Mamici si Gravidute Italia ***(86)***
Raspunsuri - Pagina 2
abramburika spune:
Eccomi!!
dana - depinde de farmacie atunci, pe cine gasesti. Mie mi l-a dat, il aiu de vreo 3 zile si elimin la greu, iar tusea e deja mult mai rara. Si chiar am intrebat in farmacie daca il pot lua si a zis ca da, in compozitia lui nu scrie nimic medicinal, chimicale etc. Incearca la alta farmacie sau erbirosterie.
Asa ... cu mancarea, eu am problema inversa. Cica mananca ff bine la gradi, rare volte che avanza qualcosa (vorbele educatoarei), primo e secondo. Bun, asa o fi. Mananca doar la pranz acolo, merenda de h4-5 o face acasa. Seara imi mananca ff rau si putin. Ea care era o mancacioasa. Deci chiar cred ca mananca bine la gradi. Da' ce o manca atat de satios ca acasa nu ii mai trebuie mancare? Acu' eu sunt una mai relaxata in privinta mancarii, adica nu o oblig, nu o indes, merg pe principiul ca daca o data sare o masa sau numai ciuguleste, va manca la urmatoarea, nu moare de foame. Cu toate astea, vazand ca mananca rau seara la cina, am cantarit-o si s-a ingrasat mai bine de 1 kg in cele 2 luni de gradi. Deci chiar is eu dusa, fata mananca bine. Asa ca m-am mai linistit si o las ca pe ea, sa manance cat o vrea.
Asa e, trebuie insa sa stii bine daca mananca baietii la gradi si cat. Nu ca ar fi o problema ca mananca sau nu la gradi, dar sa stii si tu cum sa te organizezi acasa cu masa. Parerea mea.
mamma bis - o fetita si 35s de
la mare sau pe drumuri de munte ...
yoanag spune:
Brambru-problema nu e mincarea la gradi
cunosc meniul si stiu ca se fac mincaruri special pt copilasi si sanatoase
si in plus mereu ceva nou si mereu altceva in fiecare zi si maninca bine copiii acolo
problema e ca-ti zic ca maninca tot ....asa si pe dincolo... si merg acasa morti de foamne
atunci ti-e ciuda si mai si platesti pranzo
stiu ca au zile cind maninca mai bine sau mai rau dar macar sa sti ce maninca si cit
unde era a mea prima data era scris pe tabla meniul in fiecare zi si lista cu care cit a mincat si daca a facut bisogni asa macar stii ce si cum
gata am plecat o zi buna fetelor
Vivi e lascia vivere!
abramburika spune:
stefi - noutatea cealalta e ca ai tuns-o si pe Stefi??? Ti s-a pus pata rau pe tunsori vad . Va sta bine la amandoua!! A vrut sa isi taie parul? S. mea zice ca nu vrea ...
laura - sunteti o pereche ff draguta, va sta bine!
V-ati gandit la nume pt. baietel? Sarcina usorara in continuare!
yoanag spune:
mai adaug ceva la mesajul precedent
am zis ca ti-e ciuda ca platesti pranzo si nu maninca
asta nu inseamna ca daca e platit pranzo copilul tre' indopat numa deaia ca ai platit dar e super daca macar ar spune intr-adevar cit au mincat,putin ,deloc sau nimic
eu o inteleg pe dana ca am trecut prin faza asta
Brambu-a mea ciuguleste de amiaz iar seara recupereaza,maninca mai bine,nu mereu depinde de cheful ei
si degeaba ma enervez ca tot nu maninca daca nu vrea
Stefy-ce frumoase sinteti amindoua
tuns/pensat/ ce mai urmeaza vopsit????
cred ca se socheaza sotul tau
Vivi e lascia vivere!
Laura_Luiza spune:
Mai fetelor ma faceti sa rosesc..multam de complimente
Scurt, date pt listuta: data nasterii 14oct1985, gravi in 29 de sapt cu bb Eduard Daniel (ca tot m-ati intrebat de nume). Daca mai e ceva sa-mi spuneti.
Eu mai sunt inscrisa la buburuze de ian-feb si acolo se vorbeste numai de burtici, analize, echo, etc, iar cand intru aici recunosc (virgula) ca ma cam sperii..de exemplu nu credeam ca e asa greu sa gasesti o gradinita buna..ce nu inteleg eu e de ce mint si spun ca au mancat copii cand ar putea sa-ti spuna ca nu?? Nu stiu cum e sistemul si daca se plateste doar daca mananca, pt ca daca ar fi asa...am gasit si explicatia.
In fine...pupici
abramburika spune:
laura - si eu sunt la buburuze, desi am termenul in dec. (spre sfarsit). Insa activez ff rar pe-acolo, e ritmul prea alert, prea multe fete si nu ai timp sa citesti si sa scrii la zi. Cel putin pt. mine asa e. Ma simt mai bine aici, intr-un grup mai restrans. Fetele sunt ff dragute acolo, dar eu ma pierd printre ele, ca sa zic asa .
Despre gradinita ... difera de la zona la zona, privat/stat, cresa (nido)/gradinita (asilo) etc. Mai ai timp pana acolo ... ba colici (poate nu, iti doresc), ba masele, ba diversificare, primii pasi etc.
monica2008 spune:
buna fetele
am reusit sa pun si eu pozici.fetita e nepotica mea e cu 2 luni mai mica ca DENIS.
ABRAMBURIKA mai ai putin si te intalnesti cu printul tau
LAURA_LUIZA ce burtica sexi
STEFY vazut 2 frumuseti.da te_ai tuns si tu?
NOI suntem bine DENIS a ramas un alintat de cand a fost bolnav...asta e,vb mult spune cuvinte noi in fiecare zi si a inceput sa fac si propozitii genul"mama dai apa","tata pecat pa","tatae hai baiet"etc.acum ne pregatim pt cadourile de craciun as vrea sa_i iau un calut mai mare ca sa se poata sui pe el ca e disperat de cai(are unul de plus mic si se urca pe el si_l calareste)de mancat manca bine dar lapte nu mai vrea de loc.
fetele va las ca sa trezit...pup pe toate
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
Laura_Luiza spune:
mai am da, dar nu pot sa-mi fac mii de ganduri. Vad ca mai ai un piiiiic. 5 saptamani trec imediat..
Inca o intrebare..eu tot testez piata pentru diverse lucrusoare pt bebe..imi spune si mie cineva magazine(online) mai ieftinute? Pe noi ne cam bate gandul sa mergem in germania sa facem cumparaturi...bine ca am face si un mini concediu cu ocazia asta..
danangie spune:
Buna seara,
YOANA da, poate la stat nu platesti nimic dar asta in cazul asilului. La nido platesti.Deci ne ajungea sa platim cam 400 - 500 de euro. Deci....siamo lì. Cand va merge la asilo da stiu ca se plateste doar pranzo.
Deci cum ziceam si explica si YOANA, pe mine nu ma streseaza ce mananca......bine ca nu sunt chiar incantata ca manaca in fiecare zi pasta pasta pasta.....dar ma rog.......pe mine ma preocupa chestia ca le imi zic ca mananca cand de fapt nu mananca. Deci...asta e problema mea. Eu le-am specificat destuld e clar ca nu am ABSOLUT NICI O PROBLEMA daca baietii nu mananca.Ptr oricum daca mananca sau nu mananca eu platesc oricum acelasi pret.............pe mine ma intereseaza sa stiu ca nu mananca. Ca daca ele ma mint si eu nu le mau dau pa pranz sa manance....va dati seama ca acesti copii panaseara la cina ar manca doar merenda de ora 16,00??? Pai deja sunt slabuti...ar deveni pai.
PETRO da, am sa incerc la alta farmacie. Dar cum se numeste siropul? Pus si simplu sciroppo di lumaca???Ca doctorita mea a inceput sa zica , ca ea nu stie cum se numeste bla bla bla....
Mami de Alessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(13 luni).......si in martie barza ne va vizita.
Pozici cu noi
slimatei spune:
Bunn....si acum sa incep sa raspund , ziceam ca nu o sa am timp dar am reusit sa-mi fac....is ramasa datoare cu raspunsurile tocmai de la capitolul anterior..ca am avut multe "sub limba" de care ma nu ma pot lipsi...
In primul rand petro multumesc de complimente! Sincer cuvintele tale m-au convins ca's bune si asa fotografiile..am ramas la ideea ce pot sterge decorul din spate si adauga cu Ulead-ul, altceva ...
Laura luisa off ce sperietura.. te cred... acum totul ti se pare bizar cand esti, mai ales la prima gravidanta, ti se pare ca nustiu ce si nustiu cum, e usor sa intri in panica..
mi-aduc aminte de mine , nu de alta
ma bucur ca esti mai bine!
Kemsy ..apropos de asta ...
"Nu pot sa nu remarc cat de detaliat raspunde slimatei si cum e atenta la toate!Eu din 2 propozitii , 3 cuvinte am terminat ce aveam de zis."
ma mananca limba..si am si eu cate ceva de adaugat..
sper sa nu risc polemici sau suparari la nimeni...nu e intentia mea...
tu , la fel ca si petro si ca mai multe fete(nu mai dau nume,sa nu ma mai lungesc.. nu va suparati)
sunteti foarte obiective..eu una sincer, va admir ca puteti fi asa
din stirea/mesajele care va ajung , selectati rapid si puneti imediat punct, pe ceea ce v-a "colpit" , unde va doare si unde stiti si vreti sa raspundeti , foarte simplu doar din 2-3 cuvinte.
loviti” problema” fara sa va invartiti prea mult in jurul “becului”.
Eu is mai altfel.mie mesajul imi ajunge, trag eu o concluzie de moment, dupa care, inca mai am de " remurginat"... s'apoi ajung la un verdict..
Faptul ca sunt "detaliata" multumesc, tind sa-l i-au ca pe un compliment... asta a fost primul impact spre exemplu..
dupa care am "reflectat" la asta..fac si eu ca mama acum..eu am mintea taranului cea de pe urma..adica gandesc in etape...si reflectez in zile
"Detaliata " din punctul meu de vedere , deriva de la faptul ca, eu nu reusesc sa fiu obiectiva .
Si mai sunt si constienta de asta..ma invart mereu in jurul problemei, vrand sa ma fac inteleasa, dar nu gresit si sunt mereu prinsa de "paranteze" ca sa le zic asa… si fel de fel de explicatii.
Insa , eu una , nu pot sa nu remarc cat de detaliata si cat de obiectiva e ioana spre exemplu ,
daca s-ar putea puncta si i-as da nota 10 mai ales pentru fideliate, se vede cat tine la noi, si cat suflet pune.. si gasesti la ea, mereu o vorba buna si un sfat concret si practic.
cel putin din puntul meu de vedere, asta cred.
daca e sa ma lungesc(imi stiti deja stilul, iar dau din una in alta) dar tin mortis sa ma declar in asta...
Ioana spre exemplu pentru mine e o fata extraordinara, mereu am gasit la ea un sfat bun , o vorba buna si am simtit-o ca pe o prietena demna de tot respectul si admiratia..si nu e lucru putin in ziua de azi sa gasesti asa o persoana.
Nici in viata reala nu mi s-a mai intamplat sa gasesc o persoana mai binevoitoare si intelegatoare si ma bucur ca am putut sa o cunosc.
Si astea fiind spuse, inchei paranteaza ..scuzati-mi declaratia in direct dar simteam de mult sa fac asta .
Na' ca acum mi-am pierdut firul..si nu mai stiu de unde am plecat.. stati ca ma adun..
dar imi pare rau ca trebuie sa inchei aici pe azi...
intru in tura preiau "stafeta" dell dotore(azi avem si halate..asa a fost programat
va pup o seara placuta!