Mamici si Gravidute Italia ***(86)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Annare, bine ai venit la noi in club. Te asteptam cu detalii despre voi...si bineinteles cu vesti bune de la aspirante.

Sunte de acord cu voi, fetelor!
De mutat, mai exact ar fi la Bolzano. De stat cu soacra nu vreau nicidecum, mai ales ca nu suntem in relatii bune, dar indiferent cum ar fi asta e filozofia mea de viata si asa am zis mereu, ca indiferent cine mi-or fi socrii, nu stau cu ei, si nici cu ai mei. Eu sunt de la tara, si ca sa fac scoala am stat in chirie...asa ca sunt lecuita de locuit cu diverse persoane, oricat de bune prietene imi erau. Si da, stiu ca mi-as semna condamnarea.

Eu de gasit de munca...inca nu, eu am loc de munca in Romania, momentan nu pot si nici nu vreau sa imi gasesc aici. Pe viitor om vedea ce ne rezerva.

Cu salariile, si mie mi se pareau exagerate, dar cei care au venit la noi - niste prieteni de-a lui B, o tot dadeau inainte ca adunate toate sporurile, al 13-lea salar, ca lucreaza si sambata, etc, impartite toate pe luna dau sumele alea. Asta bineinteles dupa ani de vechime...dar si asa mi-era greu sa cred...ca doar nu sunt venita cu pluta

De casa, va spun ca prefer sa stau si intr-una mica, doar sa fim singuri. Confort imi pot face si intr-un loc mic, important sa fim impreuna si sa ne intelegem.

Si eu am zis ca de nu mai merge aici nicicum, pt ca aici se gaseste tot mai greu de munca, si se plateste mai putin ca inainte, pt ca acum lumea fiind disperata accepta si salarii mici, mici, sa merga el eventual prima data, pana gaseste si casa, tot, eu sa stau poate in Romania vreo luna-doua, si apoi cand e totul ok sa mergem si noi. Cu soacra nu am chef sa stau mai mult de cateva zile.

Va multumesc tare, tare mult de raspunsuri, sunteti tare dulci

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

alexandra eu sunt in italia de 4 ani,lociesc langa Napoli,in Casal Di Principe,sunt casatorita de 2 ani...dar pt bebe incercam de un an...dar nu se prinde...imi doresc enorm..dar intarzie sa apara...oricum multumesc mult pt k m ati primit in clubul fetelor din italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

salut fetelor
ALEXANDRA eu locuiesc cu soacra de 6 ani de zile, si eu tot asa am spus la inceput ca voi sta doar cateva zile cu ea, si uite ca a zburat timpul iar zilele s-au transformat in ani. Defapt apartamentul nostru este foarte mare si l-am impartit in doua, fiecare cu baia si bucataria ei, desi intrarea este aceeasi. Acum am rezolvat cu mutuo si ne luam villa bifamiliare, noi luam apartamentul de la etajul unu iar soacra parterul.
annare bine ai venit ai sa vezi ca bb vine cand te astepti mai putin. Mi-e asa mi s-a intamplat de doua ori. Atunci cand eram mai cinvinsa ca sunt graviduta nu ramaneam iar atunci cand ma gandeam mai putin la asta mi se intampla..ce ciudata e viata

--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

cris ai dreptate...o sa vina el....dar stii cum e..parca nu mai am rabdare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

annare bine ai venit in !
sper ca in curand sa ne dai vestea cea mare... DD ajuta!

cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

seara fetele
DANA imi pare tare rau ca esti obosita si ca copii nu dorm ,am patit si eu cu DENIS,dupa ce sa imbolnavit si_a dat tot programul peste cap nu vroia sa mai doartma adormea tarziu (pe la 11 seara)nu manca dar acum are 1 sap si_a mai revenit
ALEXANDRA eu am locuit in PARMA 6 ani si am rude si la TORINO,CREMONA,MILANO si te asigur ca pot avea si 20 de ani de cand lucreaza in acelasi loc si nu ajung sa castige 4000 de euro pe luna,cel mai mult castiga un var de_al sotului care lucreaza ca sudor cam 2500 in busta.in rest cam 1500 in fabrica si in constructii cam 1800.
ANNARE bun venit sa dea DUMNEZEU sa ramai insarcinata cat de curand
CRIS85 sa stapaniti cu bine casa cea noua
SILMATEI mare dreptate ai tu in ceia ce spui...asa sunt romani..laudarosi si le este frica si ciuda ca cineva are mai mult ca ei.eu de curand am dat peste una din cele mai bune prietene ale mele din copilarie si de cate ori vb cu ea trebuie sa sublinieze ca este imbaracata cu haine de firma si ca copilul ei are o droaie de jucarii si ca se duce la restaurant in fiecare seara...
YOANGA bine ca e mai bine printesa,un pupic de la DENIS poate ii trece de tot
eu sunt obosita am azi am facut curat si am facut si am facut si sarmale si salata beouf si ciorbita de vacuta si placintuta cu iaurt(m_am aprofitat ca e cumnatul la mine)DENIS azi a vb toata ziua ma certa ,ma pupa nici el nu stia ce sa imi faca ...eu faceam curat el isi rasturna jucariile si le imprastia peste tot ...asta e cand ai copii ..dar eu sunt multumita asa.imi iubesc puiutul si cand il vad imi trece orice
noapte buna fetele va pupacesc pe toate

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna seara fete dragi!
Incep mesajul prin a cere scuze stefaniei, nu am vrut sa sune..jicnitor comentariul meu, dimpotriva, era ca o constatare negativa la adresa mea. In sensul ca mi-ar fi placut sa intru si eu mai in detaliu cand citesc si raspund fetelor, asa cum faci mereu cu atentie tu. Stefy
Am comentat la poze
laura_luiza, nu stiu ce sa zic de diabet, nu stiu daca are neaparat legatura cu greutatea...Eu am luat foarte mult in greutate in sarcina, si nu am avut diabet gestational. Bafta in clarificarea indoielilor! Am vazut poze, aratati foarte bine, tu cu sotz Si tie iti sta bine tare gravida.
LAlexandra, ai revenit si tu in forta . Cu mutatul...mie mi se pare exagerat ce ti-au spus referitor la bani. Din cate stiu eu aici 2000 euro se castiga daca faci ore extra muuulte, si e un salariu bun. De exemplu, asistentii medicali cred ca ajung la suma asta. Intr-o fabrica nu cred ca salariul e mai mare de 1300-1400 net pe luna.
Cu chiria: eu dau 500 pe o casa mare, dar stau la tara, nu in oras, plus utilitatile (cam 400 pe luna, iarna)
danangie, ce probleme ai cu baietii...Off, sanatate lui Alessio. Te inteleg cu oboseala, de fapt incerc sa te inteleg, pentru ca eu nu sunt asa solicitata ca tine. La mine Loris se trezeste f des, dar readoarme, nu sta treaz. Plus ca recuperez ziua cu somnul de amiaza cand ma pun langa el si somn tataie
La faza cu nido si eu m-as supara. Adica daca nu intrai tu tare in maestre, continuau sa-ti spuna minciuni....Urat!
Adica de ce sa minta cu mancatul??Oricum, pentru mine ar fi suspect sa aud ca mananca aproape 2 feluri de mancare cand el acasa, de cand il stiu , mananca maxim 200g de papica, in zilele bune.

Trimit si revin

Giani

Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

annare, bine ai venit printre noi!Sa va ajute Domnul si sa vina bebe cat mai repede.
Yoanna, deja la brad te gandesti?? Pentru mine a trecut repede timpul....e aproape Craciunul si nu simt asta...
Pana acum nu am facut nici preseppe, dar ma gandeam anul asta sa cumpar unul gata facut... Nu le am eu cu creatia ca sa ma apuc sa construiesc singura...poate cand mai creste Loris.

Sa va zic despre mine...Sunt fericita Este la mine vara mea (care e si nasa lui Loris), si ma simt minunat, am fost in plimbare, la cumparaturi, am vorbit pana la 12 noaptea , am glumit, etc...
Cu look-ul meu nu va avantati prea tare , nu mi-am facut nimic spectaculos, doar radacinile si taiat varfurile . Poze pun luni (ca mai am si maine o serie de facut ). Vor fi de la dezmotare si colaci, plus...Veti vedea

Noapte buna si duminica placuta!

Giani

Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Kemsy
La multi ani!!!!
sa ai parte de o zi minunata alaturi de cei dragi
multa sanatate si fericire si tot ce-ti doresti cu mare drag !

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Kemsy-stai linistita ca s-a inteles perfect ce ai vrut sa zici in mesajul acela,nu cred ca ai de ce sa-ti ceri scuze ca si Stefy a inteles ce ai vrut sa spui,eu cel putin asa am inteles
Stefy-eu asa am observat ca nu te-ai suparat referitor la mesajul lui Kemsy ca a remarcat cit esti de detaliata
Annare-bine ai venit in grup
lasa data nasterii si te trecem pe listuta si pe tine
bafta sa vina bb cit mai repede
pe parcurs o sa ne cunoastem mai bine
Monica-ce dulce e Denis,te pupa ,te cearta
Alexandra-asa asa gagica incet revii in forza
Kemsy-deja-s cu ornamentele
mi-am mai luat cite ceva ca nu ma pot abtine
si anul asta fac si un presepe mic ca pina acum n-am facut
distractie placuta si ma bucur ca e verisoara ta la tine
o duminica frumoasa va doresc

Vivi e lascia vivere!