Nov-dec 2010- Hai Dimitra,Celesta !Bv Ral-Eli(158)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Sorry ca a aparut mesajul de 2ori dar mi-a dat o eroare si s-A mai postat o data!
Unde pleaca sotul??? Eu i-am zis la al meu ca nu mai are unde sa plece pana nasc!

Kitty

37+
echografic 38 sapt

Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 2 sau 3 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Voi ati aranjat cat de cat pt bebe? Noi i-am pus patutul la noi in camera si are toate hainutele spalate, calcate si aranjate in sifonier. Eu salteluta i-am inclinat-o la 30 de grade si s-au cam mirat socrii cand au vazut asta, si sotul se cam ia dupa ei(pana i-am aratat poze pe net) dar eu asa consider ca e mai bine. Voi cum faceti?

Pana acum orice informatii am gasit pe net mai interesante i le citeam si lui cu voce tare si apoi se apuca si ii zicea si cumnatei cum sa faca si ea( v-am zis ca ea e gravida in 33 de sapt) si il intreba de unde stie atatea si el ii zice:" pai am citit si eu cu ramona" ce imi place de el

Mai am o nelamurire cat e mic bebelu pana la urma pe ce parte se culca ca intr-o parte citesc ca trebuie culcat numai pe spate, ba de pe o parte pe alta..e cu dus si intors parerile medicilor

39+ David Mario
AMR ... 22 noiembrie e aproape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Al meu sot abia asteapta sa stie cand intra in concediu, ca o sa-si ia si el restul de concediu de 2009 si apoi ceva din 2010.

La mine trebuie sa stea bebelina pentru ca nu-i nici doctora mea pana saptamana viitoare, tocmai era la Londra un pic, deci e cazul sa fim cumintele. Si vreau sagetatoare pentru ca eu sunt leu si sotul meu geaman, deci e ceva compatibilitate. Cu o scorpioana n-am avea niciunul dintre noi compatibilitate. Asa ca ... stam cumintele.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Sorry ca a aparut mesajul de 2ori dar mi-a dat o eroare si s-A mai postat o data!
Unde pleaca sotul??? Eu i-am zis la al meu ca nu mai are unde sa plece pana nasc!

Kitty

37+
echografic 38 sapt

Stai linistita se mai intampla cu postarea, si eu am patit-o o data.
Sotul are un botez sambata se ocupa de sonorizare la evenimente speciale. Daca pt orice eventualitate ai nevoie de mai multe informatii daca te intereseaza imi poti da un pm.

39+ David Mario
AMR ... 22 noiembrie e aproape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

offf... si maine vroiam si la Gaudeamus... Vreau neaparat o carte care are lansarea maine la targ... dar acum mi'e frica... offff

pupici pe burtici :*:*:* 35+ (eco 36+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

mda... gelatina asta dopoasa nu sta deloc la locul ei... la fiecare vizita la toilet e prezenta... macar contractiile sa nu inceapa si "apa sa nu curga"...
acum nici nu mai stiu ce sa fac... sa ma apuc de temrinat proiectele cat mai sunt ou kinder...sau sa incerc sa stau cuminte in pat?

pupici pe burtici :*:*:* 35+ (eco 36+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Pai eu zic sa stai cuminte in pat si maine fuguta la medic

Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Va pupacesc dar ma bag la somnic. Maine am o zi grea, sper sa aduc vesti bune.

Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Ana, stai cuminte! Bebe mai trebuie sa astepte! Stai si bucurate de ultima luna de liniste!

Kitty

37+
echografic 38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonik1986

Cu insomniile si eu stau la fel si nici mie nu mi-a cazut dopul...
Eu sapt trecuta am fost la dr si a zis ca sapt asta as naste din ce a simtit el la col, dar vad ca sapt trece incet incet

si la mine la fel oricate eforturi as face sa grabesc lucrurile este liniste si pace... bebelina mea nu vrea sa iasa ...asteptarea asta ma omoara

Doamne ai grija si de noi 39+ Alexia

Mergi la inceput