Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aryiadna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aryiadna

[quote]citat din mesajul lui anaemi

alinuff bine ai venit ! sarcina usoara si bebe sanatos !
Ary tu ai facut cauterizare? cum a fost? Mie mi-a zis medicul ca abia dupa ce o sa nasc o sa putem trata problema, dar ca trebuie sa am grija... maine trebuie sa-l sun sa vad cum mi-au iesit analizele.... sper sa nu-mi fi iesit cine stie ce brontozaur
Sunt asa de stresata... nu am avut niciodata nicio problema din asta, doar o singura data o amarat de Candida pe care am tratat-o si acum ma trezesc cu ditamai rana pe col....De la ce o fi? Iei am fost asa de zapacita dupa ce mi-a spus, ca am si uitat sa-l intreb care ar putea fi cauza !

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

A, si inca ceva si gata: eu zic sa mai ceri si a 2-a parere. Nu de alta, dar ranile astea sunt foarte inselatoare. Asa, pentru siguranta si linistea ta. Te duci la un medic, spui ca e control de rutina, nu mentionezi nimic de nicio rana si vezi rezultatul!

Sper sa te ajute cu ceva!

Ary

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Alinuff,bun venit,sarcina usoara...am zambit cand am citit rh negativ...cred ca ar trebui sa facem o lista ca suntem cele mai multe burtici cu RH- intr-o odisee

anaemi sanate mujlta,stai si odihneste-te
mariaruxi felicitari pentru rezultate
Aryiadna nu stiu ce sa iti zic,pe mine cand eram gravida tot trimestru 1 m=a durut gura,toata partea dreapta...culmea nu aveam nimic. din cate stiu eu,in trim 2 este cel mai bine sa se efectueze lucrari stomatologice

o zi buna la toate va doresc

Mama de Ana si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Aryiadna nu sunt recomandate anesteziile in primul trimestru. din al doilea nu mai e nici o problema.
eu la primul copil am avut probleme cu o masea, s-a lucrat la ea, mi s-a scos nervul, deci anestezie, dar in al doilea trimestru ... pana atunci am suferit.
daca as fi in locul tau de indata ce as avea voia, as fugi la stomato si as scoate-o, mai ales ca maselele de minte nu prea ne ajuta cu nimic.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 7+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dado spune:

Buna seara!

Ma primiti si pe mine printre voi? UM 27.10.2010 si DNP 03.08.2011.
Alaltaieri (Z13) am facut Beta HCG si am avut 60.54, azi (Z15) am repetat testul si am avut 118.99. Tot azi, ne-am facut programare la prima ecografie, pe 7 decembrie, cand as implini 6 saptamani. Oare vom auzi atunci inimioara?
Suntem tare, tare fericiti si emotionati avand in vedere ca incercam sa ramanem insarcinati de aproape 5 ani.
Eu ma simt bine deocamdata, am doar sanii tensionati si o sete crunta.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aryiadna spune:

Bun venit, Dado!

Fetelor, va multumesc pentru recomandari. Am sa strang din... masele si am sa rabd!
Stiu ca maselele de minte sunt cam in plus, insa ultimul stomatolog la care am fost (cu cererea de a mi-o extrage) nu a vrut, in schimb mi-a taiat gingia in fel si chip, asta dupa ce imi trecuse anestezia ca m-a pus sa stau in hol mult si bine si inainte de a lesina pe scaun de durere si de spaima

Asadar, trimestrul 2 sa fie!

Ary

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Dado,bjun venit. esti prima burtica de luna august...si da,la 7 sapt se va vedea inimioara

Mama de Ana si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Fetele eu am intrat sa va doresc o zi buna!
Eu intru de astazi in medical pana pe 30
din pacate in loc sa imi revin imi este tot mai rau,am slabit 1 kg,nu pot sa mananc de cat mere si biscuiti
Va pup pe toate!!!

Traieste, Iubeste, Daruieste...
8+
DPN 04.07.2011

Roxy esti norocoasa daca poti manca mere si biscuiti. Merele sunt foarte bune.
Eu fetele am o stare de greata continua si nu mai pot sa o mai suport. Am incercat azi sa mananc doua banane(una am vomitat o), am incercat apoi doua mere, care vad ca au stat, dar nu imi arde de a manca nici pe departe. Numai cand ma gandesc de naspa ma simt cand vomit, ohhh!!!! Va rog sa ma ajutati, va rog sa veniti cu o solutie sa scap de aceasta greata. Nu mai pot!!!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 6+ cu Chloe Tara.
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

MIHA, scrii asa:
[purple] ce vrei tu in semnatura [/ purple]

eu am lasat un spatiu intre / si purple ,dar tu sa nu lasi

Mama de Ana si 7+

Lisssa_ana esti o scumpa ca intotdeauna

Poti sa vezi din semnatura ca m am descurcat. Cand e ziua ta de nastere? Ar trebui sa facem o listuta cu datele de nastere a tuturor noilor mamici si sa ne sarbatorim, sa facem mai mult chef pe aici pe la odiseea asta ca eu cred ca e una din cele mai placute odisei. Mi ar fi placut mie sa am bebe de iunie (gemeni), dar racusorii sunt deosebit de sensibili si mamosi. Sa nu uitam ca fiecare semn zodiacal e guvernat de un verb sau de un cuvant in viata. Eu sunt pesti (16.03.1978) si pestii au ca verb guvernant in viata: A CREDE.Racusorii au MAMA.

Daca intarzie un pic si va fi leut, vreau sa va spun ca leii sunt foarte razbatatori in viata si sunt conducatori.

MHegarty
TestPozitiv

Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Buna fetele! am fost aseara la doctor si din pacate am venit cam suparata ! Am o rana urata pe col ...si sangeranda si o secretie urata, cred ca tot din cauza ranii. Habar n-am de la ce as fi putut sa o fac !
Echo nu am facut....ma astaptam....Trebuie sa o fac intre 21-25 Dec.
Nu mai stiu cand luaseam doar 0,5 kg, apoi la o sapt m-am cantarit si aveam cam 1,3 kg...ieri m-am cantarit iar si aveam doar 0,4 kg. Drept sa spun nici nu prea mananc....mai mult fructe si uscaturi.

Roxy, imi pare rau pt tine...cunosc sentimentul ....doar ca nu-mi mai este chiar asa de rau....am perioade
Qiao , bine ai venit !
Miha tu de unde stii ca ai fetita ? Ai tu un feeling, sau ...nu stiu?... Ca daca e pe feeling-uri eu am baietel !

toate fetele si burticile

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Anaemi haha esti super simpatica. Stii, e doar imaginatia mea si dorinta mea. Eu vreau neaparat sa mentalizez ca o sa am fetita, dar sa vedem daca la scan o sa schimb sau nu carutul.

Tu vrei baietel sa inteleg, da?

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Aryiadna

anaemi, imi pare rau pentru rana aceea. Si eu am descoperit ca am la inceputul acestui an si am scapat de ea. Acum cand am fost la doctor mi-a zis ca e totul ok, colul arata bine... desi eu tot mai aveam dureri ca inainte de cauterizare... cred ca ma duc sa mai cer si a 2-a parere.
Nici eu nu pot sa mananc, fetelor, am luat ieri un iaurt si cand i-am simtit mirosul am zis ca lesin. Nu pot nimic dulce, nimic aromat, nu mai suport niciun fel de parfum...

Cat despre feeling... da, si eu cred ca am baietel

Va pup,

Ary

6+

Anaemi, eu am citit doar partea a doua a mesajului cand l am citit. Imi pare tare rau de rana, de la ce crezi ca e acolo? Uite ca sa treaca.

Ary voi aici toate vreti baietei??? Ar trebui fiecare dintre noi sa putem la semnatura ceea ce vrem si sa vedemce va fi la scan. Ar fi super cool, sa fim odiseea in care toate am aflat ce avem asa devreme.
Eu va zis ca mie imi plac lucrurile mai neobisnuite, asa ca hai, e distractiv sa vedem fiecare ce si doreste si apoi cate dintre noi vor schimba semnatura. Super, nu?

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput