Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(2)
Raspunsuri - Pagina 20
anaemi spune:
bine, ma rog... nu chiar haine de gravida, dar putin mai mari
Si sa nu uit: bun venit noilor fete !
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
fecian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaemi fecian eu am o buuuuurrta de zici ca am 4 luni....adica ceva de genu' arata burta mea cand eram insarcinata cu Filip in 4 luni. Mai ales seara ...dimineata e mai bine, tot se vede dar nu ca seara...eu o pun si pe seama balonarii ...Adica zic , da Doamne sa fie de la balonare . La Anastasia a inceput sa mi se vada mai devreme...pe la 11 saptamani In concluzie acum la 8 sapt si un pic am burta ca la Filip la (hai sa zicem) 3 luni si uun pic si ca la Anastasia la 11 sapt . Oricum mie mi-a spus doctorul, cand m-am plans ca mi se pare ca am burta cam mare, ca este normal sa fie asa,pt ca muschii sunt mami slabiti si se lasa mai repede,de unde si sarcina este vizibila mai repede. Eu in curand o sa trebuiasca sa trec la hainele de gravida,pt ca astea au inceput sa nu ma mai incapa...deja am scos curelele Si nu m-am ingrasat f mult...de dimineata aveam 1,2 kg in plus ,sunt cam la greutatea mea obisnuita,pt ca inainte sa raman insarcinata am slabit vreo 2 kg (fara vreo intentie ).Dar cum am spus, burta e destul de evidenta Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011) Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
Exact aceasi situatie... Nu m-am ingrsat insa toti pantalonii ma strang la burta ceva de vis. Pai daca acum sunt asa ...mai incolo
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 4+ cu
Nasterea lui Gabriel
_
Simply happy!
RAMONELLA spune:
Felicia,ce-mi vad ochisorii???Felicitari si o sarcina usoara!Si un bebe sanatos!!!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 11+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
pufi79 spune:
ce de mamicute noi, bun venit tuturor si bineinteles sarcina cat mai usoara cu bebici sanatosi si voiosi
.....viata este acolo unde te regasesti.......
8+ Doamne ai grija de noi
pufi79 spune:
citat din mesajul lui mihahegarty Quaubinq Multumesc de clarificari. Eu m am gandit ca fiind cam batranica, am 32 de ani si 8 luni e risc sa am extrauterina si am vrut sa stiu ce simptome sunt. Dar nu am dureri deloc, in schimb nu am facut scan, pentru ca in UK primul scan se face la 3 luni. MHegarty TestPozitiv Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 6+ cu Chloe Tara. Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami. |
cand am citit prima oara am inteles "scaun", in loc de scan si ma gandeam cum dumnezeu primul scaun in uk e la 3 luni .
Se vede ca e luni, nici iarba nu creste
alinuff spune:
Buna burticilor...nu imi vine sa cred..2 zile nu am fost prin zona si am ramas placut surprinsa de noile mesaje..asa deci sa o iau cu inceputul..
Bun venit tuturor mamicilor...multa sanatate si putere sa trecem cu bine de cele 9 luni, bebei cuminti si grasuni..
Insanatosire cat mai rapida la ingerasii vostrii fetelor..aud tot mai multe vesti proaste in legatura cu raceli si viroze..aveti grija de puisorii vostrii..
fetelor..Rh negativ e o nebunie...pe bune ca parca asa s-a intamplat si majoritatea avem aceiasi problema..a tunat si ne-am adunat..:))In legatura cu R negativ..informatiile sunt multiple pe net..insa de cele mai multe ori induc in eroare multe mamici..asa ca ..cred cel mai bine e sa discutati fiecare cu medicul vostru si sa va lamureasaca personal toate neintelegerile in legatura cu Rh..e cel mai corect si mai linistitor pt fiecare in parte..
Noi am hotarat sa mergem in Ro acu de Saratori..cu ocazia asta o sa ma inscriu si la un medic acasa..sa imi deschid fisa si tot ce trebuie..sunt destul de reticenti la mamicile care vin la ei in ultima luna cu burtica mare..sistem de Romanica ce sa ii facem..asa ca eu o iau din timp..merg sa fiu sigura..
Joi o sa mergem la medic la control..sa vedem care e treaba si cu analizele..aici e alt sistem..analizele merg direct la medicul tau ginecolog si impreuna cu el se discuta se dezabat toate problemele in caz ca sunt..:D..o sa auzim si inimioara..e primul eco pe care il fac..cred si sper ca o sa ichegam legatura mai bine cu bebeul nostru..sotul a inceput de vreo sapt sa fie ff entuziasmat..la mine instinctele materne nu au aparut..viata mea e atat ed normala ca nici nu simt ca as fiinsarcinata..ma mai supara uneori cu cate un val de greata sau ameteala dar cam atat..ahh si cate crampe in stomac seara..dar se rezolva cu masaj de la tati..:)
Ok..cam astea erau noutatile pe care vroiam sa le transmit...multi pupici la toate burticile..aveti grija de voi si de burticile voastre..si multa sanatate la fetele noi care s-au alaturat topicului nostru!!
o saptamana cat mai frumoasa si mai usoara!!
8+
alinuff spune:
Vroiam sa va multumesc de informatii despre medicamentatia din timpul sarcinii..astept si eu joi sa vedem ce imi spune dr despre rezultatul analizelor si daca sunt probleme sa suplimentam cu Ca si Fe, sau alte vitamine..a inceput sezonul de citrice..bucuria mea..nu ma mai satur..apropo nu m-am ingrasat deloc..oare sa fie ceva in neregula pentru 8+ bine sunt si eu destul de bine proportionata sau bine facuta cum spun prietenii..62 de Kg.voi vad ca evoluati care cum..una mai putin alta maimult..oricum stiu ca organismul uman raspund ein mod diferit la fiecare perosana..asa ca nu ma mir ca am timp sa recuperez..
pupici pe burtici!!
8+
alinuff spune:
mai vroiam sa va intreb ceva..de aproximativ 2 saptamani a inceput postul..cum va descurcati...tineti un regim mai vegetarian..asta cu exceptia vegetarianelor din topic..:D..sau gravidele sunt scutite cumva de post..eu una incerc macar vineri sa manac de post..
Pupici!!
8+
pufi79 spune:
citat din mesajul lui alinuff mai vroiam sa va intreb ceva..de aproximativ 2 saptamani a inceput postul..cum va descurcati...tineti un regim mai vegetarian..asta cu exceptia vegetarianelor din topic..:D..sau gravidele sunt scutite cumva de post..eu una incerc macar vineri sa manac de post.. Pupici!! 8+ |
deocamdata nu am incercat, oricum nu mananc multa carne insa lapticul nu-mi lipseste din alimentatie. Am zis ca macar 3 zile sa tin sa ma pot spovedi si impartasi, am eu senzatia ca imi va face tare bine la sufletel
Zapic spune:
Buna mamicilor in devenire.
Sint si eu o burtica pregatita pt "lungul drum".
DPN inceput iulie.
UM 29.09.2010