Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (6)
Raspunsuri - Pagina 16
vanyy2009 spune:
donna sa folosesti wrapul cu placere
sper ca bebe sa se simta bine in el
Vanesa,
mamica fericita de
Dimitris 28.09.2010 
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!
ana_25 spune:
Bun venit noilor mamici maximire si lumy

Sa va traiasca puiutii!!!
Donna sa-l folositi cu placere!!si sa-i placa la bb in el!
Vanny se uita la plusurile ale cum se invart pana se plictiseste.Poate o sa fie mai captivata cand o sa mai creasca!!Acu' ii canta incetisor!

Noapte buna!!!
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
donna79 spune:
Multumesc, VANNY si ANA! sper si eu sa fie ok.
CHICHIUTZA, pe unde umbli? tot in cautare de rochie de botez?
MARI_PAUN, unde trebuie sa ma uit ca sa vad poze de la nunta si botez?
am verificat in ambele albume si nu am gasit!
atat m-au tinut puterile in seara asta. va pup, noapte buna!
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)
aniast72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fistiq Nu mai retin cine zicea de 91 de elefanti, uite ca si eu acelasi cintecel il folosesc pt bbele meu si functioneaza!!! In plus e usor ca e cit de lung ai nevoie sa fie |
Se pare ca melodia cu elefantii e hit bb. Acum 3 ani i-o cantam lui Vladi si se relaxa... La un moment dat eram la o prietena, si ea cu bebelus. Vladi nelinistit, ma apuc sa-i insirui elefantii pe panza cand prietena mea imi zice: si tu tot cu melodia asta il linistesti? Acum, cand Alex e in crize si nu stiu ce sa-i mai fac/zic, Vladi imi spune: Mami, zi-o pe'aia cu elefantul...
aniast72 spune:
| citat din mesajul lui maximire Buna mamicilor! Sunt si eu o proaspata mamica de septembrie...pe 8 septembrie s-a nascut fiul meu Andrei Marian |
Bine ai venit in grupul nostru!

aniast72 spune:
| citat din mesajul lui lumy27 nou-intrata Lumy, mama lui DAVID-MIHAI 27.08.2010, 3.5 KG, cezariana la 39 s, scor apgar 9 Multumesc Lumy, mamica lui David-Mihai (27.08.2010) |
Bine ai venit in gasca!

aniast72 spune:
Fetele care mai aveti timp de listuta si capitole,
poate le adaugati si pe mamicile nou venite si poate-i puneti un emoticon cu iepuras langa numele lui Niklas al Sabinei, ar fi dragut sa vedem in lista cum apar iepurasii...
aniast72 spune:
Inainte de culcare am cautat pe net... Anuta, la ceva in genul www.RECLAMA ILEGALA.ro/article.php?article=2496" target="_blank">asta ma refeream...
Eu am avut o zi crunta asa ca va urez noapte buna, mamici si bebelusi.
tanamera spune:
Maximire,Lumy bine ati venit
!
Fistiq eu il dau pe Albert cu mustela stelatria,e mult mai bine,sper sa ii treaca pana saptamana ce vine la botez.A propos si eu tot persil lichid folosesc
.
Vanyy asteptam cu interes pozele
.
Eu pentru fata folosesc atat pentru mine,cat si pentru Albert apa termala Avene.
Donna,Ana sa folositi sanatosi wrap-ul,respectiv caruselul
.
Ce musafiri sunt aia care stau pana la 23.30
...
Un elefant se legana pe o panza de paianjen,gata am stins lumina
.
Noapte buna!
simona24 spune:
bun-venit, fetelor! 
m-am amuzat tare mult cand am citit de cantecelul cu elefantei. si la noi e hit. de vreo luna, se liniste cand aude colinde; cantate de mine sau de pe youtube.
hotzomanul s-a invatat in sezlong si face figuri can il pun in patut. oare dauneaza coloanei sezlongul asta?
de 30 min ma chinui cu mesajul asta... 
o noapte usoara! a mea nu pare a fi una asa... 
simona cu
matei