Mamici si Gravidute Italia ***(86)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

neata dau eu cafea azi
DENIS sa trezit la 6.30,cred ca trebuie sa_l adorm mai tarziu seara ca vad ca a inceput sa se trezeasaca prea devreme.eu de obicei il adorm la 8 dar se pare ca a mai crescut si ca e deja odihnit la 6.30_7,ca inainte se trezea la 8.am sa incerc sa_l adorm la 9(daca reusesc sa_l tin treaz)
gata va las ca vrea sa ne jucam

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna dimineata mamici!

Sper ca si la voi e un soare aducator de voie buna ca aici la VR.

Monica - multzam de cafelutza! si Ricky se tot trezeste pe la 7 - 7.20 si eu tare as vrea sa mai pot dormi un piculetz..macar pana la 8. cand e sotul acasa facem cu randul si asa macar unul dintre noi mai leneveste un pic in pat dar tare ne e dor de vremea cand stateam cuibariti impreuna facand planul ptr ziua ce incepea sau facand alte chestii... Acuma...trebuie sa sar repede din pat si sa intru in priza

Cat a fost soacra la noi , ne-am rasfatat un pic . tot zicea ea ca la 6.30 ea se trezeste ca a dormit suficient asa ca am profitat si la 7 am cand se trezea Ricky, il prelua ea si noi mai stateam in pat pana la 8.30 Doamne..ce bine era!

Acum deja facem planuri ptr cand sa ii spun mamei mele sa vina. cred ca prin februarie , sa stea cam 3 saptamani...

Aseara am vazut cateva pozici. f frumoase, m-am delectat cu ele dar mai am cateva de vazut. sper sa reusesc azi.

Alexandra - o sa pun poze dar inca nu am noi decat vreo 2-3 ca nu prea am avut timp sau ocazia sa facem.

Yoanag - iti ramasesem datoare cu raspunsul la intrebarea despre cum a fost la aniversarea de 1 an. am iesit la un mic restaurant unde se servesc mancaruri tipice veroneze. o atmosfera intima, placuta, mancare buna, vin bun si conversatie linistita si tihnita ca in vremurile de alta data. Cum am citit ca prima aniversare este numita aniversarea de hartie si cadoul trebuie sa fie ceva din hartie...i-am luat cadou o carte care m-am gandit eu ca l-ar putea interesa si asa poate il mai scot din cartile lui care vorbesc mereu doar despre avioane, cosmos si astronauti. cadoul meu se afla inca undeva intr-o librarie in Munich caci fiind liber perioada asta , nu a reusit sa il ia asa ca luni cand se intoarce de la munca ( a plecat azi dimineata) o sa vina si cadouashul meu.

Fug sa ma pregatesc de iesit afara ca expira acusica jumatatea de ora de somn a lui Ricky si il scot la plimbare ca tot e soare si frumos.

A dopo! O zi frumoasa!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

ciao fetelor,mi-a fost dor de voi.
am citit repejor din urma dar n-am vazut pozici..inca.
am fost aseara la ortoped,mi-a luat bandajul si e totul bn,mai e doar putin umflat dar calc pe el si nu ma mai doare asa tare.am avut si controlul de la INPS si mi-a confirmat concediul pana vineri,3 dicembre.
a inceput davide joi noaptea cu vomito si diaree,deja pe biletul de la cresa scria o scarica licqiuda,si de atunci o tinem asa,am consumat un pachet de panolini in 2 zile.de azi noapte nu mai vomita si azi a facut doar 2 scariche,speriamo bene.i dau ceiut de menta,orez,morcov fiert si grisini,saracul,cred ca e satul pana peste cap.si noi la papa,tot subtire ptr ca mancam mereu impreuna si nu putem noi manca una si el saracul...las,ne face bine.pediatra a zis sa nu-mi fac griji,e epidemie,sa-i dau sa bea mult si fermenti lactici.doamneeee,mor cand i aud cu fermentii lor.ieri am fost singuri akas,papa la munka,azi de dimi la fel,mai greu e cu schimbatul ca nu-l pot tine in brate,dar e bun si intelege,il sterg bine in baie apoi merge singur i dormitor si se urca in pat sa-l imbrac..
YOANA-eu nu iubesc pestele dar reteta ta m-a tentat.lunedi e mercat aici,am sa ma bag la ceva peste bun.
ALE-ce fain ca mergeti in tara...
NAFI-ma bucur ca s-au gasit fiolele,sanatate multa omului

DANANGIE-sanatate multa si voua,speram sa le mearga bn baietilor la gradi,asta e sezonul cu cele mai multe probleme...
RALUKA-felicitari ptr decizie,sa va dea dd putere sa treceti cu bine si sa va ambientati.
am cam uitat din fete,revin.
asaaaaaaaa uitam a nins si la noi ieri,ca-n povesti,dar ca o scema am uitat sa fac poze.se pare ca maine dupa 13 ninge iar,promit sa fac poze.
va cu drag pe toate,revin cand pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

hello si de la mine :)
Alina(D)-sanatate sa va refaceti amindoi
stiu cum e cu scarichi astia desi....
sapt trecuta am dus-o si eu ca o durea gitul,am luat si antibioticul sa-l am in caz ca se ridica febra dar am avut noroc ca s-a refacut oar cu supozitoare
ce sa-i faci...da-i fermenti si orez si ce poate papa sa-si revina mititicul
Dana-cum mai sint baietii?of of amindoi bolnaviori
asta e rau ca merg citeva zile incet sa se invete cit de cit apoi se imbolnavesc,stau acasa si o iei de la capat
multa rabdare iti doresc,maine sa fie o zi mai usoara pt voi,de fapt
toata saptamina sa va fie usoara acomodarea
eu am luat-o mai repede sapt trecuta pe la 10 jumate in loc de 1 ca si-a pus iar degetul in nas si i-acurs singe si cum stiam ca mai face deastea si cum are probleme cu capilarul din nara le-am zis sa ma sune in caz de...si m-au si sunat
degeaba ii tot spun si vede ca-i curat nasul in fiecare dimineata inainte sa o duc,de nu stiu cite ori pe zi dar tot are treaba pe acolo

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Nafi-sanatate cunostintei!
ma bucur ca au gasit medicamentul
faina cina romantica si fain tare lenevitul in pat
ce sa va zic eu ca degeaba am fost libera azi ca la 5 si 15 am fost treaza deja
n-am mai reusit sa dorm deloc,asa ca ne-am instalat pe divan la cafea amindoi,mai ceva ca huhurezii ca si de avem liber e trezim la 5
Georgy-cum e Giulia?
nasol poate fii mai ales cu convulsiile ce le-a avut te cred ca stai mereu linga ea

ce fain ati povetit de poznele ce la fac copiii

ar trebui sa ma pun sa le scriu cind le face ca de nu le mai uit
Raluca-offf cit mai ai si tu de tras
de la reflux a plins asa tare?

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua si de la noi,

Si aici de dimineata un soare si senin!!! Asa fumos!!!Frig tae.La 8,00 erau minus 2 grade.Cand am iesit noi afara la 10,00 ajunsese la 4 grade. Dar batea putin vantul si am cam inghetat.Mattia avea nasul rosu si inghetat. Le-am data manusi la amandoi si nu au avut probleme cu frigul.....de acum chiar ca a venit frigul,ger. Si noi abia asteptam sa facem bradul. Anul asta il vom face auriu-rosu. Anul trecut l-am avut tot argintiu. Eu am brad artificial.De cand cu copiii am ales sa iau artificial. Ca mi-e groaza cu acele de brad pe jos....sigur vom avea bataie de cap cu bradul cu Mattia......difatti stam si ne gandim sa gasim o solutie ca sa-l proptim ,nu stim cum.

ALI ma bucur ca ai scapat de ghips. Ar fi fost tare antipatic si incomod mai ales ca tre sa ai grija si de David.

YOANA acum sunt ok baietii.Alessio si-a revenit si cu diareea.Dar eram sigura ca o data ce intrerup antibioticul se va intrerupe si doareea.Mattia nu mai are nici el diaree. Ii mai curge nasul si cateodata mai da un colpo de tuse. Naspa ca Giulia e asa sensibila cu nasul.Nu se sperie cand ii curge sange? Sau s-a obisnuit? Si eu am o nepoata care se chiama Giulia dar e d-sorica mare ca are 11 ani.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(13 luni).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

vin si eu la o scurta ..

v-am anuntat ca nu pot intra zilele astea ... ca ma stiti cand raspund, tind sa ma lungesc cu comentele si imi sare al meu in cap
dar pe sarite asa cate un pic tot v-am citit ..cat am apucat si eu
..sanatosi? hmmm....raciti..din astea , fleacuri

in rest suntem bine ... de moral "tragem" cat putem
viata ne'a aratat ca se poate si mai rau daca te plangi..asa ca.. daca inca te mai poti plange e de bine

va pup! si va doresc numai bine si multa multa sanatate!

ps: am vazut pozici frumoase foc..pacat ca nu pot sa raman sa fac cate un coment special

ps2:link special pt raluka ca ma anuntat ioana ca nu le'a vazut http://picasaweb.google.com/stafaniaX2/LaNovita#
aa si restul fotografiilor am trimis PM

va las ca-mi face zambre

Mergi la inceput

Monica-asa fii mai activa ca-ti sade bine
ce fain povestesti de Denis
Cris-felicitari pt examen
staim noi ca treci cu brio de el
Andreea-sedere placuta si multa odihna iti doresc
nu uita de ce ti-am zis cu pragul
sa va relaxati
asteptam vesti de la tine cind poti sa mai intri si fa multe poze
unde ai disparut Laura?
Abramburika-cum te mai simti?

ma bucur ca v-a placut reteta de peste si sper sa va iasa si voua buna buna

vad ca vorbiti de planuri de carciun,noi am aminat mersul la disney pe cind mai creste Giulia,pe atunci realizeaza ea mai bine
in rest inca nu stim ce facem...
week fain!!!

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Dana-scuze am scris maine sa va fie mai usor la gradi numai ca-s ametita ca maine e duminica
in loc sa dorm ma trezesc la 5 si cind sint libera si in rest imi doresc sa dorm cind tre sa merg la lucru

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

vad ca pina scraim eu mesajele ati aparut si voi
Dana-ma bucur ca sint mai bine baietii
noi anul asta vrem sa laum alt bradut putin mai maricel
tot artificial si anul asta facem si un presepe mic
nu stiu cum fac bradutul inca...am facut si eu un an numai rosu,in altul colorat..vad eu
cu nasucul a tot avut probleme,s-a invatat saraca ca si de-i curge un pic nasul ea deja ma striga ca-i curge singe
a ajuns la urgena la cit i-acurs intr-o dimineata,eram la lucru sotul m-a sunat ca-i curge tare,i-am zis ce sa-i faca si pe cind am terminat munca m-a sunat ca e la p.s. cu ea
nu-ti spun cum am ajuns acolo tot intr-un suflet si cind am vazut-o cum arata toata....:( da a trecut,a facut si tratament si de atunci e mai bine
problema e ca de atinge si deranjeaza vena aia apoi citeva zile ii curge din senin si de nu atinge nasul
sa-ti traisca nepotica Giulia (frumos tare numele)
Stefi-bine ai revenit
intra si tu mai des un pic ca ramai in urma

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput