Aradence DC - (154)-Drum bun DianaR!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Io is in pat, nu ma lasa fierea nicicum .

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Io am avut o zi groaznica la lucru, am crezut ca nu se mai termina.
Sunt foarte telegrafica ca am o durere de cap cu greata...
Flavia, refacere rapida iti doresc!

CristinaR, votat.

AncaP, tot asa aglomerata ma prinzi la lucru.

Cristiana70, se vede ca esti in concediu ca esti f activa pe forum.

DianaR, si eu am o vecina plecata in Spania si nu a renuntat la CIC.

Ma asteapta pruncii sa le citesc, ioi nici nu vad bine...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Desi am avut o zi plina: curatenie, spalat, facut si dus la posta 11 pachete, dus Glad la gradi si apoi la Palat, mers la mama, apoi cumparaturi si in final ajuns acasa,
toata ziua a stat sub lumina unui mare eveniment din viata mea: AZI s-a nascut finutul meu. N-am apucat sa aflu cat de marisor este dar de emotii n-am putut sa mananc toata ziua, asteptand telefonul de la mamica. Sunt foarte foarte bucuroasa. E primul finut-flacau. Mai am doua printese-finute (pe surioara lui si inca o fetita dulce de aproape 1 an).
Asa ca de maine sunt mamica la triplu, adica voi avea in grija si pe finuta cea mare, pe Diana. O sa merg la gradi dupa ea si ne vom distra amandoua pana vine tati ei de la lucru
Abia astept sa mergem sa-i aducem acasa pe micutul Alexandru si pe mamica, ca sunt in Timi (acolo are doctorul prietena mea)
In rest...toate ca pana acum...

PS Aveti idee unde pot gasi pelerine (simple, de ploaie) de adulti??? Vreau sa-i iau la bunica mea de Craciun. Am vazut o gramada de tanti cu ele, dar n-am apucat sa le intreb de unde...
A propos, maine incepe oferta Carrefour. Au o gramada de seturi de creme, geluri de dus etc cu super-preturi. Poate va intere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DUCKY felicitari pentru finut! Mi-a dat Diana azi raportul ca s-a intalnit cu tine la gradi.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ducky, felicitari pentru finut! Sa creasca mare si sa fie sanatos!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Diana, felicitari pentru finut. Sa fie papacios si sanatos!
Sunteti mahmure de la party-ul de aseara de care zicea Cristina70? Hihi! Ati vrea voi... si eu!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Mahmura nu am fost niciodata , da zau ca as prefera (cred) in loc de starea asta data de fiere. Parca is mai bine azi ca si ieri.

Diana, sa-ti traiasca finutul si sa va bucurati de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Diana, felicitari pentru finut! Sa creasca mare si sanatos!

Flavia, ma bucur ca te simti mai bine azi! Te mai supara fierea?

Alina, voteaza-ma si maine, si poimaine ... pana pe 15 februarie daca iti plac pozele noastre.

Mama Marei 18.01.2007 si a Dorei 24.03.2009

Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)

Mergi la inceput

Ma doare capul si ochii in cap si am un gust amarrrr in gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Urata vreme afara, fi-meo doarme dus, ma mir ce usor l-am convins azi sa faca nani dupa-amiaza. Se pare ca maine va fi si mai urat si mai frig, gata distractia, cred ca vine iarna . Pana cand se trezeste ma duc sa scot rufele din masina numarul 2 pe ziua de azi si sa le intind pe unde oi mai apuca.

FLAVIA, cum te simti fata? Mai mananci tu anul asta carnat proaspat? Habar n-am cum e criza de fiere dar nici nu vreau sa aflu pe pielea mea.

DIANA, sa-ti traiasca finutul si sa fie cuminte si mancacios!

ALINA, maine ma duc la "proba de lucru", apoi inca doua zile de veselie si gata leneveala la calculator. Parca vad ce lesinata oi fi maine seara, cea mai grea e prima zi dupa libere sau concediu.

CLAU, tu nu ne mai scrii nimic? Ce-ti mai fac vecinii ?

ADA, sa stii ca David e tare falos cu cizmele si bretelele de la tine. Cizmele sunt perfecte pentru mersul la gradi in perioada asta, e un noroi de nedescris pe Calea Timisorii cu sinele de tramvai care se scot si cu refacerea alimentarii cu apa .

Mergi la inceput