Aradence DC - (154)-Drum bun DianaR!
Raspunsuri - Pagina 9
adablackcat spune:
Neata! Haideti la cafea! grater
Diana, multa bafta sa aveti in noua voastra viata! Va invidiez!
Flavia, negri mi-am luat, m-am facem si noi schimb cateodata, bine?
Si noi am facut aseara biscuiti de casa.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
ancapolgar spune:
Neatza!
La multi ani, Bogdi!
Alinush, cum lucrezi azi? Cred ca aterizam pe la voi dupa motivare, daca Bulboaca e in concediu.
DianaR, va doresc acomodare usoara si o viata frumoasa acolo!
flavia ramona spune:
'Neata,
Io ma luptcu o criza de fiere , carnat mi-o trebuit mie . Am luat ceva de durere de cap ca azi dimineata aveam impresia ca bate gongul la mine in capatana.
Ada, facem schimb facem , ne potrivim cat de cat la masuri.
Carmen, mama mama ce profa faina esti , te-am vazut de dimineata cad mergeai la scoala si tare bine aratai.
Diana, faci ore de germana? Cat as mai vrea si eu sa ma pun cu burta pe germana, sa imi readuc aminte, ca mie tare mult mi-a placut limba germana.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
monica70 spune:
Buna dimineata,vin si eu repede daca se da grater
NICO LA MULTI ANI LUI BOGDI!
DIANA acomodare usoara va doresc!
Mai aveti si altele surprize de-astea?
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
maria_rubi spune:
Neata neata!
Daca va plac pozele noastre, asteptam sa ne votati (3 avem in concurs) :
http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6
Multumim!
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
adablackcat spune:
Musai sa rasfoiesc si eu pozele sa pun ceva la consurs, ca-mi trebuie aparat foto!!!!!!!
Cristina, am votat. Cred ca se poate vota zilnic. Mai aminteste-ne!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
cristiana70 spune:
Tare subtirel ati postat azi, dar nici pe mine nu prea m-o tras ata. Am inceput o saptamana aiurita, David e iar cu muci insa l-am dus la gradinita. Nu l-am bagat la sedinta foto fiindca sincer nu am ce sa fac cu o poza in douazeci de exemplare de diferite marimi si tipuri, insa am sa fac poze eu, am sa le pun pe hartie si le trimit la rude. Personal am urat intotdeauna reflectorul acela care bate in ochi la fotograf.
In rest ce sa va povestesc, am luat un drag de sac de cartofi care sa ne ostoiasca pofta de cartofi prajiti in urmatoarele doua luni (sper sa ajunga ), biscuitii nu i-am umplut nici pana acum cu crema iar la langosi musai sa renunt fiindca am pus o jumatate de kil inapoi si nu vreau sa plezneasca nadragii pe mine. Miercuri fac o gaura in concediu si merg la munca fiindca incepe o promotie importanta dar joi si vineri inca mai lenevesc. Apoi gata-i pita mea pana la urmatorul concediu fiindca vine si la noi amarnicul inventar.
V-am pupat mamici si pitici, sa vad cu ce va laudati voi !
cristiana70 spune:
M-am prins unde sunteti toate: e o petrecere pe undeva si v-ati dus toate dar ati uitat sa-mi dati si mie de veste. Ma duc la culcare, nu stiu ce am dar ma simt de parca as fi sapat un sant in jurul gradinii ...
gabitzica spune:
Noi de juma de ora am ajuns acasa...
Diana spor la invatat. Eu nu cred ca trebuie sa renunti la CIC. Am o colega care sta in Germania si e in CIC si si-a rezolvat 3 ani. Acum e la moda CIC-ul de 3 ani la bugetari.
Alina M mi-am luat cizmne scurte, maro , de piele intoarsa, cu talpa plata, fara toc, merg la pantaloni.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2