Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(2)
Raspunsuri - Pagina 11
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuff Buna tuturor mamicilor, ma alatur si eu la grupul vostru avand urmatoarele date UM:29 sept 2010 DNP: 6 iulie 2011, Rh negativ Noi desi acu intram in saptamana a 9 suntem inca in stare de soc...sarcina a venit foarte accidental si neasteptat..dar nicidecum nedorita..am fost la primul control la 5 saptamani dar nu am vrut sa facem ecograf..evitam pe cat se poate, desi stiu ca nu afecteaza prefer sa fie cat mai natural..am facut si analize un set foarte complex astept rezultatele saptamana asta.Cat despre disconforturile sarcinii ce pot a spun..nu ma plang...stare de oboseala, tensiune in sani, ameteli si stari de greata...pana acu nu am varsat decat de 2 ori..sunt bine..nu ma plang...am luat deja un kg de la inceputul sarcinii,oricum important e ca bb sa fie sanatos si puternic indiferent ce o sa fie. Ma bucur ca am cu cine impartasi momente si diferite griji..eu locuiesc momentan in grecia si sunt cam singura..in afara de sotul meu nu prea am multe relatii de prietenie..asa ca nici nu stiti ce ma bucur ca pot sa comunic cu voi. Va sarut pe toate si va doresc numai bine,liniste si un bebe cat mai sanatos!! |
Alinuff bine ai venit!!!!
Cum ne ai descoperit? Sunt curiosa! Si te inteleg perfect, pentru ca si eu sunt departe de casa si mie mi e dor uneori de tara de m as intoarce si maine, dar sotul meu e britanic, asa ca sunt stocata aici.
Al tau sot e grec?
MHegarty
TestPozitiv
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 6+ cu Chloe Tara.
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
mihahegarty spune:
Mariaruxi bine ai venit
De ce ti a aparut rana dupa nastere?
MHegarty
TestPozitiv
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
mihahegarty spune:
ARY, am avut niste dureri de masele si dinti, ohhh Doamne Ary, nu am cunoascut mai mari dureri in viata mea decat acele dureri.
Dar de la varsta de 19 ani, deci am 13 ani la activ sunt vegetariana, numananc nici macar peste, doar salate si fructe.
Si crede ti ma sau nu, dar eu nu mai cunosc durere de masea sau dinti de atunci. Si crede ti ma ca sunt foarte fericita!!!
Imi pare rau Ary a nu te simti bine, dar nu stiu ce sa zic. Poate sa te speli dupa fiecare mancare pe dinti? Chiar nu stiu.
Oricum iti doresc tie si bebelului multa sanatate.
MHegarty
TestPozitiv
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui Dado Buna seara! Ma primiti si pe mine printre voi? UM 27.10.2010 si DNP 03.08.2011. Alaltaieri (Z13) am facut Beta HCG si am avut 60.54, azi (Z15) am repetat testul si am avut 118.99. Tot azi, ne-am facut programare la prima ecografie, pe 7 decembrie, cand as implini 6 saptamani. Oare vom auzi atunci inimioara? Suntem tare, tare fericiti si emotionati avand in vedere ca incercam sa ramanem insarcinati de aproape 5 ani. Eu ma simt bine deocamdata, am doar sanii tensionati si o sete crunta. 4+ |
Dado sigur ca te primim si felicitari pentru Leut!!!
Ce vrei sa ai? Hai zii si foloseste ti intuitia materna. Vrei sau ?
Bucura te de starile astea cand nu tie rau, mai ai un pic si o sa inceapa, cam de prin saptamana a 5a au inceput la mine.
MHegarty
TestPozitiv
mihahegarty spune:
Eu mai am o singura intrebare:
Cum simtiti daca e sarcina extrauterina. Citisem pe cineva aici ca se temea de asa ceva. Care ar fi simptomele, cum se manifesta? Va rog sa mi dati exemple ca vad daca ma incadrez in asa ceva sau nu.
Pupici.
MHegarty
TestPozitiv
lisssa_ana spune:
miha,o prietena de a mea a avut o extrauterina,se plangea de dureri groaznice ,plus ca a inceput sa si sangereze,a ajuns la urgente...brrrr.
si eu sunt plecata de acasa,lociuesc in Chicago,de 8 ani+. Speram ca in max 2 ani sa ne reintorcem in RO...pe care o iubim
eu as vrea sa am baiat...pe Ana mi-am dorit-o fata,ma rugam la fiecare ecografie facuta sa nu ii fi aparut ceva cocosel...si na...am o blondina frumoasa si desteapta.
sa v-o arat :d
sunt pe youtube mult mai multe filmulete cu Ana mea
Mama de Ana si 7+
Dado spune:
mihahegarty - sper sa trec cat mai usor peste greturi... mi-e frica de ele inainte de a incepe. Am un stres ca o sa ma apuce cine stie pe unde si nu o sa am o baie prin apropiere... Am niste cosmaruri legat de asta.
Noi ne dorim fetita, dar dupa aproape 5 ani de incercari... ce o fi o fi !
Data mea de nastere este 20.03.1982
4+
pufi79 spune:
citat din mesajul lui lisssa_ana Suntem un de burtici implinite: Inceput de drum:CAP.1 IULIE ciumpilika,UM:26/09/2010,DNP:03/07/2011 + David Alexandru(28 ianuarie 2008) roxybarbu,UM:27/09/2010,DNP:04/07/2011 alinuff,UM:29/09/2010,DNP:06/07/2011 pufi79,UM:30/09/2010,DNP:07/07/2011 anaemi,UM:30/09/2010,DNP:07/07/2011+Filip(06 martie2007) + Anastasia(03 august 2008) dya27,UM:01/10/2010,DNP:08/07/2011 cristty1977,UM:02/10/2010,DNP:10/07/2011 lisssa_ana,UM: 04/10/2010,DNP:10/07/2011 + Ana Teodora(29 ianuarie 2009) mihutzas,UM:06/10/2010,DNP:11/07/2011 Aryiadna,UM:,DNP:12/07/2011 Laura13,UM:02/10/2010,DNP:12/07/2011 +Daniel (14 noiembrie 2006) denii mic,UM:06/10/2010,DNP:16/07/2011 mariaruxi,UM:09/10/2010,DNP:16/07/2011+ Maria (27 noiembrie 2007) QiaoBing,UM:12/10/2010,DNP:19/07/2011 raluca.gabriela,UM: 08/10/2010,DNP:20/07/2011 + Maria Alexandra(7decembrie 2004) gabis77,UM: 13/10/2010,DNP:20/07/2011 + Casiana Maria(4 august 2009) mihahegarty,UM:13/10/2010,DNP:20/07/2011 sdcristian,UM: 11/10/2010,DNP:23/07/2011 + Stefan Carol(29decembrie 2009) AUGUST Dado,UM:27/10/2010,DNP:03/08/2011 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Prietene dragi: menics --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- LINKURI UTILE: www.obfocus.com/questions/qanda7.htm" target="_blank">Valori bhcg www.desprecopii.com/info.asp?id=848 " target="_blank">Calculator data nastere www.betabase.info/" target="_blank">Evidenta valorilor beta hcg pt sarcini cu 1,2,3 bb www.americanpregnancy.org/pregnancyhealth/fishmercury.htm " target="_blank">Mercurul in peste www.in-gender.com/cs/forums/t/94345.aspx" target="_blank">Comparatie bebe si fructe www.fetalsure.com/fetal-heart.html " target="_blank">Bataile inimii pe saptamani www.desprecopii.com/info.asp?id=135" target="_blank">Sarcina pe saptamani - odiseea sarcinii adica www.perinatology.com/calculators/biometry.htm" target="_blank">Calculator pt verificat masuratori de la eco Drepturile gravidutelor si proaspetelor mamici Informatii necesare pt concediu pre, postnatal, inclusiv CIC www.drepturile-gravidelor.ro/Articole/7/Alocatia%20nounascut.html " target="_blank">Acte alocatie nou nascut www.drepturile-gravidelor.ro/Articole/8/Trusoul%20nou%20nascuti.html " target="_blank">Acte necesare pt trusou bb www.drepturile-gravidelor.ro/Articole/2/Concediu%20ingrijire%20a%20copilului%20si%20indemnizatie%20ingrijire%20a%20copilului.html" target="_blank">Acte CIC Ghid virtual pt viitorii tatici www.baby2see.com/gender/external_genitals.html" target="_blank">Evolutia sexului la bb in burtica www.desprecopii.com/info.asp?id=1383" target="_blank">Cum se pastreaza laptele muls de mama? www.calculator.net/pregnancy-weight-gain-calculator.html?ctype=metric&pstage=19&twins=0&cheightfeet=5&cheightinch=6&cpoundbefore=120&cheightmeter=164&ckgbefore=51&x=44&y=9" target="_blank">tabel kg [/b] Filmulete interesante: www.youtube.com/watch?v=kNIkpXPhmlc" target="_blank">In pantec 1; www.youtube.com/watch?v=eH7zjTft2FU" target="_blank">In pantec 2; www.youtube.com/watch?v=cY1vsuf2RJI" target="_blank">In pantec 3; www.youtube.com/watch?v=_4vl7D0ZcZQ" target="_blank">In pantec 4; www.youtube.com/watch?v=Y5M9opdkmkw" target="_blank">In pantec 5; www.youtube.com/watch?v=qZT0bATQjxw" target="_blank">In pantec 6; www.youtube.com/watch?v=iRDssooo_4A" target="_blank">In pantec 7; www.youtube.com/watch?v=rwywzWNHNe0" target="_blank">In pantec 8; www.youtube.com/watch?v=C_XpwKhObTU" target="_blank">In pantec 9; www.youtube.com/watch?v=fNTxvzZ-YWA" target="_blank">In pantec 10; Cum se citeste o ecografie: LMP - ultima menstruatie LMP-GA - varsta gestationala conform ultimei menstruatii LMP-EDC - data probabila a nasterii conform ultimei menstruatii BPD - diametru biparietal (de la o tampla la cealalta) CRL - lungimea fatului de la crestetul capului la coccis (fundulet) FL - lungimea femurului AC - circumferinta abdomenului HC - circumferinta capului HC/AC - raportul dintre circumferinta capului si circumferinta abdominala ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zile de nastere Ianuarie Februarie Martie Aprilie mihahegarty-16.03.1978 Mai Iunie lisssa_ana-25.06.1979 Iulie August Septembrie pufi79-30.09.1979 Octombrie Noiembrie Decembrie Mamica de Ana si 6+ |
.....viata este acolo unde te regasesti.......
7+ Doamne ai grija de noi
pufi79 spune:
upsssssss, am gresit.
am vrut sa trec data nasterii pe prima pagina , dar se pare ca am citat toata pagina, scuzeeeeee
bun venit noilor burtici, multa sanatate si sarcina usoara.
.....viata este acolo unde te regasesti.......
7+ Doamne ai grija de noi