Nov-dec 2010- Hai Dimitra,Celesta !Bv Ral-Eli(158)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

ce anestezie faci??? eu o sa fac rahi-peridurala.
am luat cateteru si m-am speriat cand am vazut cum arata acele alea 2. m-au trecut toti fiorii si toate transpiratiile. nu pot sa-mi dau seama unde baga ditai acele.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

nu stiu exact. deasta imi este teama. eu am o boala mai veche, neurologica, miastenia gravis, si imi sunt interzise niste substante. sper ca stie ce face anestezista :(

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

nu ai vb inca cu anestezistul sa vezi ce si cum? la ce spital nasti?
oricum trebuie sa gandesti pozitiv, sa fi optimista, k doar maine e marea intalnire cu bebe. deci trebuie sa iasa totu bine

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

nu am vb . a vorbit doctorita cu ea. iar eu maine, inainte de operatie o sa discut cu ea.
nasc la Sp. Jud. Ilfov. cei de la fundeni care ma urmaresc pe partea neurologica mi-au zis ca aici au mai nascut fete cu diagnosticul meu si nu au fost probleme, dar mie tot mi-e teama
dar o sa fie bine, trebuie sa gandesc pozitiv

37+

Mergi la inceput

o sa vezi k totu o sa fie bine

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ral_eli, Dimitra, tinem pumnii, nastere usoara!
Ana, nu am uitat-o pe Ina, am felicitat-o eu.

Fetelor, sunt si eu disponibila pt anunturi, dr meu apreciaza ca voi naste destul de tarziu, cum ziceam si eu acum ceva timp. Am tel pe mail.

Am o zi destul de proasta azi, cred ca hormonal sunt data peste cap. In plus m-a certat si dr pt kg, 15-16, mi-a zis sa nu mai mamanc noaptea si nici atatea dulciuri, de am ramas paf. De ceva timp sunt la dieta stricta, nici nu am chef de mancare, departe de aiurelile astea. Eu dupa ore 8 chiar nu mai mananc, iar in rest f putin, inainte de sarcina mancam mult mai mult. Probabil arat rau, sau la limita intre.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

nu am vb . a vorbit doctorita cu ea. iar eu maine, inainte de operatie o sa discut cu ea.
nasc la Sp. Jud. Ilfov. cei de la fundeni care ma urmaresc pe partea neurologica mi-au zis ca aici au mai nascut fete cu diagnosticul meu si nu au fost probleme, dar mie tot mi-e teama
dar o sa fie bine, trebuie sa gandesc pozitiv

37+

Hai Ral-Eli!!! Nastere usoara si mult curaj. O sa fie totul bine.
Si pe mine ma poti "utiliza" ca si mesager, voi anunta cu placere vestile de la tine.

37+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Vasari, pai eu la 32s aveam deja 16kg luate. pana la final, nu stiu la cate ajung. si eu sunt cu dulciurile. nu pot sa le las deloc

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

ral_elicum sa cersesti?! ce inseamna asta cu cea mai amre placere... scuze da' am papat ceva si de aia am lipsit... ai vreo pref? sau iar le fac de capul meu? si vrei cu ral_eli? sau raluca? sau eliza? baga comanda si se executa
bebelu si la mine e titri mica de mult cu capul infipt in col si colul scurt si tot timpul a permis indexul, DAR acum permite indexul+inca un degetel e si mai scurt(si chiar a facut doc o fata de soc si groasa) si acum a zis ca e sters bine... dar eu sunt relax.. inconstienta varstei melke fragede, sau linistea dinante de furtuna? vedem noi...
oricum bebel eu cred ca pe tine te apelez in caz de ceva... ca am vazut ca tu esti omniprezenta pe forum

pupici pe burtici :*:*:* 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

LARISA
LARISA
LARISA
si desi nu o cunosc dar sunt tare emotionata de orice nastere...

majoreta] RAL_ELI
RAL_ELI
RAL_ELI

nasteri usoare fetelor!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

2010

Mergi la inceput

Ana mie nu mi-a facut decat eco. iar la eco, a zis k e fff jos si nu se poate masura colu. abia joi merg la control si poate atunci ma urca si p masa, asta in cazu in care nu s-a mai ridicat intre timp. desi nu cred. te astept cu mare drag si p tine cu mesaju
asa e..sunt cam peste tot.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput