Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(2)
Raspunsuri - Pagina 3
Aryiadna spune:
Fetelor, cum folosesc si eu o aplicatie de-aia care arata in cate saptamani sunt insarcinata? Sau o pot folosi numai dupa cele 10 mesaje trimise?
pufi79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaemi Ary , bine ai venit ...aseara mi-a fost iar tare rau...... Asa imi doresc sa pot vomita in momentele alea, macar poate m-oi mai linisti Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011) Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
imi pare rau ca nu ti-a fost prea bine, curaj ca nu mai avem chiar asa mult pana la 12 saptamani
eu doar dimineata am usoare stari de greata, in rest balonarile sunt cele care-mi dau batai de cap........
.....viata este acolo unde te regasesti.......
7+ Doamne ai grija de noi
roxybarbu spune:
citat din mesajul lui Aryiadna Fetelor, cum folosesc si eu o aplicatie de-aia care arata in cate saptamani sunt insarcinata? Sau o pot folosi numai dupa cele 10 mesaje trimise? |
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=138
uite aici
Traieste, Iubeste, Daruieste...
7+
DPN 04.07.2011
mariaruxi spune:
Buna fetelor, ma primiti si pe mine?
UM - 9 oct.
DPN - 16 IULIE.
Doamne ajuta sa trecem cu bine peste sarcina si sa ne tinem in brate bebelusii sanatosi!
mariaruxi spune:
Marti am fost si noi la primul control. Bebe are 2,14 mm. Astazi ne-am facut si analizele. Voi ati inceput sa le faceti?
Aryiadna spune:
Roxy, mersi, insa eu nu ma refeream la calculator, ci la semnul acela de graviduta cu numarul saptamanii langa
pufi79 spune:
burtici tocmai ce-am citit pe hotnews ca vor sa reduca perioada de ingrijire a copilului la 1 an de zile....
si uite-asa noi "beneficiem" si de reducerea indemnizatiei cu 15% si de perioada de ingrijire redusa cu un an
pufi79 spune:
pana nastem cine stie ce le mai debiteaza mintea, ca doar traim in romania "tara tuturor posibilitatilor"
pufi79 spune:
citat din mesajul lui mariaruxi Marti am fost si noi la primul control. Bebe are 2,14 mm. Astazi ne-am facut si analizele. Voi ati inceput sa le faceti? |
le-am facut de la 5 saptamani, asta pentru ca nu facusem demult analize de sange si vroiam sa fiu sigura ca totul e ok.
in cate saptamani esti mariaruxi?
Laura13 spune:
mariaruxi, aryadna bine ati venit in gasca.
sarcina usoara si bb sanatosi.
pentru a-ti pune la semnatura, trebuie sa mergi la profilul personal, optiuni profil, acolo ai semnatura, scrii gravi intre doua paranteze patrate si gata.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006