Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(2)
Raspunsuri - Pagina 17
lisssa_ana spune:
pufi,bravo
cristi,ooof...stiu,eu de fiecare cand merg la baie ma uit pe chilot dupa pete,cred ca ma linistesc dupa sapt 12. Eu incerc sa o iau pe Ana cat mai putin in brate
Laura si Aryiadna,eu din cate stiu daca pierderea a fost inainte de 9 sapt,nu se ia la socoteala,exista o explicatie stintifica la ce am zis...dar nu o stiu
Anaemi,sanatate multa va doresc
merg sa repar prima pagina
Va rog faceti un user comun,ceva genul:iulaug2011...sau cum vreti voi
Mama de Ana si 7+
lisssa_ana spune:
sa va mai uitati din cand in cand pe prima pag si daca am facut greseli trageti-ma de maneca...
Ana mea,azi noapte a avut chef de povesti,intre 1.30 si 3, a adormit intr-un final...eu sunt rupta de oboseala dorm in picioare
Mama de Ana si 7+
fecian spune:
Buna seara la toata lumea:)
Cred ca ma voi alatura si eu grupului :). DE 2 zile am deja 3 teste pozitive, "semne" deja de 2 saptamani : greatza, somnolentza si mai ales tensiune in sani. Cred ca cel din ultim simptom e cel care mi-a declansat alarma:D.
eu sunt deja mamica unui nazdravan de 2 ani jumate si abia asteptam sa ii facem si frtiorul/surioara:D.
Datele mele : UM : 30/10/2010; DPN: 7/08/2011.
La medic inca nu am fost, ma voi duce dupa ce ne vom muta, adica saptamana viitoare. Sper sa fie totul ok.
Sarcina asta chiar vreau sa ma bucur cat pot de ea caci va fi ultima pentru noi. La prima sarcina am fost prea stresata, speriata, etc...acum vreau efectiv sa fiu fericita si multumita.
Va doresc o sarcina cat mai usoara si cat mai lipsita de neplaceri, bebei sanatosi si grasani
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 4+ cu
Nasterea lui Gabriel
_
Simply happy!
sdcristian spune:
analiza de anticorpi se face gratuit
iei trimitere de la drul de familie, mergi la centrul de colectare, si atat. nu platesti nimic. intrebi inainte cand se primesc gravidele - la noi e doar marti si joi
trebuie sa imi duc seringi - din cele normale, de 5 ml.
mama de Carol (29.12.2008) si 6+
lisssa_ana spune:
fecian,bun venit si sarcina usora
eu am inceput cu insomnii,acum nu mai pot de somn...dorm cand doarme Ana ca nu mai pot
ma dor sanii destul de tare si sunt plina de cosuri pe spate
Mama de Ana si 7+
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian analiza de anticorpi se face gratuit iei trimitere de la drul de familie, mergi la centrul de colectare, si atat. nu platesti nimic. intrebi inainte cand se primesc gravidele - la noi e doar marti si joi trebuie sa imi duc seringi - din cele normale, de 5 ml. mama de Carol (29.12.2008) si 6+ |
in iasi se platesc.
iar eu, oricum, nu am mai gasit nici un laborator care sa mai aiba plafon pentru luna decembrie sa imi fac analizele gratuit.
nici nu vreau sa ma gandesc cati bani voi lasa, mai ales ca sunt analizele de inceput, inclusiv cu hiv, toxoplasmoza, etc.
asta e ... poate voi avea mai mult noroc in ianuarie.
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 7+
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
anaemi spune:
Dar ce-o fi cu cosurile astea ?
Ca eu nu am am avut niciodata probleme din astea , dar acum mi-au iesit si mie cateva si ma cam dor.
Ciudate mai sunt caile hormonilor !
p.s Eu am mancat azi cat un elefant...si ma simt la fel . A adus sotul azi o paine maaaare (un colac ) si mi-a placut asa de mult ca am mancat mai bine de jumate din ea plus niste fructe....reteta ideala pt a-mi produce o balonare cat toate zilele si o burta de zici ca am 4 luni
fecian bine ai venit , sarcina usoara si bebe sanatos
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
miki_baby spune:
Buna! Ma alatur si eu voua cu doua teste pozitive, UM 28.10.2010 si DPN 6.08. 2010. Suntem foarte fericiti si speram sa fie totul bine.
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
sdcristian spune:
mie iarasi imi curge sange, nu e chiar rosu
de la ce poate fi?
mama de Carol (29.12.2008) si 6+