Aradence DC - (154)-Drum bun DianaR!
Raspunsuri - Pagina 5
flavia ramona spune:
Fetele, care era site-ul ala unde se vindeau produse resigilate???
Ildi, ce faina ii smechera ta .
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
adablackcat spune:
http://www.choicebrand.ro/electrocasnice/masini-de-paine.html
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Cristina, vezi ca gasesti si masini de paine la astia...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
gabitzica spune:
Ildi e tare draguta Ivett asa tunsa, Sinead O'Connor mica
Stiam ca Tudor e pe site-u celor cu costume. Pozele s-au facut la gradi la ei in grupa.
Diana11 ai gasit costum popular? La noi la gradi sunt cateva randuri de costume populare, si aproape la fiecare serbare au avut si momente folclorice9grupa lui Tudor), asa ca nu a trebuit niciodata sa imi bat capul cu asta.
Carmen te-am vazut ieri la Podgoria. Foarte eleganta doamna profesoara
Nu am fost la logoped aseara ca Tudor a avut o seara kkcioasa
Alina.a cum e Eli?
Cristina tu cum stai cu bubelele?Nasol e ca o sa urmeze si fetele De ce zici ca ai avut o forma atipica de varicela?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2
maria_rubi spune:
Frumusica foc Ivett! Apoi m-am uitat mai jos in album si am vazut o fetita tunsa scurt cu cercel in ureche, ma gandeam ca ai si tuns-o deja, apoi mi-am dat seama ca era David.
Gabitzi, forma atipica pentru ca eruptia a durat 7 zile, nu 4-5 cat e in mod normal, a debutat cu bubite pe spate, apoi burta, fata, cap, iar spate, burta, apoi membrele.
Care-i treaba cu produsele de pe site-ul ala, Ada? Sunt stricate, reparate, repuse in vanzare, sau cum?
Am primit emailul de la Ioana (multam Alina) si cand scria ca nu se vede cerul senin de atata praf m-am ingrozit. Oare cum o fi acolo, cald, frig, are Ioana haine adecvate?
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
Melania 14 spune:
Cristina_Rubi m-am distarat de tine cu pozele lui Ildy.Cum e Mara?
Ingros si eu randurile CM-ului.Apropo de Lego vorbiti de cel XXL 1600 de piese,4+? Daca da,si eu l-am vazut la pretul de 190Ron si mi-a ramas gandul la el.Noroc ca s-a facut 300 si Serban e prea mic totusi pt el.
Ildy, e mortala Ivet!Dar ce bloooooooonda e si era bruneta bine,nu?O vreau de nora!
Gabi .Ma grabeam tare sa ajung la Palat dupa Mela.Tot nu mi-ai spus ca va comunicat dr.Corciu la inceputul anului scolar!?
Miha sufla-mi si mie cate ceva din ce povesteste Daria acasa despre ora de bio.Anul asata m-am gandit la ceva nou pt a VI-a si chiar nu stiu daca pruncii astia pricep sau nu ce vreau de la ei.In cazul in care ai timp sau e vorbareata Daria .
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
alinamoro spune:
Noi am fost la intalnire, eu cu Ade ca Dragos a fost la karate si Calin , dar el a mers la Libraria Carturesti si-a citit.
Pana la urma ne-am intalnit la Mall ca la Grand a fost rezervat. A mai fost Flavia, Ducky si Cristiana70.
Ada, sunt ok produsele de pe site-ul asta? Ai luat tu? M-ar interesa si pe mine un calcator ca al meu e praf, nu mai scoate aburi, musai sa-mi cumpar altul la cat am de calcat...
CristinaR, nu e David in poza de jos, e Ivett tunsa.
Ildi, tare frumusica ii Ivett.
Si io cu CM.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
CRISTINA m-am spart de ras cu "David cu cercel"
ILDI e superba Ivett cu sau fara par!
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
maria_rubi spune:
Pai m-am uitat si nu erau aceeasi cercei, de aceea am presupus ca e alt copil.
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
adablackcat spune:
Neata! Haideti la cafea repede pana nu se raceste!
Produsele de pe site-ul ala sunt excelente, noi noute. Eu am aparat de curatat cu aburi, ascutitor de cutite+deschizator de conserve (2 in 1), prajitor, calcator (primit cadou la achititionarea aparatului cu aburi). Sunt foarte bune, ma bate gandul sa-mi iau expresor, dar eu aproape niciodata nu beau cafea acasa, deci...n-are rost, ca am unul care desi e vechi isi face treaba. Le recomand, doar ca nu mai stiu cat e transportul, ultima data parca era 10 lei/produs.
V-am pupat, ma intorc la treburi, sunt la lucru la a doua numaratoare a pieselor.
Bazar umanitar DC