Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(2)
Raspunsuri - Pagina 4
mariaruxi spune:
Multumesc de primire!
Ecografia am facut-o la 5 sapt. si 3 zile, iar de maine intru in sapt. a sasea.
Pufi 79, ce vesti urate ne-ai dat in seara asta, oare chiar vor pune in aplicare toate astea?
mariaruxi spune:
Multumesc de primire!
Ecografia am facut-o la 5 sapt. si 3 zile, iar de maine intru in sapt. a sasea.
Pufi 79, ce vesti urate ne-ai dat in seara asta, oare chiar vor pune in aplicare toate astea?
6+
anaemi spune:
BUna fetele!
uitati aici despre indemnizatie
Din ce zic ei se pare ca se va modifica oricum , doar ca inca nu s-au hotarat asupra perioadei ...
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
mihutzas spune:
Buna dimineata fetelor ma alatur si eu voua o sa avem un.
UM 06.10.2010
DPM 11.07.2011
6+
mihutzas spune:
Ieri am fost la primul control, am auzit primele batai de inima ale lui foarte emotionant am uitat tot ce vroiam sa il intreb pe doctor.
Asa ca o sa va intreb pe voi
6+
mihutzas spune:
1.Ce suplimente luati ( vitamine, acid folic) ?
2.Aveti dureri de burtica sau mijloc?
3.Stare de indispozitie?
si acum o sa raspund eu prima :
1.pentru moment doctorul mi-a recomandat doar acid folic pana misca bebele, sa imi fac setul de analize si vedem atunci daca am nevoie de vitamine.
2.ma inteapa burtica cate o data iar doctorul mi-a zis ca este de la cresterea uterului
3.in anumite zile am stari de indispozitie dar fara stari de voma.
6+
lisssa_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihutzas 1.Ce suplimente luati ( vitamine, acid folic) ? 2.Aveti dureri de burtica sau mijloc? 3.Stare de indispozitie? si acum o sa raspund eu prima : 1.pentru moment doctorul mi-a recomandat doar acid folic pana misca bebele, sa imi fac setul de analize si vedem atunci daca am nevoie de vitamine. 2.ma inteapa burtica cate o data iar doctorul mi-a zis ca este de la cresterea uterului 3.in anumite zile am stari de indispozitie dar fara stari de voma. 6+ |
bine ai venit si sarcina usoara sa ai!
Iti raspund si eu:
1. Iau un complex de vitamine(care imclude si acid folic gramajul necesar zilnic)
2. da,nu intepaturi f dureroase dar pe care le simt
3. tot timpul sunt nervoasa,vrei sa imi intrebi sotul? ...e normal,schimbarile de stare,de la un moment la altul,plangi /razi/te bucuri/te intristezi...obisnuieste-te ca astea 9 luni sa fii"a pain in the ass"
Mamica de Ana si 6+
Aryiadna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariaruxi Marti am fost si noi la primul control. Bebe are 2,14 mm. Astazi ne-am facut si analizele. Voi ati inceput sa le faceti? |
Maria, eu am facut azi un set maaare de analize:
Ag HBs Screening
Anti HIV 1+2
Calciu seric
Factor RH
Glocoza serica
GOT/ASAT/AST (asta nu stiu ce e)
GPT/ALAT/ALT
Grup sanguin OAB
Hemograma + retic.
Profil TORCH
Serologie sifilis
Uree serica
Urina - biochimie
Urina - sediment
Peste o saptamana sunt gata, sunt tare curioasa ce o sa iasa.
Si ca sa raspund si unei alte viitoare mamici: eu iau momentan Duphaston, NoSpa si Fero-folgamma.
Ma ingrijoreaza ca nu am facut inca ecograma, vad ca voi toate ati facut. Eu am fost la control prima oara la 4 saptamani si ceva si nu mi-a facut ecograf, mai urmeaza sa ma duc cand voi avea aproape 8 saptmani. Sper sa fie in regula!
5+
Laura13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Aryiadna
Maria, eu am facut azi un set maaare de analize: Ag HBs Screening Anti HIV 1+2 Calciu seric Factor RH Glocoza serica GOT/ASAT/AST (asta nu stiu ce e) GPT/ALAT/ALT Grup sanguin OAB Hemograma + retic. Profil TORCH Serologie sifilis Uree serica Urina - biochimie Urina - sediment Peste o saptamana sunt gata, sunt tare curioasa ce o sa iasa. Si ca sa raspund si unei alte viitoare mamici: eu iau momentan Duphaston, NoSpa si Fero-folgamma. Ma ingrijoreaza ca nu am facut inca ecograma, vad ca voi toate ati facut. Eu am fost la control prima oara la 4 saptamani si ceva si nu mi-a facut ecograf, mai urmeaza sa ma duc cand voi avea aproape 8 saptmani. Sper sa fie in regula! 5+ |
cred ca la 4 sapt nu era mare lucru de vazut/auzit.
eu inca nu am fost deloc la eco, abia marti am programare, e drept, deja nu mai am rabdare.
mai ales ca ma simt in continuare fff ciudat, rau sau nu stiu cum sa zic. sunt balonata, umflata, mare, grea, mi-e greata, ma doare burta ... si tot asa.
dupa eco la gineco vreau sa merg sa fac si o eco abdominala ... chiar sunt ingrijorata, ma simt rau. la dani nu am fost asa, drept e ca sarcinile difera ... dar tot sunt ingrijorata.
sper sa fie totul in regula si bb sanatos.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
anaemi spune:
si mie imi este tare rau ... tot ca Laura....ma doare burta...e maaare ...adica destul de mare pt cat am; bine...avand in vedere ca este a 3 a sarcina, muschii nu mai sunt asa "strong"
ufffff...abia astept sa-mi treaca starile astea de greata, ameteala....nu pot sa mananc nimic fara ca sa nu-mi ramana apoi un gust amar
marti am si eu programare la medic, dar nu stiu daca o sa-mi faca echo, pt ca el nu prea este cu echografiile...la primele 2 sarcini am facut echo doar la 13, 21 sapt si inainte sa nasc .... am fost f curioasa, daca ma intrebati, dar daca asa mi-a zis asa am facut
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...