Nov-dec 2010- Hai Dimitra,Celesta !Bv Ral-Eli(158)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Amelia . Imi pare rau ca si tu treci prin stari neplacute.
Hormonii sunt de vina.
Sigur la mine momentul e foarte aproape: burtica e lasata (si moale intr-un fel, nu stiu sa explic dar parca are alta consistenta), intepaturile sunt prezente, contractii nedureroase zilnice, dureri ale articulatiilor coxo-femurale si de spate (ca de menstra).
Miercuri dupa controlul pe masa am sangerat un pic si am gasit pe protej-slip un pic de secretie inchisa la culoare si gelatinoasa, dar nu s-a repetat. Dr. mi-a zis ca am colul inchis, deci cred ca a fost doar un episod trecator, provocat de palparea colului.
Totusi oricand ma astept sa inceapa stergerea colului si eliminarea dopului.

39+
AMR 7 zile sau cat o vrea bebe si DD

Mergi la inceput

A! stari de greata nu am, dar mi se intampla frecvent sa am simptomul de reflux esofagian, dar asta e din cauza arsurilor, mai ales seara la culcare. Asa ca atunci cand simt ca ma arde si in ceafa mai iau cate ceva.

Insomnii am aproape in fiecare noapte (la 3.00-3.30 merg la buda si gata somnul), dar cred ca sunt cauzate si de grija ca ma apuca travaliul noaptea si mi-e teama ca ma ia prin surprindere.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui inacat

Insomnii am aproape in fiecare noapte (la 3.00-3.30 merg la buda si gata somnul)
39+

la fel ca mine

CE MA ENERVEAZA RECLAMA ASTA LA COLA

Doamne ai grija si de noi 39+ Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui inacat
Insomnii am aproape in fiecare noapte (la 3.00-3.30 merg la buda si gata somnul),
39+

Eu merg la baie cam la fiecare ora (e drept ca eu beau si destul de multa apa - ajung la aproape 4 litri pe zi), dar insomniile bag sama sunt cam de saptamana asta. Adica adorm cel mai devreme pe la 3-3.30 si ma trezesc la 6 sa-mi pregatesc sotul pentru job. Dupa asta mai adorm un pic, de pe la 8 pana pe la 9-10 maxim si apoi ma iau cu una-alta prin casa si nu mai dorm. Cred ca o sa fie copilul asta tot cu somnu', ca ma-sa

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Amelia vad ca nu sunt singura care nu are somn la ora asta.Si eu beau destul de multa apa si din cauza asta merg la baie non stop. I-am zis sotului sa-mi puna un furtun pana la baie sa nu ma mai sinchisesc.

37+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Neata

si eu ma inscriu in clubul bautoarelor de lichid si implicit mersul la toilet e pasiunea mea... Numai ca acum incepe sa'mi fie frica sa mai merg... NU am voie sa nasc inca!!! Dar am niste senzatii... pffff... cel putin cand stau pe scaun la birou si mai misca si titiri mica imi da niste intepaturi, parca in vagin asa, de am impresia ca acum mi se rupt membrele si nasc... sau cel putin asta e fantezia mea...
asa ca am bag iar in pat... ca tare frica mi se facu... asa brusc dupa ziua zen

pupici pe burtici :*:*:* 35+ (eco 36+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ral_eli, felicitari, refacere usoara, sa-ti traiasca puiul!

Beatrice, cel mai bine iesi cu bb la plimbare, eu am o presimtire ca va dormi si tu te vei relaxa. Sfatul pediatrului de a sta atata cu bb in casa mi se pare exagerat! Si cred ca bb e cam indragostit de san, daca i-ar fi foame ar face mai mult scandal. Pupici si relaxeaza-te, eu iti trimit numai ganduri bune. A, eu deja am vorbit cu toti bunicii sa nu ne viziteze macar o luna, nu a zis pas niciunul.

Elfica, vezi sling.ro, nandu.ro... mai da si search. Eu mi-am luat tot ce aveam nevoie in materie de carat, asa ca nu am mai studiat piata. Diana de la sling.ro vine si la baby expo, a venit mereu, iti si arata cum sa-l asezi pe bb in sling. Eu as merge si l-as lasa pe sot cu bb in masina sa vad eu cu ochiul meu. Eu sling am de la Diana, wrap de la Hoppediz (cred ca sunt pe nandu.ro), mei-tai tot de la Diana, dar asta e pt 6 luni+.

Legat de dop, greturi, contractii f dureroase, eu le-am avut pe toate timp de o saptamana. Dar la control colul meu e inchis. Nu cred ca exista reguli.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Eu sunt in mare curatenie, in sfarsit! Azi vreau sa termin, cat e M la gradi. Poate dupa ma voi simti mai dispusa sa nasc. :))

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

ce de fete matinale.....buna dimineata

eu nu reusesc sa beau apa in cantitati de care ziceti voi, dar pentru asta tot merg la baie cel putin de 2 ori pe noapte, ma umflu exagerat de tare...glezne de elefant cum spuneau fetele, iar dimineata am mana dreapta amortita aproape pana la cot ...trece amorteala dupa ce ma apuc de treaba
in rest...nici un simptom sub soare....
o sa concurez la cea mai longeviva sarcina din odisee

Sun, iti inteleg nerabdarea !...si eu am zile cand simt asta...in altele parca nici nu vreau sa treaca timpul...suntem tare sucite!

oricum o fi, azi mai adaugam o saptamana la palmares !
hai se bem ceva, fetelor !

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
38+

Mergi la inceput

fetelor, care se pricepe sa faca un nou capitol?
Eu am incercat dar am constatat ca nu am parola de la userul comun. Credeam ca e aceeasi cu cea de la picasa.com sau yahoo, dar...nu e .
Nu am cerut-o niciodata fiind sigura ca o stiu
Poate mi-o trimite si mie cineva, daca voi mai avea ocazie sau curaj sa fac capitol nou sa nu ma incurce si parola.

39+

Mergi la inceput