Aradence DC - (154)-Drum bun DianaR!
Raspunsuri - Pagina 8
cristiana70 spune:
DianaR, drum bun si acomodare usoara va doresc. Ati luat o decizie pe care eu n-am avut curaj s-o iau la momentul potrivit, iar acum ma gasesc impotmolita intr-un loc care pare fara iesire... Multa bafta!
La mine miroase a biscuiti de casa, fac islere. Stie cineva o reteta valabila de glazura care nu se face beton in cateva secunde???
maria_rubi spune:
Nico, la multi ani lui Bogdisor! Am uitat, recunosc, si imi cer scuze!
Diana, nu credeam ca plecati asa repede. Vasile zicea ca peste cateva luni. Felicitari pentru decizie si pentru reusita!
Noua pare rau ca nu am emigrat in Canada acum vreo 2 ani, ne-am gandit prea mult si am pierdut trenul. Acum astept sa termin scoala, apoi ne caram si noi. Aici in Ro cu siguranta lucrurile nu se vor schimba prea curand in bine.
Faina povestioara cu graterul . Ma asteptam la cine stie ce poveste lacrimogena. Pana la urma s-a descoperit ce vroia cu grater? Ca am citit doar pana la pag. 3
La mine in casa a mirosit in weekend a tarta cu mere, yam yam.
Va pup, fug sa repet la radiologie ca maine ma mananca Alina cu fulgi cu tot daca nu stiu.
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
gabitzica spune:
Diana, wow ce veste! Ma bucur pentru voi si sper sa va acomodati cat mai repede. Cand ai timp, da-ne mai multe detalii, te rog.
La multi Bogdan.
Carmen, am mai scris depre ce ne-a zis Corciu la sedinta. A vorbit mai mult despre stresul scolarului si formele lui de manifestar.
Am fost si eu ieri la targ si mi-am luat o pereche de cizme si o poseta.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2
alinamoro spune:
Citat: |
Pana la urma s-a descoperit ce vroia cu grater? |
Da, s-a descoperit. Tipa care-a deschis topicul mai deschisese si pe alt forum si a copiat mesajul exact de-acolo. Acolo folosise f des emoticon cu un omulet care plange (gen ) si ea n-a mai corectat aici, iar aici n-a aparut emoticonul, scria numai "grater".
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
cristiana70 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alinamoro
Da, s-a descoperit. Tipa care-a deschis topicul mai deschisese si pe alt forum si a copiat mesajul exact de-acolo. Acolo folosise f des emoticon cu un omulet care plange (gen ) si ea n-a mai corectat aici, iar aici n-a aparut emoticonul, scria numai "grater". |
Si pana la urma problema tipei a fost uitata cu desavarsire, analizandu-se in profunzime problema graterului, care musai trebuie ca e un macho senzual care te ispiteste la colt de strada cu hasis!
Ramane pe maine sa umplu islerele, nu m-a luminat nimeni cu o reteta verificata de glazura grater ...
DianaR spune:
Da, un pic am fost luati si noi prin surprindere, se misca repede astia din landul respectiv cu actele, saptamana asta aflam exact cand am putea pleca. O sa stam intr-un oras pe marimea Aradului pe langa Essen si Dortmund. Si noi speram sa fie bine. Vom vedea.Va tin la curent.
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
gabitzica spune:
Diana mergeti pe o perioada determinata sau nu? Ce faci cu rezidentiatul? Acum vin cu potop de intrebari...
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2
alinamoro spune:
Cristiana70, nu stiu nicio reteta de glazura la ora asta, n-am facut in ultimii ani. Am scrise pe undeva, dar nici caietele de praji nu mai stiu pe unde-s.
DianaR, Vasile va lucra pe aceeasi specialitate? Dar tu?
Va descurcati cu limba?
No vezi ce-am sarit cu intrebarile pe tine?
Gabi, sa porti sanatoasa cizmele! Cum sunt, lungi sau mai scurte?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
DianaR spune:
Gabi, ramanem acolo de tot daca va fi OK si ne adaptam. Cu rezidentiatul meu... deocamdata sunt in CIC, vad daca trebuie sa renunt la indemnizatie atunci imi iau concediu fara plata si dupa ce-mi dau testul de limba acolo imi caut si eu de lucru ca rezident, imi fac rezi acolo si-l inghet pe asta de aici. Satisfacuta?
DianaR spune:
Da pe specialitatea lui plus se va pregati si ptr chirurgie generala.
Eu voi vedea ca voi gasi, nu se recunosc anii facuti de mine aici (doar daca ai specialitatea luata). Asa ca o voi lua de la capat. Din nou. Trebuie sa-mi dau testul de limba (B2) ca sa pot sa-mi iau dreptul de munca acolo, asa ca invat de zor. O sa-l dau in Germania ca aici e abia in ianuarie. Deocamdata nu ma agit prea tare sa merg la munca, vreau sa vad cum se adapteaza pruncii sa o obisnuiesc treptat si pe Teo la cresa, dar mai incolo putin.