Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (6)
Raspunsuri - Pagina 16
vanyy2009 spune:
donna sa folosesti wrapul cu placeresper ca bebe sa se simta bine in el
Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!
ana_25 spune:
Bun venit noilor mamici maximire si lumySa va traiasca puiutii!!!
Donna sa-l folositi cu placere!!si sa-i placa la bb in el!
Vanny se uita la plusurile ale cum se invart pana se plictiseste.Poate o sa fie mai captivata cand o sa mai creasca!!Acu' ii canta incetisor!
Noapte buna!!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
donna79 spune:
Multumesc, VANNY si ANA! sper si eu sa fie ok.
CHICHIUTZA, pe unde umbli? tot in cautare de rochie de botez?
MARI_PAUN, unde trebuie sa ma uit ca sa vad poze de la nunta si botez? am verificat in ambele albume si nu am gasit!
atat m-au tinut puterile in seara asta. va pup, noapte buna!
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)
aniast72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fistiq Nu mai retin cine zicea de 91 de elefanti, uite ca si eu acelasi cintecel il folosesc pt bbele meu si functioneaza!!! In plus e usor ca e cit de lung ai nevoie sa fie |
Se pare ca melodia cu elefantii e hit bb. Acum 3 ani i-o cantam lui Vladi si se relaxa... La un moment dat eram la o prietena, si ea cu bebelus. Vladi nelinistit, ma apuc sa-i insirui elefantii pe panza cand prietena mea imi zice: si tu tot cu melodia asta il linistesti? Acum, cand Alex e in crize si nu stiu ce sa-i mai fac/zic, Vladi imi spune: Mami, zi-o pe'aia cu elefantul...
aniast72 spune:
citat din mesajul lui maximire Buna mamicilor! Sunt si eu o proaspata mamica de septembrie...pe 8 septembrie s-a nascut fiul meu Andrei Marian |
Bine ai venit in grupul nostru!
aniast72 spune:
citat din mesajul lui lumy27 nou-intrata Lumy, mama lui DAVID-MIHAI 27.08.2010, 3.5 KG, cezariana la 39 s, scor apgar 9 Multumesc Lumy, mamica lui David-Mihai (27.08.2010) |
Bine ai venit in gasca!
aniast72 spune:
Fetele care mai aveti timp de listuta si capitole, poate le adaugati si pe mamicile nou venite si poate-i puneti un emoticon cu iepuras langa numele lui Niklas al Sabinei, ar fi dragut sa vedem in lista cum apar iepurasii...
aniast72 spune:
Inainte de culcare am cautat pe net... Anuta, la ceva in genul www.RECLAMA ILEGALA.ro/article.php?article=2496" target="_blank">asta ma refeream...
Eu am avut o zi crunta asa ca va urez noapte buna, mamici si bebelusi.
tanamera spune:
Maximire,Lumy bine ati venit!
Fistiq eu il dau pe Albert cu mustela stelatria,e mult mai bine,sper sa ii treaca pana saptamana ce vine la botez.A propos si eu tot persil lichid folosesc.
Vanyy asteptam cu interes pozele.
Eu pentru fata folosesc atat pentru mine,cat si pentru Albert apa termala Avene.
Donna,Ana sa folositi sanatosi wrap-ul,respectiv caruselul.
Ce musafiri sunt aia care stau pana la 23.30...
Un elefant se legana pe o panza de paianjen,gata am stins lumina.
Noapte buna!
simona24 spune:
bun-venit, fetelor!
m-am amuzat tare mult cand am citit de cantecelul cu elefantei. si la noi e hit. de vreo luna, se liniste cand aude colinde; cantate de mine sau de pe youtube. hotzomanul s-a invatat in sezlong si face figuri can il pun in patut. oare dauneaza coloanei sezlongul asta?
de 30 min ma chinui cu mesajul asta...
o noapte usoara! a mea nu pare a fi una asa...
simona cu matei