Nov-dec 2010- Hai Dimitra,Celesta !Bv Ral-Eli(158)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

raspuns si eu la pm

Sunset noapte buna si somn usor. incearca sa te odihnesti

fetelor am de la gabriella cartea mama si copilu in format electronic. dar e cam mare. o sa incerc sa o arhivez miane si sa o pun p mail. dc nu merge asa, cum v-o trimit???

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

multumesc fetelor de incurajari
la cat de viteaza ma dau pe atat de emotionata sunt.

ana_vio imi place galeria! nu aveam nici o preferinta, dar m-ai nimerit perfect cu asiaticul

am reusit sa termin ultimele pregatiri. iar a stat sotul sa ma "frezeze" 40 de minute, intepenisem toata. sper sa pot dormi in noaptea asta. si am facut si ultimele poze cu burtica

37+

Mergi la inceput

hai k mai ai cateva ore si iti ti bb in brate. suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii sa fie totu bine

va las si eu, ma bag la somnic. spre sa reusesc sa dorm, k am niste dureri de oase de mor, nu imi gasesc deloc o poz buna de dormit

noapte buna tuturor si somn usor

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

ma bucur ca ti'a placut... curaj maine... si poate asiaticii nostri zen o sa'ti influenteze starea si o as ai o nastere frumoasa si usoara... eu cel putin asta iti doresc, si cred ca si fetele la fel

pupici pe burtici :*:*:* 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Salutare fetele

cred ca sunt singurica graviduta in saptamana 42 de pe forum, am atins un record pe care nu-l doresc si altor gravidute...
pe scurt, dupa tot felul de tentative de ajutat travaliul, inclusiv celebrul cocktail cu ulei de ricin, pastilute homeopate, baie cu aburi de ceai de rozmarin, etc... nimic nu a functionat, asa ca maine is programata la clinica pt nastere provocata... cum va decurge nu cunosc, e posibila si cezariana din cauza dimensiunilor ursuletzei care a cam depasit gabaritul in conditiile in care eu am o osatura f fina si delicata, bazin mic...

nu am mai avut putere sa tin minte din urma pe cine sa felicit de nastere si pe cine sa incurajez pt nastere, asa ca va urez la general:

Felicitari proaspetelor mamicutze!
Bine ati venit pe lume, ursuletzi si ursuletze!
Mult curaj si noroc celor care se pregatesc de nastere!

41+

Mergi la inceput

somn usor gagici... ... o noapte cat mai odihnitoare pentru toate
eu mai bantui putin... cu toate ca picioarele mele sunt iar de elefantica de la statul la birou... maine trebuie sa ma patucinizez(sugu..sper ca ma scris bine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Da anymona. A luat cam 400 grame pe saptamana. Noi am iesit din spital la 2 kg pe data de 21.10, iar luni pe 15 avea 3.250.

Mami de ANDREEA LAVINIA - 1 luna si 17 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui celesta

Salutare fetele

cred ca sunt singurica graviduta in saptamana 42 de pe forum, am atins un record pe care nu-l doresc si altor gravidute...
pe scurt, dupa tot felul de tentative de ajutat travaliul, inclusiv celebrul cocktail cu ulei de ricin, pastilute homeopate, baie cu aburi de ceai de rozmarin, etc... nimic nu a functionat, asa ca maine is programata la clinica pt nastere provocata... cum va decurge nu cunosc, e posibila si cezariana din cauza dimensiunilor ursuletzei care a cam depasit gabaritul in conditiile in care eu am o osatura f fina si delicata, bazin mic...

nu am mai avut putere sa tin minte din urma pe cine sa felicit de nastere si pe cine sa incurajez pt nastere, asa ca va urez la general:

Felicitari proaspetelor mamicutze!
Bine ati venit pe lume, ursuletzi si ursuletze!
Mult curaj si noroc celor care se pregatesc de nastere!

41+

eu credeam ca ai nascut deja si am ratat momentul...
acum stiu de ce vroiam sa mai baintui... sa'ti fac tie galerie... acum o pregatesc

Mergi la inceput

Celesta bafta multa maine. iti doresc o nastere usoara ca ai nevoie. si sa-ti revi repde.
imi pare rau k nici pana acu nu a vrut bb sa apara. ii place prea mult la mami in burtica si de aia

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Elfica, mie medicul mi-a recomandat 2 picaturi de Vigantol.

Mami de ANDREEA LAVINIA - 1 luna si 17 zile

Mergi la inceput