Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(2)
Raspunsuri - Pagina 19
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuff burtici am si eu o intrebare..in perioada asta de pana la 8 saptamani luati si alte vitamine sau alte medicamente specifice gravidelor?? mie dr mi-a dat numai acid folic..ma intrebam daca nu trebuie si calciu sau fier...faza e ca imi pica si parul fff mult si ma gandesc ca poate bebe incepe sa fure de la mami cate substante..:)) va pupacesc pe toate si numai bine!! 8+ |
Alinuff eu am incercat sa iau niste fier, dar am intrerupt de vreo doua zile si crede ma ca ma simt mult mai bine. Parca am senzatia ca fierul ala imi da greturi. In fine, am sa vad eu maine care treaba. Ca stiu ca greturile le am mai muly in timpul saptamanii, poate si de la oboseala.
MHegarty
TestPozitiv
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 6+ cu Chloe Tara.
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
mihahegarty spune:
Quaubinq
Multumesc de clarificari. Eu m am gandit ca fiind cam batranica, am 32 de ani si 8 luni e risc sa am extrauterina si am vrut sa stiu ce simptome sunt. Dar nu am dureri deloc, in schimb nu am facut scan, pentru ca in UK primul scan se face la 3 luni.
MHegarty
TestPozitiv
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
fecian spune:
Buna seara la toate!
Vad ca listutza se mareste...incep sa apara de august.
Eu am totusi o intrebare la cele care au mai avut o sarcina inainte...cat de repede a inceput sa se vada sarcina?
Ca la mine deja pot zice ca e vizibila...se mai poate ascunde sub haine, insa deja pare destul de vezibil (o balonare continua).
Prima sarcina abia pe la 6-7 luni era vizibila.
Hmmm...ma pune pe ganduri. Sper ca nu o sa fiu chiar imensa
Si pentru listutza: Data mea de nastere: 16 iulie 1980
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 4+ cu
Nasterea lui Gabriel
_
Simply happy!
mihahegarty spune:
Adriana (QiaoBing) wowowow!!!! Chiar e o surpriza foarte placuta, pentru cea de a 41 aniversare!!!! Wow si ce cadou de ziua ta!!! Jos palaria. Eu am mare admiratie si te consider super curajoasa si puternica!! Eu cred ca mi as fi pierdut de mult curajul de a incerca!!!
De cat timp incerci sa ramai ?
Iti doresc o sarcina usoara si la termen!!
MHegarty
TestPozitiv
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roberta84 Buna tuturor viitoarelor mamici si felicitari! Ma alatur si eu cu teama... sunt in saptamana a6a , dar deja am avut ceva problemute. In saptamana a5a am inceput sa am niste scurgeri maronii( foarte slabe) si crampe asa ca m-am dus de urgenta la spital . La control totul era ok , colul inchis, la echo s-a vazut camera gestationala si sacul vitelin si mi s-a spus ca este inca prea devreme pt. a se vedea si embrionul. Mi s-a recomandat acid folic, un complex pe baza de magneziu care sa ajute la decontractarea uterului si progesteron. Dupa aproape o saptamana scurgerile nu s-au oprit asa ca mam dus iar la un control si mi s-a spus ca am avut amenintare de avort dar ca a trecut si ca sa stau in continuare cumintica in pat... Acum vad ca s-au oprit scurgerile, care de altfel erau fff slabe cantitativ, ma simt mai bine , adica mu mai am crampe , doar celelalte stari tipice sarcinii.Sunt in continuare f speriata dar incerc sa ma incurajez pt puiul nostru pe care ni-l dorim f mult Scuze ca am scris asa de mult din prima dar chiar nu am cui sa ma descarc in afara de sot ..Va pup si sa dea Domnul sa avem puiuti sanatosi cu toate! |
Roberta bine ai venit la noi scumpa si sarcina la termen iti doresc. Hai fii tare ca sunt sigura ca totul va fi bine. Eu sunt sigura ca daca deja au incetat scurgerile totul va fi super bine. Gandeste pozitiv!! Si nu uita ca ne ai si pe noi sa te confesezi, la fel cum o facem si noi.
MHegarty
TestPozitiv
mihahegarty spune:
Fecian bun venit si sincer imi place mult semnatura ta.
MHegarty
TestPozitiv
mihahegarty spune:
Anaemi sper ca baietelul tau e mai bine.
In legatura cu painea si painea si balonarea ai faost tare. Imi pare rau, dar modul in care ai descris, m ai facut sa rad.
MHegarty
TestPozitiv
mihahegarty spune:
Miki bine ai venit. Ce zambareata era mamica la prima sarcina! Asa te vrem si acum!!! Yeayyyy!!!
MHegarty
TestPozitiv
veveritzuka spune:
buna seara mamici si viitoare mamici. eu sunt noutza si la prima sarcina. As fi bucuroasa sa comunic cu cele ce trec prin aceleasi clipe. Normal data nasterii e 8-10 iulie.
Salutare tuturor si copii sanatosi...
anaemi spune:
fecian eu am o buuuuurrta de zici ca am 4 luni....adica ceva de genu' arata burta mea cand eram insarcinata cu Filip in 4 luni. Mai ales seara ...dimineata e mai bine, tot se vede dar nu ca seara...eu o pun si pe seama balonarii ...Adica zic , da Doamne sa fie de la balonare .
La Anastasia a inceput sa mi se vada mai devreme...pe la 11 saptamani
In concluzie acum la 8 sapt si un pic am burta ca la Filip la (hai sa zicem) 3 luni si uun pic si ca la Anastasia la 11 sapt .
Oricum mie mi-a spus doctorul, cand m-am plans ca mi se pare ca am burta cam mare, ca este normal sa fie asa,pt ca muschii sunt mami slabiti si se lasa mai repede,de unde si sarcina este vizibila mai repede.
Eu in curand o sa trebuiasca sa trec la hainele de gravida,pt ca astea au inceput sa nu ma mai incapa...deja am scos curelele
Si nu m-am ingrasat f mult...de dimineata aveam 1,2 kg in plus ,sunt cam la greutatea mea obisnuita,pt ca inainte sa raman insarcinata am slabit vreo 2 kg (fara vreo intentie ).Dar cum am spus, burta e destul de evidenta
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...