Nov-dec 2010- Hai Dimitra,Celesta !Bv Ral-Eli(158)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Va multumesc fetelor pt urari! Ma simt implinita...pacat ca nu e si tati cu noi.

Sunset, ma ajuta mama, ca alftel nu aveam cum sa mai facem bebe2
Beatrice, si Patrick sta f mult la san, de abia mai auc sa fac cate ceva. Ma joc cu A. cu el la san. Si a luat n greutate 1200g de cd am venit acasa. Am lapte si sa ma mulg, dar el sta d eplacere la san.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Cu insomniile si eu stau la fel si nici mie nu mi-a cazut dopul...
Eu sapt trecuta am fost la dr si a zis ca sapt asta as naste din ce a simtit el la col, dar vad ca sapt trece incet incet si eu vreau ca bebe sa iasa scorpion.
app: pana cand dureaza scorpion ca eu credeam ca pana pe 21 adica pe 22 incepe sagetator si soacra mea imi zice azi:" lasa ca bebe vine pe 23 24 incolo sa fie sagetator ca mine" si mi-a aratat si ziarul clicksi acolo zice ca pe 23 incepe sagetatorul, eu pe net am gasit ca pe 22 incepe.
eu sper sa vina cat mai repede ca sunt toata un balon, am luat aprox 20 si ceva de kg, umflata toata, la fata, am gusa, maini si picioare la fel umflate, la o mana am furnicaturi la 3 degete...mai astept pana la sf sapt si apoi il sun pe dr sa luam o decizie..
fetele

39+ David Mario
AMR ... 22 noiembrie e aproape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Ramonik, bun venit in clubul transformatelor! Si eu am gusa si sunt ca un balon!!!!!

Incep sa iau in serios treaba cu travaliul! Azi am fost de 4 ori la toaleta......si chiar de dimineata a fost alarma falsa.... Ma durea jos ca si cum as avea o indigestie dar nu faceam nimic

Hehe.... Ramonik, eu ma eog sa mai stea macar o sapt tocma ca sa fie sagetator!

Kitty

37+
echografic 38 sapt

Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 2 sau 3 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

crisulet cred ca m'am molipsit si eu cu dopul... exact ca acum 2 sapt... miercuri control... joi seara secretie mai abundenta gelatinoasa si translucida... si nici eu nu vreau sa nasc...
mama pleaca in weekend la munte, iubitu isi scoate maine o masea si sufera saracutul de numa... eu mai am priecte de facut si sambata examen... noroc ca nu am contractii..sau cel putin nu dreroase... offfff

pupici pe burtici :*:*:* 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Si eu vreau sa mai stea bebelina ca sa fie sagetatoare. Am experiente cu scorpioane si ... nu-mi mai trebuie, multumesc. Noroc ca eu am colul lung si inchis, dopul sta bine-merci la locul lui, deci am sanse sa iasa ce trebuie .

35+

Mergi la inceput

Eu vreau sa fie scorpion si pentru ca am citit eu pe net ca s-ar intelege bine in relatia mama-fiu eu fiind rac si la fel si cu tatal cat de cat care este taur. la sagetator am citit si nu zice nici macar de rau la nici unul din noi si in orice relatie s-ar afla cu una din zodiile noastre.

39+ David Mario

Mergi la inceput

Si mie imi pleaca sambata la treaba si la cum ii merge treaba in perioada asta adica are f rar cate ceva ar fi chiar culmea sa ma ia nasterea tocmai sambata spre duminica...sora mea la fel lucreaza si ea weekendul asta, poate cumnatu cu cumnata o sa vina. Acum las totul in voia lui DD, numai sanatosi sa fim!

39+ David Mario

Mergi la inceput

Ana stai cuminte macar 2 saptamani! Adevarul e ca o data cu avansarea sarcini, creste si secretia vaginala!

Eeee.... Daca ar fi sa ma iau dupa compatibilitati m- as lua de cap! Eu sunt capricorn si nu sunt compatibila nici cu scorpipn nici cu sagetator!
Recunosc, prefer sagetatorul pt firea lui nonconformista! Dar baza e caracterul pe care ni-l formam!

Kitty

37+
echografic 38 sapt

Mergi la inceput

*imi pleaca sambata sotul * am vrut sa spun

39+ David Mario

Mergi la inceput

Ana stai cuminte macar 2 saptamani! Adevarul e ca o data cu avansarea sarcini, creste si secretia vaginala!

Eeee.... Daca ar fi sa ma iau dupa compatibilitati m- as lua de cap! Eu sunt capricorn si nu sunt compatibila nici cu scorpipn nici cu sagetator!
Recunosc, prefer sagetatorul pt firea lui nonconformista! Dar baza e caracterul pe care ni-l formam!

Kitty

37+
echografic 38 sapt

Mergi la inceput