Nov-dec 2010- Hai Dimitra,Celesta !Bv Ral-Eli(158)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

neatza !!!
si eu am avut o noapte agitata cu mers des la baie pt ca mi'a fost cald => baut multa=> apa... so... cisi des... si e asa enervant cand trebuie sa ma rostogolesc toata noaptea prin pat...
oricum, cica acum m'am trezit... dar cam trag la pat... mai ales dupa stirile de ieri... as sta si eu putin linistita... sper...

Curaj Ralu' Dimitra si Celesta!!!

Asteptam numai vesti bune!!!

pupici pe burtici :*:*:* 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna dimineata si noi

CELESTA,RAL_ELI, DIMITRA, nasteri usoare si bebelici sanatosi !

raportam nopti din ce in ce mai albe; azi noapte aveam senzatia ca trebe sa ma ridic si sa-mi fac bagajul - pe care inca nu l-am definitivat;
zici ca naste vecina nu eu...nu am nici o treaba si sunt foarte preocupata de curatenie, in nici un caz de altceva

teoretic as mai avea vreo 2 saptamani de maine...poate imi vin mintile la cap pana atunci...

botezul incercam si noi sa-l programam pentru 19 februarie, sa nu intram in post. aseara ne-au anuntat nasii ca nu pot veni in tara in februarie, deci trebe sa cautam si nasi...bine ca macar am gasit locatia! - deci ceva tot am facut !

parca nu-mi vine sa scriu AMR! as mai tine bubulina asta in burtica mult si bine!

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Celesta, Ral _Eli, Dimitra, nasteri usoare si bebe sanatosi si papaciosi!!!

Fetelor ma confrunt cu o mare problema. Lui Iustin nu i-a cazut bontul ombilical, doar s-a desprins in partea de sus si atat. Sub bont se vede pielea rosie si lucioasa, ca si cum ar avea o substanta gelationasa pe ea. Aseara dupa baita s-a mai despins putin si in partea de jos am descoperit ceva gelatinos maroniu deschis... Culmea este ca nu cade se tine bine chiar daca 99% s-a dezlipit. La bebei vostii cum arata pielea de sub bont? Pana ieri l-am dat cu spirt si am aplicat comprese sterile. De ieri il dau si cu Baneocin pentru ca ma obsedeaza gandul ca s-a infectat... azi sau maine sper sa prind loc la pediatru, mor de mila lui. Sta asa cuminte sa il pansez, sa ii curat ochisorii, sa ii aspir nasucul... abia astept sa scap de toate bubele spitalicesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Dimitra, Ral_eli, Celesta - nasteri cat mai usoare va doresc!!

Miruna, noua de abia ieri ne-a picat nenorocenia din buric. Deci la 3 saptamani implinite . Pana se ne pice, si noua ne-a mai curs ceva maroniu, cand il toaletam ramanea pe compresa. Sau gaseam si pe marginea scutecului niste urme. Mie neonato mi-a zis ca semn de infectie este daca se umfla pielea din jurul buricului, si devine rosie.

(ps: dupa ce m-a stresat atat ca nu pica, ieri dupa ce a picat am tras un plans mic - i-a picat ultima legatura cu mine )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Noi raportam o noapte cu somn din plin Bebe a dormit 4 ore, apoi a cerut papa, si dupa aia a mai dormit 4 ore. Ma trezisem dimineata, si am stat si l-am asteptat si pe somnorila sa binevoiasca sa deschida ochii

Am decis sa il culc cu perna de pozitionare de la Chicco, si doarme mult mai bine. El se foia in somn, si pac se trezea. Asa e mult mai linistit, si are un somnic mult mai bun. Cred ca de aia a dormit si asa bine azi noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

salut noi raportam o noapte fara somn m-am chinuit sa dorm si nu am reusit, m-am trezit ff devreme si sunt cu in sus ...am bagat niste pulpe la cuptor sa fac ceva usor de mancare ca nici de asta nu am chef

dana ma bucur ca ati putut dormi
celesta baftaaaa credeam ca nu mai avem veterane pe aici

Doamne ai grija si de noi 39+ Alexia

Mergi la inceput

intrebare pt fetele care au deja bebei: va puteti descurca fara ajutor de tip mama/soacra eventual doar cu sotul din dotare? eu nu as vrea sa apelez la nimeni si de asta va intreb pe voi care aveti experienta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ana Vio, esti formidabila cu galeriile tale.
Auzi:"ce combinatie de motate sa incropesc...daca aveti preferinte... "WAW!

Celesta
, mai tii minte cand ziceam candva pe forum: hai sa vedem cine ajunge la sapt 40?

Miruna

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

'Neata!

Ana_o sunt binisor...Multumesc de intrebare.
Noi am inceput sa ne culcam f f devreme (22.30). Mai stau cu sotul la povesti... Si eu am somnul agitat si merg des la toaleta, cand imi e frig, cand imi e cald....Azi noapte m-a durut destul de tare burtica si m-am cam speriat, asa ca azi am sortat lucrurile lui bebe si le-am bagat la spalat si asa m-am agitat ca iar au inceput durerile .. Sper sa nu se grabeasca bebe ...

Dimitra, Ral_eli, Celesta NASTERE USOARA!!!!!

37+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

fetele se mai acorda trusou ?? am vazut stirea www.avocatnet.ro/content/articles/id_18203/Trusoul-pentru-nou-nascuti-se-va-acorda-pana-in-decembrie-2010-Alocatia-de-350-de-lei-ramane-in-asteptare.html" target="_blank">asta

Mergi la inceput