Nov-dec 2010- Hai Dimitra,Celesta !Bv Ral-Eli(158)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

aaaa... fetelor din bucuresti... de maine de la ora 16:00 acces vizitatori la romexpo avem targ de carte 2010 Gaudeamus... pentru cele interesate... tine pana pe 21 sau 22 ... eu abia astept sa dau o tura, cu toate ca lucrez cu un buget redus... sper sa mai prind si baby expo si sa nu nasc pana atunci, cu toate ca nu stiu daca de acolo as avea ce sa iau, dar vreau sa merg

pupici pe burtici :*:*:* 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

celesta sper sa ai o nastere usoara ..naturala daca se poate..
ral_eli si dimitra si voua la fel va doresc o nastere usoara si cel mai important:bb-ei sanatosi
acum ma duc si eu sa ma culc ..azi gaza mea a vrut numai la mine in brate...maine sper sa am mai mult timp sa scriu..azi doar am citit.. u all
[center]

HAI CELESTA!!!!
HAI RAL-ELI!!!
HAI DIMITRA!!!

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

*.......................................
*...................................................................................
*................................................................
*.................................................................................
*..........................................

pupici pe burtici :*:*:* 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

DIMITRA, RAL_ELI,CELESTA!!!![grup] Sa dea Dumnezeu ca totul sa mearga asa cum va doriti si sa fiti santaoase alaturi de bebei.

Multumesc mult de rapsunsurile legate de botez, amelia, bebelu, heidy. M-am hotarat si o sa facem pe 26 februarie, asa ma sarbatoresc si eu, ca sunt nascuta pe 24 feb. Sper sa fiu pregatita psihic si nu chiar f grasa.

Am lasat si eu nr de telefon, deci pot fi contactat oricand si noaptea fara probleme pt anunturi de noi ursuletzi.
Va pup

33+ Roberta Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Ana_vio, Bebelu, Alexa, Pissi multumesc de incurajari si motzate
Doamne ajuta sa mearga totul bine cu bebelina si cu mine!

HAI RAL_ELI !
HAI DIMITRA!

Fug la somn ca maine de dimi sunt prezenta la clinica. Somnic usor la toata lumea!

41+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

Vai, eu tot incerc sa va ajung din urma, dar nu am nici o sansa..... Deocamdata avem un program destul de haotic, cu alaptat la cerere, bebe este un mancacios, lapte este suficient (sper)...Cu sfarcurile nu am probleme deosebite, dor putin la inceputul alaptatului, dar dupa aceea trece. Se pare ca sunt o norocoasa- cel putin din punctul asta de vedere.
Am observat ca nu aparem in listuta cu ursuletii, ne trece cineva si pe noi, please? Datele:

ARON- 12.11.2010- 3,700 kg- 57 cm- Apgar 10- natural- Dr. Conf. Doru Diculescu- Sp. Stanca Cluj- Napoca

Multumesc!
Fug sa dorm si eu (cat se poate) ca sunt tare in urma cu somnul.
Va pup pe toate!

Mami fericita de ARON (12.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Celesta, nastere usoara, sa fie cum iti doresti si bb sanatos!!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

HAI RAL_ELI!
HAI DIMITRA!
HAI CELESTA!

Nastere usoara fetelor si bebei sanatosi!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

HAI RAL-ELI!!hAI DIMITRA!!HAI CELESTA!!

MULT CURAJ FETELOR, SA VENITI CU VESTI BUNE SI SA VA TINETI CAT MAI CURAND BEBELUSUL IN BRATE

Eu bantui prin casa pentru ca evident nu am somn. M-am culcat dupa 12 ca am avut musafiri si ce credeti?? De la 6 nu mai dorm. Am stat in pat si m-am tot intors de pe o parte pe alta dupa care am decis sa ma ridic din pat ca imi trezesc sotiorul care merge la servici.

Ramonika si toate celelate fete,puteti sa imi trimiteti si mie mesaje cu starea voastra any time. Numarul eu e pe mail sau daca il vreti trimiteti-mi PM.

In Cluj ploua si in mod normal as dormi asa de bine dar

37+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

vad ca numai eu bantui pe aici la ora asta...

Ma duc sa incerc macar sa mai dorm un pic

37+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput