Aradence DC - (154)-Drum bun DianaR!
Raspunsuri - Pagina 6
flavia ramona spune:
Neata,
Ada spor la munca. Si eu sunt pe baricade.
Cristina esti mortala .
Produsele de pe acel site sunt resigilate, adica sunt noi sau cu mici defecte (dar nu defecte de functionare) sau produse expuse in magazine si care nu mai au ambalajul initial din cate stiu eu. Ai 1 an garantie la ele si eu stiu ca sunt ok, de la alte persoane, ca eu nu am cumparat niciodata, ma uitam acum sa vad daca nu au aparate foto.
Toata lumea la CM .
Ne-am vazut aseara, dupa cum a zis Alina, da mie nu mi-a placut la locul ala de joaca. Nu prea ai loc de stat la povesti cum trebuie, au doar 2 canapele si is mici asa ca eu doar nevoita mai merg acolo.
De acum inainte voi suna cand mai vrem sa mergem la Grand Center ca sa stiu o treaba de la inceput.
Cristiana70, ce a mai zis David pe drum? Mai vrea la joaca? Trebuie sa ne vedem mai des ca sa reusesti si tu sa stai linistita cu noi la povesti, sa se obisnuiasca David.
Ma pun sa muncesc si imi beau cafeaua.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
adablackcat spune:
No terminaram, plec spre casa.
Nu stiti unde mai gasesc eu oua si vulcani ce-am comandat noi mai demult pt. Mos Nicolae sau Mos Craciun? Vrea Iulia din nou vulcan de-ala. Musai sa-mi fac timp sa caut pe net, ca erau si ieftini...
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
flavia ramona spune:
Ada, la Penny erau de-aia intr-o vreme.
Na, am fost la targ, greseala mea . Am vazut atatea chestii faine si chiar la pret bun .
Fetele care cautati malete (bluze de-alea pe gat, mulate, ce se pot lua pe sub rochite sau la sacouri) sunt la targ cu 15 lei. Atentie ca sunt si mai scumpe, astea is cum intri pe dreapta la un stand si sunt vreo 7 culori.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
alinamoro spune:
No daca ziceti ca-s ok produsele alea cred ca-mi cumpar si eu calcator. Am vazut aproape la jumate de pret fata de preturile din magazin.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
cristiana70 spune:
Salutare la mamici si pitici!
Profit ca David doarme ca sa va scriu cateva randuri, de obicei cand e pe aproape nu-mi da voie sa scriu si cu stanga . Ieri am avut o zi extrem de incarcata, mai ales dupa-amiaza. Fiindca n-a dormit si fiindca a fost atata agitatie finalizata cu vizita la locul de joaca a adormit in drum catre casa. S-a trezit cand l-am scos din masina si a inceput un urlet isteric de oboseala, am reusit cu mare greutate sa-l calmez si sa-l dezbrac. Apoi a vrut cartofi cu condimente si in final ne-am culcat. In fine, trebuia sa prevad deznodamantul si sa sar peste etapa la locul de joaca unde a fost atat de iritat tocmai de oboseala, dar promisiunea e promisiune. Acum e iar cu nasul infundat si nu stiu daca nu-l paste o noua raceala .
ALINA, eu iti recomand un fier de calcat de la Rowenta, am unul de sase ani care nu s-a lipit de nimic, iar daca se infunda cu calcar se desfunda singur.
Are cineva vreun rds-ist la indemana? Ieri mi-au instalat cablul de net si ziceau ca doar trebuie sa-l bag in calculator si gata, dar calculatorul nu face si nu "vede" nimic.
Se baga cineva la o comanda comuna pe clevertoys.ro? Ca tare mi-ar place si o casuta adevarata...
GABI, varicela e intr-adevar nasoala, dar sa o faci ca adult e un cosmar, de asta am scris ca e mai bine ca fetele Cristinei s-o faca acum. Daca fetele au fost vaccinate vor face o forma mai usoara. Pe de alta parte, daca bine imi aduc aminte ce am citit pe vremea cand a fost David bolnav, bolnavul e contagios cu doua zile inainte de aparitia semnelor clinice.
alinamoro spune:
Nimeni pe-aici?
Am fost aseara la targ si am stricat ceva bani. La Ade i-am luat o vestuta (din polar) si restul banilor i-am cheltuit pe Dragos. I-am luat un trening, o pereche de pantaloni raiat, un pulovar dragutel si o vesta.
Ducky, am licitat ceva de la tine, vreau sa cumpar pentru finuta mea (cadou de Craciun).
Deja da dependenta bazarul asta! Io am mai fost clienta fidela, dar m-am lasat...acum am prins iar gustul.
Cristiana, o sa mai uit si dupa calcator Rowenta.
Si eu am Philips de peste 5 ani si n-am avut probleme niciodata cu el, dar acum nu mai scoate aburi deloc. Si am inteles ca nici nu se mai poate repara.
Fetelor, voi ce calcator aveti? Sunteti multumite?
Ieri am vrut sa mergem la Timisoara la targul international de cariere medicale (MedPharm Careers), dar a avut Dragos examen de centura la karate... Acum am aflat ca si astazi era targ.
DianaR, nu ati fost, nu va intere?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
La multi ani Bogdanel!
Niko, sa va traiasca printisorul, sa fie sanatos si sa va bucurati de amandoi puiutii vostri.
adablackcat spune:
La multi ani Bogdanel! Nico, sa va traisca frumuselul mic!
Si eu am fost aseara pe la 17-18 la targ, mi-am luat o maleta mov si o pereche de pantofi cu sireturi, Flavia, stii tu de-aia ce seamana cu ce aveam noi odata, o parte de piele lacuita si cu ceva laterale de piele intoarsa. Tot nu mi-am gasit cizmele negre pecare le caut de ani... La copii nu trebuie sa le iau nimic deocamdata ca au prea multe!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
cristiana70 spune:
Am aparut si eu pe aici, vad ca e mare liniste. La noi agitatie ca de obicei, nu e zi sa nu-mi gasesc ceva de facut. Azi am adus restul de plante in casa fiindca iar vine frigul, am facut ordine cu aruncaturi in debara, apoi am inceput sa fac cu David curat la jucarii. Ne-au rezultat trei categorii: bune, de bebe si de aruncat (un sac menajer de resturi de masini, sine rupte, capace de sticle de 5l si atatea alte prostii). I-am explicat ca Mos Craciun nu vine daca vede asa dezastru si dezordine, se pare ca asta o fi tema de convingere catre ordine pentru urmatoarea luna . Acum suntem cu burtile pline amandoi, mergem sa aducem lemne si sa facem caldurica in sufragerie, si poate restul zilei vom lenevi totusi.
No, mai ia cineva Lego cu mine sau comand singura? Nu-i graba, doar sa stiu.
La Multi Ani lui BOGDAN sa cresti mare, sanatos si cuminte!
ducky spune:
Si eu pe aici. Am mai pus acum cateva lucrusoare la bazar. Vineri si sambata am avut ore la scoli, aseara am fost cu sotia unui prieten de familie la concertului lui Smiley sa ne clatim sufletelul cu un...brunet Canta bine, arata bine, rambeste fain...
Ieri m-am rasfatat seara cu o cafea cu Monica 70. Multumesc
Azi mi-am inceput ziua din nou cu o simpatica criza de astm, iar acum ma doare capul de-mi vine sa-l pun si pe el la bazar.
S-a lasat frigul si nu-mi palce defel. Eu astept vara ..... si-l astept pe finutul meu sa apara pe lume maine sau poimaine
Decembrie si ianuarie vor fi luni pliiiiiiine. Am o multime de evenimente in familie: ziua lui Elena, Craciunul,ziua unei prietene, Revelionul, ziua unui nepotel de verisoara, ziua finutei mici (face un an), ziua mea (si eu...ma rotunjesc ) etc
Multa sanatate tuturor !!!
Ma duc sa ma joc cu Glad (Elena e la mama)ca sotul imi sforaie de vreo ora...