Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(2)
Raspunsuri - Pagina 9
Aryiadna spune:
anaemi, imi pare rau pentru rana aceea. Si eu am descoperit ca am la inceputul acestui an si am scapat de ea. Acum cand am fost la doctor mi-a zis ca e totul ok, colul arata bine... desi eu tot mai aveam dureri ca inainte de cauterizare... cred ca ma duc sa mai cer si a 2-a parere.
Nici eu nu pot sa mananc, fetelor, am luat ieri un iaurt si cand i-am simtit mirosul am zis ca lesin. Nu pot nimic dulce, nimic aromat, nu mai suport niciun fel de parfum...
Cat despre feeling... da, si eu cred ca am baietel
Va pup,
Ary
6+
pufi79 spune:
hmmmmmm, daca vorbim de feeling atunci noi o sa avem o "printesa" asa cum ii place lui tati sa spuna
.....viata este acolo unde te regasesti.......
7+ Doamne ai grija de noi
alinuff spune:
Buna tuturor mamicilor,
ma alatur si eu la grupul vostru avand urmatoarele date UM:29 sept 2010 DNP: 6 iulie 2011, Rh negativ
Noi desi acu intram in saptamana a 9 suntem inca in stare de soc...sarcina a venit foarte accidental si neasteptat..dar nicidecum nedorita..am fost la primul control la 5 saptamani dar nu am vrut sa facem ecograf..evitam pe cat se poate, desi stiu ca nu afecteaza prefer sa fie cat mai natural..am facut si analize un set foarte complex astept rezultatele saptamana asta.Cat despre disconforturile sarcinii ce pot a spun..nu ma plang...stare de oboseala, tensiune in sani, ameteli si stari de greata...pana acu nu am varsat decat de 2 ori..sunt bine..nu ma plang...am luat deja un kg de la inceputul sarcinii,oricum important e ca bb sa fie sanatos si puternic indiferent ce o sa fie.
Ma bucur ca am cu cine impartasi momente si diferite griji..eu locuiesc momentan in grecia si sunt cam singura..in afara de sotul meu nu prea am multe relatii de prietenie..asa ca nici nu stiti ce ma bucur ca pot sa comunic cu voi.
Va sarut pe toate si va doresc numai bine,liniste si un bebe cat mai sanatos!!
pufi79 spune:
bine-ai venit alinuff , iti doresc sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos, voios si mancacios
.....viata este acolo unde te regasesti.......
7+ Doamne ai grija de noi
mariaruxi spune:
Buna fetelor, v-am mai citit, insa nu am avut timp sa scriu.
Bun venit noilor mamici, ma bucur ca suntem din ce in ce mai multe.
RoxyBarbu, imi pare tare rau ca nu te simti bine,
Anaemi, se poate ca rana sa fie de la celelalte nasteri. Asa m-am trezit si eu dupa ce am nascut-o pe Maria. Poate va fi bine, medicul ce a zis, poate afecta sarcina?
Am primit rezultatele analizelor si ma bucur ca au iesit bine, hm, doar putin anemica.
Daca tot ati scris de pofte, eu as manca un peste cu mamaliga si usturoi
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa in continuare!
Maria (27 nov. 2007) si 6+
Aryiadna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuff Buna tuturor mamicilor, ma alatur si eu la grupul vostru avand urmatoarele date UM:29 sept 2010 DNP: 6 iulie 2011, Rh negativ Noi desi acu intram in saptamana a 9 suntem inca in stare de soc...sarcina a venit foarte accidental si neasteptat..dar nicidecum nedorita..am fost la primul control la 5 saptamani dar nu am vrut sa facem ecograf..evitam pe cat se poate, desi stiu ca nu afecteaza prefer sa fie cat mai natural..am facut si analize un set foarte complex astept rezultatele saptamana asta.Cat despre disconforturile sarcinii ce pot a spun..nu ma plang...stare de oboseala, tensiune in sani, ameteli si stari de greata...pana acu nu am varsat decat de 2 ori..sunt bine..nu ma plang...am luat deja un kg de la inceputul sarcinii,oricum important e ca bb sa fie sanatos si puternic indiferent ce o sa fie. Ma bucur ca am cu cine impartasi momente si diferite griji..eu locuiesc momentan in grecia si sunt cam singura..in afara de sotul meu nu prea am multe relatii de prietenie..asa ca nici nu stiti ce ma bucur ca pot sa comunic cu voi. Va sarut pe toate si va doresc numai bine,liniste si un bebe cat mai sanatos!! |
Bun venit alinuff!
Si la mine a fost total neasteptata, ne-a luat ceva sa ne obisnuim cu ideea, insa speram sa fie bine.
Fetelor, am si eu o intrebare: am o masea de minte peste care mi-a crescut gingia. Sub gingie imi intra mancare, mi se infecteaza, face puroi etc... Stiu ca in timpul sarcinii nu prea e recomandat sa mergi la dentist. A mai avut vreo graviduta probleme cu dantura ca sa ma sfatuiasca si pe mine ce si cum?
Va multumesc tuturor!
Ary
6+
mariaruxi spune:
Am uitat
Multumesc si celei care a trecut-o pe Maria pe prima pagina (banuiesc ca e Lisssa_ana )
Daca tot e vorba de previziuni, eu cred ca va fi baiat, desi, tot o fata imi doresc.
Maria (27 nov. 2007) si 6+
anaemi spune:
alinuff bine ai venit ! sarcina usoara si bebe sanatos !
Ary tu ai facut cauterizare? cum a fost? Mie mi-a zis medicul ca abia dupa ce o sa nasc o sa putem trata problema, dar ca trebuie sa am grija... maine trebuie sa-l sun sa vad cum mi-au iesit analizele.... sper sa nu-mi fi iesit cine stie ce brontozaur
Sunt asa de stresata... nu am avut niciodata nicio problema din asta, doar o singura data o amarat de Candida pe care am tratat-o si acum ma trezesc cu ditamai rana pe col....De la ce o fi? Iei am fost asa de zapacita dupa ce mi-a spus, ca am si uitat sa-l intreb care ar putea fi cauza !
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Aryiadna spune:
citat din mesajul lui anaemi alinuff bine ai venit ! sarcina usoara si bebe sanatos ! Ary tu ai facut cauterizare? cum a fost? Mie mi-a zis medicul ca abia dupa ce o sa nasc o sa putem trata problema, dar ca trebuie sa am grija... maine trebuie sa-l sun sa vad cum mi-au iesit analizele.... sper sa nu-mi fi iesit cine stie ce brontozaur Sunt asa de stresata... nu am avut niciodata nicio problema din asta, doar o singura data o amarat de Candida pe care am tratat-o si acum ma trezesc cu ditamai rana pe col....De la ce o fi? Iei am fost asa de zapacita dupa ce mi-a spus, ca am si uitat sa-l intreb care ar putea fi cauza ! Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011) Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
anaemi, la mine a fost mai complicata chestia. O aveam de mult si nu o tratasem, deja dadusem in displazie cronica. Nu vreau sa te sperii, poate aparea din foarte multe cauze. Poti sa cauti pe internet sa te lamuresti insa internetul mai mult te baga in sperieti. Oricum, foarte multe femei fac rana pe col, nu este ceva foarte grav, probabil ca pana nu faci Papanicolau nici medicul nu te poate lamuri exact.
Oricum, stai linistita. Nu cred ca este atat de grav. Daca Dumnezeu ti-a dat tocmai acum copilasul inseamna ca va avea grija de voi! Nu te mai stresa si lasa medicul sa isi faca treaba! Lasa stresul in grija lui!
Aryiadna spune:
citat din mesajul lui anaemi alinuff bine ai venit ! sarcina usoara si bebe sanatos ! Ary tu ai facut cauterizare? cum a fost? Mie mi-a zis medicul ca abia dupa ce o sa nasc o sa putem trata problema, dar ca trebuie sa am grija... maine trebuie sa-l sun sa vad cum mi-au iesit analizele.... sper sa nu-mi fi iesit cine stie ce brontozaur Sunt asa de stresata... nu am avut niciodata nicio problema din asta, doar o singura data o amarat de Candida pe care am tratat-o si acum ma trezesc cu ditamai rana pe col....De la ce o fi? Iei am fost asa de zapacita dupa ce mi-a spus, ca am si uitat sa-l intreb care ar putea fi cauza ! Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011) Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
A, si cauterizarea a fost... nimic! eu m-am dus acolo speriata, si asistenta mi-a zis razand ca colul nu are celule care dor, prin urmare nu am simtit... nimic! doar o caldura, ca de... era aparatul ala care se incalzea. Si cam atat. La mine a durat in jur de 5 minute, am scapat ieftin.
Sa ne tii la curent cu analizele.