Nov-dec 2010- Hai Dimitra,Celesta !Bv Ral-Eli(158)
Raspunsuri - Pagina 3
ral_eli spune:
feteloooooor!
sa nu uitati de mine maine, sa scoateti niste motate! maine imi vad minunea
ana_vio e prea mult dc cersesc o galerie frumoasa de la tine
37+
bebelu86 spune:
Ana si ai mei din jur sunt disperati. am fost vineri la eco, si mi-a zis k buba e cu capu in jos, bine infipta. chiar prea jos si sa am grija. iar de cand au auzit, gata... sa nu fac nimic, sa stau cu pic cat mai in sus sa nu iasa bb.
eu le-am zis k mai bine ma leaga cu picioarele de lustra sa fie siguri ca nu iese mai dvrm.
Ral_eli bafta multa maine, nastere usoara si refacere rapida. suntem alaturi de tine
HAI RAL_ELI!!!!!
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria
ral_eli spune:
si eu pe cine anunt maine?
m-am uitat pe listuta si multe au nascut deja si numai eu timp sa intre
offf
cred ca -mi intruiesc sotul sa dea vestile
37+
bebelu86 spune:
RAL_ELI eu sunt aici. nr de tel e p mail. si pt cine mai vrea sa dea mesaje sa anunte ceva, eu una sunt disponibila, inca
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria
bebelu86 spune:
ce anestezie faci??? eu o sa fac rahi-peridurala.
am luat cateteru si m-am speriat cand am vazut cum arata acele alea 2. m-au trecut toti fiorii si toate transpiratiile. nu pot sa-mi dau seama unde baga ditai acele.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
ral_eli spune:
multumesc bebelu , te-am trecut in memoria tl promit ca nu te sacai cu multe mesaje
37+
bebelu86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ral_eli multumesc bebelu , te-am trecut in memoria tl promit ca nu te sacai cu multe mesaje 37+ |
stai linistita k nu e nici o probl
ma bucur k pot sa anunt si eu macar o data ca a venit p lume un ursulet nou in barlog
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker