Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (6)
Raspunsuri - Pagina 18
lumy27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mari-Mariuk Buna ziua. Alynta! Sa dea Domnul sa fie totul bine cat mai repede! toti bebelusii, ca tare dragalasi mai sunt! Ma uit zilnic in albumele cu ei. Noi raportam cumintenie. Somn, joaca, mancat, si din cand in cand cate un planset, dar acela in cazul in care e singur in camera mai mult de 5 minute si se plictiseste. Despre somn: Vlad doarme oriunde daca ii este somn cu adevarat. Eu am o stare aiurea, nu ma doare absolut nimic, nu m-a suparat nimeni si totusi nu ma simt bine...caut cauza de ceva timp si nu o gasesc, ca din punct de vedere medical cica sunt ok, asa mi-a spus ieri dr mea... Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010) http://picasaweb.google.com/102527437167244304186 |
referitor la starea care o descrii, ti-ai facut niste analize la calciu ? iti spun pentru ca si eu am patit la fel si aveam nivelul de calciu redus si am inteles ca influenteaza foarte mult starea ta. Poti sa iei Materna/ Elevit sau doar calcul cu D3. La mine starile erau mult mai grave si deja incep sa ma simt mai bine
maitreyi spune:
buna neata
legat de bebe mare la gradi - nu am vrut sa o dau anul asta nu numai de viroze da' daca venea cu vreun varsat de vant ceva?
ieri am vb cu be_one si ii are pe amandoi raciti, cel mic fiind si pe prednison. nu invata ea acasa ce ar invata la gradi da' mai bine sa fie sanatosi ca ccc carte are timp sa faca
bun venit noilor mamici
spor la mamicit fetili
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
LUANASHANA spune:
Buna dimineatza!
Azi dam noi micul dejun: ceai, lapte, sunca presata, gem visine, croisssant, cascaval afumat si dulce,cereale, , rosii, ardei. Sa aveti pofta!(desi e un pic cam tarziu pt mic dejun)
Eu il curat pe Tudor pe fata cu apa termala de la Uriage pentru bebelusi,crema folosesc de la Roche Posay, lipikar ap, recomandat de medicul pediatru pentru ten predispus la dermatite atopice.Acum are fata ca de portelan.
Sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai reusit!
aniast72 spune:
citat din mesajul lui ana_25 Buna dimineata!! Tanamera multumesc! Aniast mersi,dar nu pot vedea link-ul! Mai pune-l o data! |
uite-l desfasurat : http://www.bebe-lino.ro/article.php?article=2496
Sa scoti tu liniuta dintre bebe si lino, da?
ana_25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aniast72
uite-l desfasurat : http://www.bebe-lino.ro/article.php?article=2496 Sa scoti tu liniuta dintre bebe si lino, da? Andreea, mamica fericita de bb Alexandru (06 septembrie 2010) si Vladimir (03 septembrie 2007) |
E super!! Asa e si caruselul care l-am luat,doar ca nu e cu imagini!! Si e fain ca are si telecomanda!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
tutz spune:
citat din mesajul lui office Pentru prevenirea gripei la bebelusi exista ceva?Noi trei suntem raciti cobza si nu am vrea sa ia si Maiu! Meme de Maiu' si Lulia |
Mie mi-au recomandat sa dizolv putin oscilococcinum (cat incape in capacelul tubului) in apa fiarta si racita sau ceai, si sa-i dau asa. Si pe mine ma paste ceva urat si am emotii ca o apuca si pe Julia.
Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
mari_paun spune:
salutare fetele,
azi sunt singura cu aman2, i-a apucat foamea , cheful de iesit afara...nu stiam pe care sa potolesc intai, pe Ema care se musca de mana si tipa, ori pe bebe care urla si el de se inrosea
in final am reusit sa ies afara cu ei si s-au potolit
abia astept sa vina sotul si sa ma mai relaxez un pic facand mancare si alte treburi pe care nu pot sa le fac daca sunt numai eu cu copiii.
Asta e , daca nu are cine sa ma ajute ...ma plang si eu la voi
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)
zozela spune:
Salutare!
Doar va pupacesc si fug.
E "aglomeratie" mare la noi,zilele astea..
Mi-e dor de voooi!!
Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!