Aradence DC - (154)-Drum bun DianaR!
Raspunsuri - Pagina 7
flavia ramona spune:
Am fost plecati la niste prieteni la Dorobanti, la facut de carnati. Acum ma lupt cu un inceput de criza de fiere, normal ca am mancat carnat si aseara si azi dimineata , nu m-am putut abtine, mirosea atat bine.
Dimineata am dormit pana la 10:45, nu mi-a venit sa cred, Bogdi ar mai fi dormit.
Ada, ce culoare ti-ai luat pisi??? Eu rosii . Singura treaba e ca trebe sa caut sireturi rosii, ca alea ce is la ei is scurte. Da is mortali (eu am ce am cu pantofii rosii, am vreo 4 perechi cred, daca nu mai multe) .
M-am ales, din nou, cu un herpes . Iara incep si nu mai scap de ele, tot la 2-3 saptamani vad ca apare cate unul.
revin mai tarziu, am haine de adunat de la uscat, de facut o ciorbita si de pregatit pe maine haine la copi si mie, apoi imbaiat si alte cele pe langa casa.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
alinamoro spune:
Flavia, Ada, o poza nu puneti cu pantofii sa-i vedem si noi?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
cristiana70 spune:
.Ma asteptam la orice altceva de la o tema de genul asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158576&whichpage=1 dar nu sa rad cu lacrimi. Dom'le, nu poate avea omu' in ziua de azi un grater ca gata, dau altii navala pe el, nu-i frumos. Noroc ca pe fata au salvat-o altii mai inimosi . Ma umfla rasul si in camara de lemne cu toporul in mana iar David zicea ca rade mama de calculator, na poftim!
flavia ramona spune:
Ce razi mai singura??? Ia sa ma duc sa cetesc .
Alina, as face io poza da n-am aparat .
DianaR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinamoro DianaR, nu ati fost, nu va intere? |
Vasile a fost la cel de acum jumatate de an, si roadele se vad, suntem pe ultima suta de metri inainte de plecatul in Germania. E f probabil ca vom face sarbatorile acolo. Mi-e groaza de facutul bagajelor, gandit ce iau cu mine, drumul de 1500 de km acomodarea acolo... Dar aici nu se mai poate din pacate...
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
flavia ramona spune:
Diana, tu cand dai vesti dai tot pe ultima suta de metri. Va doresc tot binele din lume, acomodarre usoara, cred ca va fi greu, dar sunt convinsa ca e cea mai buna decizie pe care ati putut-o lua.
alinamoro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DianaR
Vasile a fost la cel de acum jumatate de an, si roadele se vad, suntem pe ultima suta de metri inainte de plecatul in Germania. E f probabil ca vom face sarbatorile acolo. Mi-e groaza de facutul bagajelor, gandit ce iau cu mine, drumul de 1500 de km acomodarea acolo... Dar aici nu se mai poate din pacate... Diana cu Vlad (16.05.04) & Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09) Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor! |
DianaR, si nu zici nimic?
Chiar asa repede plecati? Daca poti da mai multe detalii...
Succes si acomodare rapida!
Si pe mine(noi) ma tenteaza, probabil va amintiti ca intrebam in urma cu cateva luni daca v-ati gandit sa emigrati...nu am renuntat inca la idee.
Cristiana70, am citit si io topicul respectiv, radeam de una singura in fata calculatorului.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
cristinacsa spune:
Ne-ati dat disparuti?
Oricum va multumim pt urari ...
La multi ani tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat...
Uau, Diana , felicitari si acomodare usoara... Unde plecati?
Pe mine cel mai tare m-a surprins, sora soaca-mii(medic pensionar), care n-a vorbit in viata ei o boaba de germana, s-a ambitionat si a invatat ceva in 2 luni si e plecata de vreo 3 luni in Austria ( are grija de o batrana, dar e ok, si castiga binisor...)
Noi suntem ok, cu activitatile obisnuite...
Cristina si gemenele
alinamoro spune:
Cristinacsa, voi cat ati stat in Germania? Nu mai plecati? Fetele stiu bine germana?
Ma bucur ca mai apari si tu pe-aici!
flavia ramona spune:
Tot am uitat, asa ca Niko scuze de intarziere:
Bogdi
Sa cresti mare si cuminte. Sa le aduci parintilor numai bucurii.
Cristina, bine ca mai dai si tu pe aici, chiar nu ai scris de multa vreme. Ce fac fetele?