Mamici si Gravidute Italia ***(86)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

neata
va las eu azi
Stefy-multumesc pt cuvintele frumoase ce mi-i le-ai adresat
mi-au mers la suflet
ce-ati patit ?
sinteti extraordinare toate,fiecare e speciala in felul ei si ma bucur ca v-am cunoscut virtual e non
m-am atasat de voi cu timpul si de aceea ma mai supar citeodata pe cele care lipsesc sau dar bir cu fugitii tocmai pt ca ma intereseaza de voi si ma gindesc la voi
imi sinteti tare dragi
o zi buna,merg la treburi
picea s-a trezit mataita ca o doare gitul,dupamasa o duc sa vad ce-i da ca azi are program de dupamasa pediatrul ei
sper sa-si revina repede,mititica
am dus-o la gradi dar le-am spus sa ma sune daca vad ca nu e in apele ei
of of
am revazut pozici,am mai lasat cite un commento acolo
a dopo

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

reusesc si eu de dimineata sa beau o cafea cu voi.... azi vad ca nu imi face probleme..o fi si de la computer, uneori ca mi se "implaleaza" (poate am vreo 2 programe contradictorii, sau o fi si de la faptul ca uneori e prea aglomerat forumul..habar n-am)

asa...sa vedem cu ce incep azi...ca ieri m-am pierdut in spatiu
sincer nu mai stiu ce vroiam sa adaug.. aveam mai multe eu de spus..
si daca tot sunt in vena de confidenta sa ma repet...
faptul ca imi sunteti dragi toate o stiti asta, ca m-am atasat tare de voi(de unele mai mult decat mi-as fi putut imagina), si uneori mi-e ciuda ca nu reusesc sa ma exprim asa cum as vrea mereu si din lipsa de timp(daca tot ma lungesc mereu cu argumentele) ..dar stiu ca ma intelegeti si gasesc mereu la voi o vorba buna ...de altfel nici nu m-as mai "expune" eu asa...
si ma bucur enorm ca v-am cunoscut!!!

nu mai stiu daca cu asta vroiam sa continui aseara , dar am simtit ca trebuia sa sfecific si asta. stiu ca traind virtual nu e ca in lumea reala, dar uneori tinzi sa te atasezi acolo , in locul/grupul, unde te simti mai bine. va

Mergi la inceput

asa... si sa reusesc sa trec si de sentimentalisme si sa trec la raspunsuri...

multumesc incaodata de complimente
..face mult o incurajare.. simteam eu de mult ca trebuia sa fac o schimbare ..dar nu aveam curajul....
sincer, acum nu-mi pare rau , doar ca eu inainte asa simteam ca parul era ceea ce-mi mai frumos la mine ,la "fata mea"
oricum nu mai avea ce sa ma mai infumuseteze, ca si asa erau doar 3 fire, obosite... si il vedem cat suferea, saracul... imi cadea foarte tare...
aaa si nu v-am spus ca eu vroiam sa ma tund ca Sonia(roxali) defapt ..mi se pusese pata mai demult ca imi aduceam aminte ca am vazut-o intr-o poza.. iar acum, aveai dreptate ali.. am plecat hotarata de la tine sa ma tund ca ea.. dar ntz.. coafeza a zis ca nu mi-ar sta bine

raluka mie imi place tare cum iti sta frezata..nustiu de ce tie nu.. poate nu esti obisnuita sau te asteptai la altceva?
sper ca fetele sa fie mai bine ..si tu de moral

petro am mai spus, dar ma repet, sunteti doua frumoase!!! se vede cat de fericiti sunteti ! si ce fericita era S. cu cadourile primite ma bucur pt voi! sa o tineti tot asa si numai bine va doresc!

monica multumim de foto! chiar mi-era dor sa va vad...
ce frumos creste Denis si tu mamico ce sexi esti..felicitari!

aa si sa nu uit ca tot aman..multumim de urari, apropo de intalnirea noastra cu roxali.. daaaa ma repet ..si eu ma bucur ca ne'am intalnit si am avut ocazia sa o cunosc "live" pe alina.. si ce frumos ce bine ne'a facut sa ne simtim in compania lor..as vrea ca atunci cand ne vine randul sa nu fim mai prejos si sa reusim sa se simta la fel de bine in compania noastra , dar totusi, cred ca totul depinde de "sintonie"
iar ma pierd in amanunte..
oricum e frumos .. mie una ,mi-ar face o deosebita placere sa va cunosc si in realitate..
si de mult tare am in minte (dar nustiu cine se baga) sa facem o intalnire mare, mare.. la Roma, sau pe "teren neutru" ,unde reusim sa ne vina mai aproape pentru toate... ce mi-ar place!!! nici nu va imaginati oare o sa reusim vreodata sau o sa tot visez? :(

Mergi la inceput

ale cum mai esti?ai grija de tine!

ioana da-mi un link cu bambolotto ala cu marsupiu.. e o idee intanto..
te cred ca ii place si joaca mult Giulia cu carotina
si lui stefi ii place tare.. da' ea are deja vreo 3 exemplare.. (diferite, evident) si nu plictiseste, (usor)

petro buna ideea ce ti-a dat-o ioana cu presepele.. noi tot asa il facem..nustiu daca am vre'o poza sa o pun cu cel de anul trecut..sa vezi ca idee(oricum anul asta tot pe ala il facem, doar ca mi-a venit o idee sa pun in spate hartie albastra(ca fiind cerul) si sa-i fac gaurele.. prin care ies beculetele de instalatie, sa para ca clipesc stelute ..fain.. tare
abia astept sa ne apucam de el..ca apoi ma satur eu.. nu vad ora sa-l strang

Mergi la inceput

Stefy-eu am luat carrotina de la toy's si a costat 25
vad ca la auchan e in oferta
uite pe pagina asta e www.auchan.it/Volantini/Documents/Volantini/Index.aspx?source=NN_057_20102010" target="_blank">astronave abc si www.auchan.it/Volantini/Documents/Volantini/Index.aspx?source=NN_057_20102010" target="_blank">bambolotto con marsupio

si uite aici www.auchan.it/Volantini/Documents/Volantini/Index.aspx?source=NN_057_20102010" target="_blank">vollantino delle oferte

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

ioana ca informatie doar, pana acum au fost 3 sciopere la "scoala" nu se stie daca no sa mai fie
ce dulce e Giulia ma bucur ca s-a acomodat repede
si mie imi tot zice cate si mai cate ce face la scoala se pare ca acum are doi maschietti "indragiti" pana acum era numai unul si intr-un final ii aflasem si numele(mi-l spusese) acum cine stie?..cand o marit

ginger multa sanatate la cavaleri ! poze cand ne pui??

petro acum am vazut raspunsul tau dar mai, mami,...mica ai "arta" in sange..adica daca vrei si stisi poti sa le faci singurica si te bazezi.. sigur ca ar fi mai frumos si ideal desigur.. iti dai seama ce mandre ati fi de ceea ce ati realizat cu manutele voastre..dar sa nu uitam ca nu toata lumea e artista... seintelege ..

roxali.. stai linistita ca prima o poi tot descopereau ei "arta" se vede ca o aveau in sange..n-am facut decat sa anticipezla copilasii tai frumosi... tare, tare dulci.. si tie si la mamica ta ..stii tu

Mergi la inceput

aici gasesti www.auchan.it/PuntiVendita/Pagine/Volantino.aspx?pdvID=29" target="_blank">toate vollantinele cu mai multe produse

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

am pus pagina unde e carrotina si bambolotto dar vad ca intra de la coperta
o rasfoiti voi revista
de staim puneam numai un link
scz

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

ciao fetelor,v-am citit in fiecare zi dar n-am mereu timp sa raspund.
IOANA-asteptam vesti despre coccinella ta,ce zice pediatra.intanto un.
STEFI-WOW ce schimbare,ce curajoasa esti.imi place mult noul tau look,dar cel mai important ca tu te simti bine si esti multumita.
deja am uitat ce vroiam sa mai spun ,mereu fac asa.aaaa
LAURA LUIZA-aveam si eu dureri f mari in timpul sarcinii,dar erau ptr ca dupa 7 luni bb ers deja intors,gata de iesire,iar unse avea funduletul-adica exact acolo la pipt unde spui tu-aveam mereu o durere.iar pielea era atat de intinsa ca nu mai simteam niik,chiar daca ma intepai.dupa naastere s-a tras incet si am inceput sa simt partea aia f tarziu,dupa 6 luni.
eu am turno di mattina zilele astea,mai am 2,davide e bn,la cresa,iar maine o sa stea cu nonna (aia cretina)speriamo beneeeee ca noi muncim amandoi.asta e,3 ore or trece cumva.
gata,fug sa fac un dush si ma bag la bucatarie.va.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Salut! Am intrat sa ma plang putin.. In urma testului de toleranta cu glucoza(nu st sigura ca asa se numeste) mi-a dat dr mea trimitere la diabetolog..am fost azi si mi-a pus diagnosticul de diabet gestational. Din ce am citit pe net nu afecteaza copilul (prea mult) insa m-am amarat asa..De maine dieta si luat glicemia de 4 ori pe zi.. Cu toate ca sunt dintotdeauna o mancacioasa, nu-i bai. Am avut probleme la spital ca nu am cardul sanitar..de abia mi-am facut rezidenta si astept sa vina nenea in control ca sa pot sa imi fac attestato di soggiorno si abia apoi cardul sanitar.. (am inteles ca asta e procedura, gresesc?) La spital pot merge si fara card, dar nu pot sa iau kit-ul de verificat glicemia gratis..si pt vreo 8zile costa 30 de euro! mama lor!! In rest..iar impresionata placut de personalul din spital, tare draguti toti cu care am intrat in contact.
Ioooi m-am intins cat o placinta..
Asa-i abramburika cu buburuzele de ian-feb..si eu razbesc greu cu cititul
Va pe toate

Mergi la inceput