timp de listuta,va rog sa-l treceti si pe bb David de BEBECRIS,si sa o stergeti din lista fetelor de la care asteptam vesti!Eu cand l-am trecut pe bb in listuta nu stiam cum il cheama! Multumesc!

Maia sta si se cearta cu animalutele de la carusel,se maraie la ele!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumy27 spune:

Buna dimineata, mamici si bebei!

eu am 29 de ani si David este primul copil. Din fericire pot sa spun ca am unul din cei mai cuminti copii din lume. Mananca, doarme si se joaca. Plange doar cand nu poate face kaka sau cand este plictisit, desigur. eu ii dau LM ziua cam la 2 1/2 - 3 ore si seara doarme prima tura 4 1/2 - 5 ore si apoi 3 ore ca are chef de joaca.
Marturisesc ca va citesc de cand am nascut si ma tot uit la bebelusii vostri si la grija care o aveti fata de ei. Felicitari tuturor mamicilor ! aici sunt poze cu noi; voi incerca mai tarziu sa postez si pe album
http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100001717804271&v=photos

Mergi la inceput

eu pe David il sterg tot cu ser fiziologic si cateodata il ung cu crema de la Mustela, cea ptr. bebe - piele uscata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata si de la noi.dau cafeluta azi.
am dormit azi pana la 8.calin nu a mai avut somn de la 6 la 7 dupa care am mai dormit eu pana la 8 , el pana la 9.pe ala mare il am la mama si deja mi s-a facut un dor de el, dar il iau ca maine ca ta-su e de servici pana maine si imi e mai usor singura cu unu.si ca sa nu o mai pun pe mama pe drumuri l-am trimis pe razvan la curte.
eu am strans prin casa deja, am bagat si o masina, desi e cam innorat.aaa, si am in plan de calcat.este in plan sa vedem daca iese.
hai fetelor, pe unde umblati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna dimineata!
Bun venit celor doua mamici!
Pentru prevenirea gripei la bebelusi exista ceva?Noi trei suntem raciti cobza si nu am vrea sa ia si Maiu!

Meme de Maiu' si Lulia

Mergi la inceput

Fetele cu doi sau trei copii: voi ii duceti pe cei mari la gradinita?s-au imbolnavit si cei mici de la ei?

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Pentru curatatul fetei bebelusului: comprese sterile de la farmacie si ser fizizologic!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Fetele cu doi sau trei copii: voi ii duceti pe cei mari la gradinita?s-au imbolnavit si cei mici de la ei?

Meme de Maiu si Lulia

eu il duc.cand a inceput gradinita, dupa 4 zile, a racit razvan si i-a dat si lui calin.ne-am luptat cu mucii de nu a fost adevarat.si avea pana intr-o luna.groaznic a fost cu amandoi raciti.

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Multumim frumos de primire.
Din cate stiu eu nu exista nimic preventiv pentru bebe ca sa nu raceasca; poate doar cand vezi primele semne sa-i pui putin supozitor de paracetamol, dar numai dupa ce ii verifici temperatura.

Mergi la inceput

Am facut o boacana... am pus la fiert putin mai devreme cateva suzete cu apa plata... cand ma uit...toate albe la fel si craticioara ... acum le-am spalat si le-am pus din nou.

referitor la apa in care fierb suzetele si biberoanele eu abea acum am decoperit o apa la Selgros, care nu are pic de calcar. se numeste Devin si un bidon de 7 litri costa 6.3 lei si scrie pe ea ca este recomandata de Asociatia de Pediatrie. Eu cumparam tot timpul Dorna/ Borsec si altele si ma dispera calcarul din apa. Acum sunt bucuroasa ca nu mai vad albeata aia naspa.

Mergi la inceput