Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(2)
Raspunsuri - Pagina 2
roxybarbu spune:
Fetele asa sunt si eu de 2 saptamanii, imi este foarte rau dimineata dar nu prea pot vomita,si asta de cand iau vitamine ...inainte sa iau imi era asa de rau ca nu puteam sa ma dau jos din pat
La mine cel mai rau este ca fac naveta, trebuie sa vin la servici in fiecare dimineata cu un microbuz plin ochi de oameni care au in sacosa ceapa, parizer etc....
Traieste, Iubeste, Daruieste...
7+
DPN 04.07.2011
Aryiadna spune:
Buna fetelor,
Ma altur si eu. Sunt la prima sarcina, nu era planificata insa... incercam sa ne dezemeticim
Pe 9 decembrie mergem la ecograf sa facem cunostinta!
DPN: 12.07.2011
Ary
lisssa_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mindelly Ma alatur si eu :) UM: 04.08.2010 DPM: 11.05.2011 Sanatate si Doamne ajuta la toate burticile! |
Bine ai venit! te trec cu mare drag pe listuta noatra,dar este odisee diferita pentru gravidutele lunii mai.
Eu sunt tot racita...morrr de tuse si ma enerveaaza gatul
Mamica de Ana si 6+
lisssa_ana spune:
Ary bine ai venit,scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare si sa te putem citi in timp real
intrebare:putem manca bomboane de ciocolata cu lichior???
Mamica de Ana si 6+
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxybarbu Fetele asa sunt si eu de 2 saptamanii, imi este foarte rau dimineata dar nu prea pot vomita,si asta de cand iau vitamine ...inainte sa iau imi era asa de rau ca nu puteam sa ma dau jos din pat La mine cel mai rau este ca fac naveta, trebuie sa vin la servici in fiecare dimineata cu un microbuz plin ochi de oameni care au in sacosa ceapa, parizer etc.... Traieste, Iubeste, Daruieste... 7+ DPN 04.07.2011 |
ce vitamine iei? sa stiu ce sa ii cer doctoritei , orice numai sa scap de starea asta
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
roxybarbu spune:
Buna dimineata, burtici? Cum va simtiti in dimineata asta?
Aryadna bine ai venit, sa ai o sarcina usoara si un bebe la termen
Laura ,eu iau Elevit
7+
DPN 04.07.2011
roxybarbu spune:
Miha pe unde esti? Nu ai dat nici un semn....
7+
DPN 04.07.2011
pufi79 spune:
buna dimineata la toate gravidutele, sa ne bucuram ca e vineri si urmeaza doua zile de relaxxx
.....viata este acolo unde te regasesti.......
7+ Doamne ai grija de noi
Aryiadna spune:
Neata fetelor,
Eu am ajuns la birou, am reusit sa ma tarasc din pat pe la 8 jumatate.
Astept greturile matinale si noul episod din Grey's Anatomy.
Maine merg sa-mi fac tot setul de analize... ahh, ce sila imi e sa ma trezesc si sambata tot dimineata!
Va pup pe toate!
Ary
anaemi spune:
Ary , bine ai venit
...aseara mi-a fost iar tare rau...... Asa imi doresc sa pot vomita in momentele alea, macar poate m-oi mai linisti
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...