Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(2)
Raspunsuri - Pagina 21
pufi79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Zapic Buna mamicilor in devenire. Sint si eu o burtica pregatita pt "lungul drum". DPN inceput iulie. UM 29.09.2010 |
bine-ai venit draga burtica si hai sa parcurgem acest "lung drum" impreuna
.....viata este acolo unde te regasesti.......
8+ Doamne ai grija de noi
anaemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuff mai vroiam sa va intreb ceva..de aproximativ 2 saptamani a inceput postul..cum va descurcati...tineti un regim mai vegetarian..asta cu exceptia vegetarianelor din topic..:D..sau gravidele sunt scutite cumva de post..eu una incerc macar vineri sa manac de post.. Pupici!! 8+ |
Eu pana acum am tinut desi.... salivez la multe...dar zic ca beau un pahar de apa si-mi trece.....da' de unde imi trece cu timpul
Am mancat de doua ori de dulce : o data am mancat o supa cu galusti ca simteam ca mor daca nu mananc si-mi era taare pofta si o data mi-am facut doua oua prajite si cu branza si rosii,din acelasi motiv al poftei imense.
Dar eu tin ca vreau ; sotul si parintele duhovnic mi-au dat dezlegare, sau imi dau daca tin neaparat . Mie imi face bine la tranzitul intestinal mancarea de post si de asta am hotarat sa tin, ca altfel...plus ca mai tin un pic in frau kg si postul asta nu este asa de greu...sunt o gramada de zile cu dezlegari la peste
Si la o adica sunt bune legumele si fructele,nu?
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
Zapic bine ai venit. Sarcina usoara si bebe sanatos
p.s azi am burta in limite normale
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
lisssa_ana spune:
eu din cate stiu,femeile gravide/copiii si batranii au dezlegare. Duhovnicul meu mi-a dat dezlegare,mai exact mi-a zis asa(asta cand eram cu Ana): trebuie sa ai grija ce mananci,sa mananci sanatos,fara prea multe mezeluri,zilnic lactate,etc...
Mama de Ana si 8+
anaemi spune:
Da asa este... femeile insarcinate au dezlegare. Eu la Filip si la Anastasia nu am tinut....de fapt la Filip am tinut postul Sf. Marii.
Cum am zis eu tin ca vreau deci nu trebuie sa faceti ca mine.
Dado spune:
mihahegarty - Multumesc frumos! Sa dea Dumnezeu sa ai si tu, si toate fetele, o sarcina cat mai usoara!
Eu sunt in Romania. Nu am intalnit pe nimeni pana acum sa fie nascut exact in aceeasi zi, luna si an cu mine. Farte tare....
4+
Roberta84 spune:
Burtici va multumesc pt caldura cu care ne primiti ! Chiar ma simt mai bine de cand va citesc... vad ca mai sunt care au aceleasi simptme si asa nu ma mai sperii. Am zile cand imi este f greata dar nu vomit , iar uneori as manca detoate si imi este foame si noaptea!
De azi a trebuit sa ma intorc la servici pt ca nu am avut decat o saptamana libera pt amenintarea de avort care am avut-o ( aici medici te cam lasa sa "decida natura" )... dar am noroc ca lucrez cu sotu si asa ma scuteste el de efort.Am mai avut niste crampe usoare dar nu ca in saptamanile trecute .
Pot spune si eu ca deja imi vad burtica crescand .. nu am experienta, e prima sarcina , o fi de la balonare , dar burtica mea clar e marita..sunt si cam slabuta si poate deasta se cunoaste mai tare..kg nu am pus decat 1 dar oricum nu ma preocup prea mult .
Multa, sanatate va doresc voua si pruncilor pe care ii asteptam si o sarcina cat mai usoara!!! pupici!!
6+
Roberta84 spune:
AAa in ceea ce priveste postul , trebuie sa recunosc ca nu am tinut pt ca stiu si eu ca gravidutele au dezlegare, dar e bun cine poate sa il tina , face bine spiritual si fizic.
Vroiam sa va intreb , voi ce parere aveti despre vopsitul in timpul sarcinii?? toata lumea imi spune sa nu ma vopsesc si chiar nu as face-o. Chiar daca pana la urma nu afecteaza , dar cred ca i-ar prinde bine si parului meu o" cura " fara vopsea ca si asa cade cam mult..
Va doresc o saptamana usoara!!
6+
sdcristian spune:
am fost azi la eco, transvaginal, are 5,1 mm, arata cu 5 zile mai mic - adica 6 saptamani si 2 zile in loc de 7 sapt, mi-a dat duphaston in loc la utrogestan, e bine ca se ia oral. ii bate inima deci e de bine.
mama de Carol (29.12.2008) si 6+
mariaruxi spune:
Buna seara!
Imi pare atat de rau ca nu apuc sa intru mai des. Sambata Maria a implinit 3 ani, asa ca dau doar de baut pentru ca tortul nu l-am gasit Asa ca am avut un weekend plin.
Pentru fetele care au scurgeri maronii. Nu va mai faceti grji cata vreme nu sunt de culoare rosie. Stati in pat si nu mergeti decat la toaleta. Asa am patit eu cu Maria si am stat la pat 5 sapt. si multumesc lui Dumnezeu a fost bine. Am luat si progesteron.
Bun venit noilor fete!
Poate reusesc sa mai intru poimaine, ca maine am musafiri.
Va pup si aveti grija de voi!
Maria (27 nov. 2007) si 6+