Nov-dec 2010- Hai Dimitra,Celesta !Bv Ral-Eli(158)
Raspunsuri - Pagina 5
ana_vio87 spune:
am vazut ca esti peste tot... in tentativele mele de spionaj... de aia te'am si ales... ca eu de fiecare data cand am fost anuntata eram teleu pe drumuri...culmea... eu care all day long sunt vulcanizata... asa ca la tine cred ca nu gresesc
pupici pe burtici :*:*:* 34+
gabriella1 spune:
sa va traiasca ursuletii! Sa creasca mari si sanatosi !
pana acum stateam cu teama sa nu vina bb prea repede.Acu'cica trec 40 s
la 40 fix il aduc pe lume.
La 36 s avea 2,850 kg...ma rupe
Gabriela
37+ viitoare mami de Ayan Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
bebelu86 spune:
sunt aici 80% din timp. mai ales k cica tre sa am grija in perioada asta. asa ca, vreau nu vreau stau aksa
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria
ana_o spune:
Vasari,!
Heidy, cum te mai simti?
Fetelor, va rog eu sa ne diferentiati pe cele 2 Ane, ca mereu ma incurc la postarile cu Ana.
Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!
Joy21 spune:
Hai Ral_eli!
Hai Dimitra!
Curaj fetelor, va fi bine! Ma puteti anunta si pe mine, imi fac timp sa dau veste cea mare pe forum
Ana_vio, bebelu, nici o femeie nu s-a nascut invatata, fiecare dintre noi a invatat si invata alaturi de puiul ei ceea ce inseamna sa a fi mama. E si greu, e si frumos iar rasplata nu are termen de comparatie. Primul gangurit, primul zambet, primul "mama"
ana_o spune:
Ma retrag langa puiul meu. Va pup pe toate, somn usor!
Ral_eli, sa nu-ti fie frica! Mergi cu optimism! Noi suntem alaturi de tine!
Ana,
ana_o spune:
Uitasem, multumim pentru noul capitol!
Ana,
bebelu86 spune:
Asa e Joy,. nimeni nu s-a nascut invatat. ne vom descurca noi. dar acu, ne facem si noi griji, eu una, cred k imi fac in lipsa de activitate
Ana_o scuze voi face dif sa nu va incurcati. noapte buna si somni usor alaturi de bb David
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria
ana_vio87 spune:
*..............................................................
*....................................................................
*......................................................................
*........................................................
*......................................................
pupici pe burtici :*:*:* 34+